Jump to content

TWINTECH 8800 GTX

Barracuda

Recommended Posts

Θα σας παρουσιάσω μια 8800 GTX μιας καινούριας εταιρίας της ΤWINTECH http://www.twintech3d.com/ η οποία μπαίνει δυναμικά στον χώρο με πολύ ποιοτικά προιόντα. Η κάρτα είναι αυτή :

8800gtxkc0.jpg

Από ότι μέτρησα και παρατήρησα η κάρτα ειναι αρκετά ψυχρή θα έλεγα ( για 8800gtx πάντα ) IDLE 47-48 οC και σε LOAD max 63 oC.( οι μετρησεις έγιναν με το ATITool) Μπορώ να πώ με βεβαιότητα ότι κλοκάρει πολύ καλά χωρίς προβλήματα όπως θα δείτε και παρακάτω(core 660 mem 1050) . Αγοράστηκε από το εξωτερικό αλλά αρκετά σύντομα θα βρίσκεται στα ράφια γνωστών ελληνικών καταστημάτων.

Αρχίζουμε με 3dmark2001 :

2001ui8.jpg

3dmark2005 :

2005om3.jpg

3dmark2006

2006jz3.jpg

και aquamark :

aquamarkch2.jpg

Έχω επίσης ενημερωθεί για μια καινούρια σειρά καρτών 8800 GTS της εταιρίας TWINTECH οι οποίες θα είναι υπερχρονισμένες και θα είναι οι παρακάτω :

gts1ph5.jpg

Αυτά σε γενικές γραμμες :) . Οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να ρωτήσει οτιδήποτε

:T: :T: :T:

ευχαριστουμε για την παρουσιαση.

σε σχεση με αλλες υλοποιησεις σαν πολυ ψυχρη δεν ειναι?

μηπως την ανοιξες να δεις εαν εχει καλυτερη παστα αντι για τα αθλια μαξιλαρακια αλλων υλοποιησεων που ξεκινανε απο 65 βαθμους και τερματιζουν στους 80-90?

οταν λες δυναμικα στο χωρο με πολυ ποιοτικα προιοντΑ.....εχεις πληροφοριες για τι αλλα προιοντα προκειται να ερθουν?

Δε μπορώ να πώ ότι είναι και κάτι το ιδιαίτερο από θερμοκρασίες αφού και η δική μου ALBATRON καλά τα πάει από ΤΕΜΡ...

Οταν το CASE έχει καλή ροή αέρα όλα είναι καλά...

Εδώ είναι σε BENCH 3Dmark06.... :D @ 640/2200 gpu/mem και φυσικά με μαμίσιο αέρα... :T:

post-153-1416072957,0821_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 21:52]

ευχαριστουμε για την παρουσιαση.

σε σχεση με αλλες υλοποιησεις σαν πολυ ψυχρη δεν ειναι?

μηπως την ανοιξες να δεις εαν εχει καλυτερη παστα αντι για τα αθλια μαξιλαρακια αλλων υλοποιησεων που ξεκινανε απο 65 βαθμους και τερματιζουν στους 80-90?

οταν λες δυναμικα στο χωρο με πολυ ποιοτικα προιοντΑ.....εχεις πληροφοριες για τι αλλα προιοντα προκειται να ερθουν?

δεν την εχω ανοίξει γιατι δεν το θεώρησα αναγκαίο να δώ την ψύξη της. Αλλα σιγουρα δεν θα είναι τις πλάκας.

Όσον αφορά τώρα τα άλλα προιόντα, έχουν όλη την γκάμα καρτών και τελευταία είναι και μια καινούρια σειρά 8800gts που είναι κλοκαρισμένες απο την κατασκευή τους και αναφέρω σχετικά στο τέλος της παρουσίασης .

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 21:58]

Δε μπορώ να πώ ότι είναι και κάτι το ιδιαίτερο από θερμοκρασίες αφού και η δική μου ALBATRON καλά τα πάει από ΤΕΜΡ...

Οταν το CASE έχει καλή ροή αέρα όλα είναι καλά...

