tim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2010 Ειμαι αναμεσα σε δυο ψυγεια και θελω να με βοηθησετε να επιλεξω ενα απο τα δυο.Τα ψυγεια ειναι αυτο ( http://xtremeshop.com.gr/eshop/product_info.php?cPath=2_4_10&products_id=213&osCsid=55h7c15coksvno8vsbd7ga4cv3 ) και αυτο ( http://xtremeshop.com.gr/eshop/product_info.php?cPath=2_4_10&products_id=164&osCsid=55h7c15coksvno8vsbd7ga4cv3 ).Ποιο απο τα δυο εναι καλυτερο απο αποψη επιδοσεων;:024:υ.γ Απο αυτο το μαγαζι εχει αγορασει κανεις; Οι τιμες του site ειναι με Φ.Π.Α? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 23, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Παρε ενα τηλ στο 2310-303663 και ζητα να μιλησεις με τον Νικο που ειναι στο xtremeshop.Υγ.Με προσοχη ομως γιατι ειναι προστυχο αγορι και στο τηλεφωνο ερεθιζεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 23, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 [quote=unseen;43913Υγ.Με προσοχη ομως γιατι ειναι προστυχο αγορι και στο τηλεφωνο ερεθιζεται!:smile028::smile028: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tim Απρίλιος 23, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Υγ.Με προσοχη ομως γιατι ειναι προστυχο αγορι και στο τηλεφωνο ερεθιζεται!Βρε πειτε καμια γνωμη και αφηστε τα αστεια....Οχι τιποτα αλλο, να βρω και εγω καμια ακρη:huepfend011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Απρίλιος 23, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 ε σου ειπανε τα παιδια παρε ενα τηλεφωνο το παιδι και θα σου πεια υτος τι και πως.και εγω αυτο εκανα και αναλογα τις αναγκες μου μου προτεινε και πηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tim Απρίλιος 23, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 ok, ευχαριστω πολυ, ξερει κανεις αν οι τιμες του σιτε ειναι με ΦΠΑ΄; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 23, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Τι ανεμηστηρες θα βαλεις? Αν εχεις σχετικα καλους με αρκετη ροη θα ειναι καλυτερα να παρεις το δευτερο μιας που εχει πιο πυκνα fins.Οι τιμες ειναι με ΦΠΑ αν θυμαμαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tim Απρίλιος 23, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Τωρα για ανεμιστηρες δεν ξερω ακομα, προτεινε εσυ κατι. Οσο πιο πυκνα fins τοσο καλυτερο; Γιατι μεχρι τωρα ακουγα οτι οσο πιο χοντρο ειναι ενα ψυγειο τοσο το καλυτερο, δεν ηξερα οτι παιζουν ρολο και τα fins.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 23, 2010 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Αν εχει περισσοτερα fins τοτε σημαινει και μεγαλυτερη επιφανεια, αρα πιο γρηγορη αποβολη θερμοκρασιας.Απλα τα ψυγεια με τα πιο πυκνα φινς θελουν πιο δυνατους ανεμιστηρες για να αποδωσουν σωστα.Αρα πρεπει να υπολογισεις και τον παραγοντα θορυβο. Αν πας σε ησυχους+δυνατους θες χρημα.Για προτασεις ας πουν οι αλλοι, εγω εχω κουφαθει και δεν νιωθω απο θορυβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tim Απρίλιος 23, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Μαλιστα, ευχαριστω πολυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.