gpelekanos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2007 Γεια σας και συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας. Θα ηθελα να με βοηθήσετε σχετικά με το card reader που εχει ο Acer ενσωματωμένο. Η μόνη κάρτα που έχω σε κινητό τηλεφωνo και στο sony psp ειναι η Memory Stick PRO Duo και αυτή θέλω να χρησιμοποιήσω και στο Acer. Μήπως γνωρίζετε με ποιον ανταπτορα θα μπορέσει να λειτουργήσει; Η υποδοχή του card reader ειναι τεράστια! Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 Mε adaptor-ακι που βλεπεις στην εικονα... Και το μαγαζι απο οπου "εκλεψα" την εικονα...-> πατα με (μπορεις να το βρεις και ξεχωρα...χωρις να παρεις μνημη δλδ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpelekanos Ιανουάριος 7, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 Τον έχω αυτον τον ανταπτορα, δεν αλλάζει το φάρδος αλλα το μήκος.Μπαίνει με αυτό σε εσενα; Δοκίμασα ,κολυμπάει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpelekanos Ιανουάριος 7, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 ωχ τι ντροπη... ηθελε και αλλο μεσα...Σε ευχαριστω δουλευει!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.