gns Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2007 Γεια σας παιδια χρονια πολλα Οπως βλεπετε εχω τη συγκεκριμενη καρτα το προβλημα ειναι πως κανει ενα πολυ σπαστικο θορυβο σε σημειο που καταλαβενω αν το pc ειναι ανοικτο απο δεκα μετρα.Γι' αυτο θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποια ψυκτρα που να ειναι συμβατη με αυτη τη καρτα, αν οχι θα μπορουσατε να δωσεται φοτο με καποια πατεντα για τη ψυξη της.τελος θα ηθελα να μου πειτε καποιο προγραμμα με το οποιο να βλεπω τη θερμοκρασια και τες στροφες του ανεμιστηρα της καρταςThx Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιανουάριος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 δοκιμασε με το Ati tool να ρυθμισεις τις στροφες του μπας και ησυχασει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Ιανουάριος 7, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 το εχω κατεβασει αλλα πως πως βλεπω θερμοκρασιες και στροφες? να μια φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιανουάριος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 πηγαινε στα setings κατω δεξια και θα το βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Ιανουάριος 7, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 δυστυχως φιλε δεν το βρηκα δεν ξερω γιατι μηπως δεν το υποστηριζει η κατα μου μπορεις να μου πεις πιο συγκεκριμενα που να ψαξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Ιανουάριος 11, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Καποιος ρε παιδια δεν μπορει να βοηθησει εκτος απο το να μειωσω τις στροφες πως μπορω να τη ψυξώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Ιανουάριος 11, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 εχω και εγω μια SAPPHIRE x550 η οποια εχει μια απλη ψυκτρα χωρις ανεμιστηρα....οποτε αν εχεις καποια ψυκτρα απο cpu η chipset βαλτη και θα εισαι οκ.Αν παλι θες μπορεις να αγορασεις κατι τετοιοhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806161 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Ιανουάριος 11, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Γεια σου φιλε ευχαριστω για τη βοηθεια, ομως θα ηθελα να σε ρωτησω 1)εσυ πως βλεπεις τη θερμοκρασια της καρτας σου, 2)παρολο που λεει πως ειναι συμβατη η ψυκτρα με τη αυτη την καρτα τιθετε θεμα λογο κατασκευαστη να μην ταιριαζει, η δικια μου ειναι Asus3)Αν ξερεις αυτη η ψυκτρα (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808003) ειναι συμβατη (παρομοια αλλα με led)Τhx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.