Jump to content

Εξωτερικη Τροφοδοσια 5-12V

thanosmts

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κυριοι,

εχω το εξης προβλημα και θα εκτιμοuσα καμια ιδεα. Ο εξωτερικος μοu σκληροs, (εσωτερικοs σε κουτι) επαιρνε ρεuμα απο ενα converter ποu ηταν 5-12Βολτς ταuτοχρονα (οπως αuτο ποu βγαζει ενα κανονικο τροφοδοτικο).

Αuτο επαψε να δοuλεuει με αποτελεσμα να μη μπορω να δοuλεψω το σκληρο. Πηρα λοιπων το εξωτερικο DVDRW ποu εχω, τοu αλλαξα το βησμα τοu τροφοδοτικοu τοu (και εκεινο ηταν 5-12) αλλα μαλλον εκανα πατατα στο gnd-5v και παει και αuτο (δευτερο εξωτερικηs συσκευηs)!

Τωρα δεν εχω οuτε εξωτερικο σκληρο, αλλα οuτε εξωτερικο DVDRW.

Ψαχνω να βρω στο ebay για ιδιο τροφοδοτικο, πιστεuα πως θα υπηρχαν αλλα δε βρισκω.

Καμια ιδεα παιδεs?

Αν η εμφάνιση και το μέγεθος δεν είναι πρόβλημα, βρες ένα κουφάρι παλιού pc (ακόμα καλύτερα προ ΑΤΧ εποχής) και τραβάς από εκεί....

αλλιώς τροφοδοτικό μικρό του εμπορίου που να δίνει και 5 και 12 λιγάκι χλωμό ....

Από την άλλη, μπορείς να πάρεις ένα τυπικό σταθεροποιημένο μικρό switching τροφοδοτικό στα 12 και με ενα κυκλωματάκι να δώσεις και 5 .....

Αλλά όλα αυτά ειναι απλά πατένετες....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.