Jump to content

Πρόβλημα με DVDRW

B@b!s

Recommended Posts

Εχω ένα DVDRW Lite on το οποίο το έβαλα στον υπολογιστήρα μου και όποτε του τοποθετώ δισκακια DVD για εγγραφή έχω τα εξής προβλήματα:

1. Στο παράθυρο "Ο Υπολογιστής μου", εμφανίζει το συγκεκριμένο drive σαν "Μονάδα CD" (όταν δεν υπάρχει δισκάκι μέσα εμφανίζεται κανονικα σαν αντιγραφικό και όταν τοποθετώ γραμμένα δισκάκια τα διαβάζει κανονικά)

2. Όταν τσεκάρω την χωρητικότητα στο άδειο δισκακι, είναι 0 byte και ο δεσμευμένος και ο ελεύθερος χώρος.

3. Τελικά δεν μπορώ να κάνω εγγραφή DVD καθόλου!!!

Help!!!:confused:

Σημείωση: Στην περίπτωση που τοποθετήσω CD δεν παρουσιάζεται κανένα απο τα παραπάνω προβλήματα και κάνω κανονικά αντιγραφή...

Δοκίμασε άλλη μάρκα DVD, μήπως και δεν τα αναγνωρίζει καλά. Είχα παρόμοιο πρόβλημα (όχι το ίδιο ακριβώς) με NEC3520 και Intenso DVD-r. Mε αναβάθμιση του firmware, το πρόβλημα λύθηκε!

Αρχική απάντηση από kunoobidi

Δοκίμασε άλλη μάρκα DVD, μήπως και δεν τα αναγνωρίζει καλά. Είχα παρόμοιο πρόβλημα (όχι το ίδιο ακριβώς) με NEC3520 και Intenso DVD-r. Mε αναβάθμιση του firmware, το πρόβλημα λύθηκε!

Έκανα μια αναβαθμιση του firmware και το πρόβλημα έχει λυθεί ως προς την αντιγραφή αλλά παραμένει το ίδιο για το πρόβλημα Νο 2!

Υ.Γ.: Κι εγώ δισκάκια intenso έχω αλλά ειναι +R...!

Με ποιο τρόπο γράφεις στο DVD; Έχεις πρόγραμμα εγγραφής ή το κάνεις με drag'n drop μέσω explorer;΄

Κάτι άλλο: όταν κάνεις δεξί κλικ πάνω στο DVD-RW και πατήσεις ιδιότητες, είναι ενεργοποιημένη η εγγραφή στο συγκεκριμένο drive;

Αρχική απάντηση από zzzleepy [08-01-2007 11:03]

Δοκίμασες με κάποιο πρόγραμμα εγγραφής; (Nero, Ashampoo κλπ)

Έχω δοκιμάσει με Nero, Alcohol120%, clone DVD, και μέσω windows με drag 'n' drop αλλά δεν πετύχαινε τπτ! Τώρα γράφει κανονικά μετά την αναβάθμιση του firmware! Όσο για την ενεργοποίηση εγγραφής είναι τσεκαρισμένη, και μάλιστα είναι και το πρωτο που είχα κοιτάξει γιατι είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα ένας φίλος μου και μετά απο πολύ ψάξιμο τότε βρήκα πώς έφταιγε αυτό που είπες! :clap:

Σας ευχαριστώ πάντως παίδες για την βοήθεια και την ανταπόκριση! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.