Εδώ είναι σε BENCH 3Dmark06.... :D @ 640/2200 gpu/mem και φυσικά με μαμίσιο αέρα... :T:

ψυχρό και ωραίο το μωράκι σου Dagalidi ;)

Αρχική απάντηση από wifi [Σήμερα, στις 22:08]

ψυχρό και ωραίο το μωράκι σου Dagalidi ;)

Kαλό είναι αλλά μέχρι 655/2230 τραβάει ..... από εκεί και πάνω θέλει MODA.... :(

BTW ... αν αυτή η TWINTECH είναι σε καλύτερη τιμή από ALBATRON , Τότε είναι καλοδεχούμενη. ;)

Αν ΟΧΙ τότε δεν έχει να προσθέσει τίποτα παραπάνω ... ;)

Αρχική απάντηση από stratos1978 [Σήμερα, στις 22:59]

Για πες μας και την τιμουλα οπου την αγορασες....:)

http://www.bestseller-computer.de/?ID=13710 μου την εφερε κάποιος δικός μου και την πηρε απο αυτό το κατάστημα του εξωτερικού.

Οντως παιδια η twintech ειναι μια παρα πολυ καλη υλοποιηση.

Μιλωντας παντα σαν κατοχος 2 8800 gtx εδω και μερικες μερες.

Η καρτα παει αρκετα καλα και απο oc παιζει απροβληματιστα στα 660/1080 πιο πανω δεν εχω δοκιμασει ακομα. ( Περιμενω μητρικη για SLI )

Να μερικα αποτελεσματα και απο εμενα:

Ενα 3D MARK 2k5: 21314 marks

Eνα 3D MARK 2k3:38335marks

Και ενα 3D MARK 2k1:71614 marks

Aυτα για αρχη εν αναμονη της νεας mobo και του νεου pot:P:P

Stay tuned

ωραία καρτούλα φαίνεται. τα 3dmark tests και τα συναφή τα είδαμε , οι επιδόσεις μέσα στα παιχνίδια διαφοροποιούνται (καθόλου-λίγο-αρκετά-πολύ) σε σύγκριση με τις πιο γνωστών εταιριών κάρτες ; Γενικά θα την πρότεινατε για αγορά νέου υπολογιστή ; Δείχνει πολύ καλή λύση.

Αρχική απάντηση από trib [Χθες, στις 20:42]

ωραία καρτούλα φαίνεται. τα 3dmark tests και τα συναφή τα είδαμε , οι επιδόσεις μέσα στα παιχνίδια διαφοροποιούνται (καθόλου-λίγο-αρκετά-πολύ) σε σύγκριση με τις πιο γνωστών εταιριών κάρτες ; Γενικά θα την πρότεινατε για αγορά νέου υπολογιστή ; Δείχνει πολύ καλή λύση.

έχω δοκιμασει δύο αλλες υλοποιήσεις από φίλους και νομίζω ότι η Twintech είναι καλύτερη και θα την πρότεινα για αγορά. άλλωστε υπάρχει και Ελλάδα τώρα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=925918

Αρχική απάντηση από wifi

έχω δοκιμασει δύο αλλες υλοποιήσεις από φίλους και νομίζω ότι η Twintech είναι καλύτερη και θα την πρότεινα για αγορά. άλλωστε υπάρχει και Ελλάδα τώρα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=925918

Συγνώμη, μα δε λέμε ότι όλες οι υλοποιήσεις είναι ίδιες-ταυτόσιμες?Σε τι διαφέρουνε λοιπόν?

κατά την γνώμη μου υπάρχει διαφορά στο κλοκάρισμα και αυτό στο ότι γιατί κάποιες είναι ψυχρότερες απο κάποιες άλλες , καμία άλλη διαφορά δεν υπάρχει (πάντα κατα την γνώμη μου) παράδειγμα η δικιά μου Twintech benchαρει άνετα στα 660core και 1125mem μετά από λίγο στρώσιμο , ενώ το αρχικό κλοκάρισμα ήταν στα 660core και 1050mem

Αρχική απάντηση από wifi

κατά την γνώμη μου υπάρχει διαφορά στο κλοκάρισμα και αυτό στο ότι γιατί κάποιες είναι ψυχρότερες απο κάποιες άλλες , καμία άλλη διαφορά δεν υπάρχει (πάντα κατα την γνώμη μου) παράδειγμα η δικιά μου Twintech benchαρει άνετα στα 660core και 1125mem μετά από λίγο στρώσιμο , ενώ το αρχικό κλοκάρισμα ήταν στα 660core και 1050mem

Απλά είναι πλέον θέμα τύχης όπως στους επεξεργαστές.Σε άλλους κάθεται καλά το καπάκι σε άλλους όχι.Έτσι και στις κάρτες 8800χχ. ’λλες εβδομάδες παραγωγής είναι πιο καλές άλλες όχι, το ίδιο πιστεύω ισχύει και για τις κάρτες γραφικών.’ρα καμιά διαφορά μεταξύ τους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.