Trooper Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2007 Μιας και εχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα, το ghost ακόμα ειναι το πιο εύκολο, ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που θα βολέψει καλύτερα ? Αυτο που θέλω να κανω ειναι να κανω clone το δίσκο ενος λαπτοπ σε ενα μεγαλύτερο. Εχω εξωτερικό usb κουτάκι για να βάλω το δίσκο μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Ιανουάριος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 Acronis true image και το τρέχεις από recovery disk είναι πιο ασφαλές έτσι(άσχετο αλλά πως τον έκανες image τον δίσκο με ghost και δεν στα έκανε όλα μάνταρα? Με recovery disk το έκανες ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 8, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από lord Acronis true image και το τρέχεις από recovery disk είναι πιο ασφαλές έτσι Δλδ ειναι σαν ghost ή κατι διαφορετικο?Ταχυτητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 8, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από lord Acronis true image και το τρέχεις από recovery disk είναι πιο ασφαλές έτσι Δηλαδη κανω εγκατάσταση το acronis και μετα κανω ενα backup πχ σε dvd ή σε άλλο δίσκο ? Bootαρω απο το acronis, διαλεγω το αρχειο και το κανω restore στο μεγάλο δίσκο ? Ετσι θα χρειαστώ 2 δίσκους όμως ή οχι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Ιανουάριος 8, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 Ταχύτητα πολύ καλή ιδικά το acronis true image server edition στο κάνει image se 5 λεπτακια (φαντάζομαι το ίδιο και στο copy disk προσωπικά το copy δεν το δοκίμασα δεν χρειάστηκε ποτέ βλέπεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Ιανουάριος 8, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 Κάνεις εγκατάσταση το acronis κάνεις ένα recovery disk (όπου περιέχει το acronis true image) και μετά κάνεις boot από cd και τα κάνεις όλα από κει (copy σκληρό ,image τον σκληρό κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 8, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 Βάζεις ένα live linux cd και απλά κάνεις αντιγραφή των περιεχομένων και τέλος. Έτσι κάνω τα αντίγραφα ασφαλείας μου εδώ και καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 9, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από schumifer Βάζεις ένα live linux cd και απλά κάνεις αντιγραφή των περιεχομένων και τέλος. Έτσι κάνω τα αντίγραφα ασφαλείας μου εδώ και καιρό Χμμ καλο ακούγεται, αλλά υπάρχει κάπου πιο αναλυτικά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.