ergotelis Ιανουάριος 7, 2007 #21 Ιανουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR@ergotelis Δεν μπορω να καταλαβω που βγηκα λαθος...Δηλαδη εσυ αν εσκαγες λεφτα (Δεν σε ενδιεφεραν δηλαδη..γιατι αυτο καταλαβα απο τον φιλο μας)θα κοιταζες για ocz η για κατι καλυτερο και πιο σιγουρο;Δεν εννοω απαραιτητα Cellshock. Δε διαφωνώ με το σκεπτικό σου, όμως εγώ το λέω με βάση το ότι οι Cellshock είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή!Δε σημαίνει ότι επειδή είναι πιο ακριβές οι OCZ ότι είναι καλύτερες, απλά όνομα πουλάνε εξτρά!
GoMaR Ιανουάριος 7, 2007 #22 Ιανουάριος 7, 2007 Anyway , Εγω ηθελα να πω να μην παρει OCZ...Δεν ξερω τις τιμες των δυο μνημων..Προτεινω να παρει κατι καλυτερο απο OCZ.Τωρα πιο φθηνο ειναι, πιο ακριβο ΔΕΝ γνωριζω...
ergotelis Ιανουάριος 7, 2007 #23 Ιανουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR Anyway , Εγω ηθελα να πω να μην παρει OCZ...Δεν ξερω τις τιμες των δυο μνημων.. Προτεινω να παρει κατι καλυτερο απο OCZ.Τωρα πιο φθηνο ειναι, πιο ακριβο ΔΕΝ γνωριζω... Οκ τότε ραα δε διαφωνούμε κάπου απλά παρερμηνεύτηκαν/καταλάβαμε λάθος Στο θέμα μας πάλι, νομίζω ότι από το σύστημα λείπει ένα Stacker/lian Li . Αν έχεις ωραίο υλικό πρέπει να βάλεις και καλό περιτύλιγμα!
GoMaR Ιανουάριος 7, 2007 #24 Ιανουάριος 7, 2007 Εγω θα επαιρνα το κουτι απο το πλαισιο που εχει 100ευρω...και θα το moddara...
ergotelis Ιανουάριος 7, 2007 #25 Ιανουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR Εγω θα επαιρνα το κουτι απο το πλαισιο που εχει 100ευρω...και θα το moddara... Και αυτό είναι μια ιδέα, αλλά αφού έχει σκοπό να τα σκάσει, ας πάρει Lian-Li, πολύ ωραία κουτάκια και μοντάρονται ακόμη πιο ωραία επίσης! Είναι καθαρά θέμα πόσα θέλει να δώσει, πάντως ήδη ο λογαριασμός είναι αρκέτά μακρύς! :S
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.