Jump to content

Δημιουργία Καινούριου Υπολογιστή

konstantinos1gr

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από GoMaR

@ergotelis

Δεν μπορω να καταλαβω που βγηκα λαθος...Δηλαδη εσυ αν εσκαγες λεφτα (Δεν σε ενδιεφεραν δηλαδη..γιατι αυτο καταλαβα απο τον φιλο μας)θα κοιταζες για ocz η για κατι καλυτερο και πιο σιγουρο;Δεν εννοω απαραιτητα Cellshock.

Δε διαφωνώ με το σκεπτικό σου, όμως εγώ το λέω με βάση το ότι οι Cellshock είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή!Δε σημαίνει ότι επειδή είναι πιο ακριβές οι OCZ ότι είναι καλύτερες, απλά όνομα πουλάνε εξτρά! ;)

Anyway , Εγω ηθελα να πω να μην παρει OCZ...Δεν ξερω τις τιμες των δυο μνημων..

Προτεινω να παρει κατι καλυτερο απο OCZ.Τωρα πιο φθηνο ειναι, πιο ακριβο ΔΕΝ γνωριζω...

Anyway , Εγω ηθελα να πω να μην παρει OCZ...Δεν ξερω τις τιμες των δυο μνημων..

Προτεινω να παρει κατι καλυτερο απο OCZ.Τωρα πιο φθηνο ειναι, πιο ακριβο ΔΕΝ γνωριζω...

Οκ τότε ραα δε διαφωνούμε κάπου απλά παρερμηνεύτηκαν/καταλάβαμε λάθος ;)

Στο θέμα μας πάλι, νομίζω ότι από το σύστημα λείπει ένα Stacker/lian Li .

Αν έχεις ωραίο υλικό πρέπει να βάλεις και καλό περιτύλιγμα! :D

Εγω θα επαιρνα το κουτι απο το πλαισιο που εχει 100ευρω...και θα το moddara...

Εγω θα επαιρνα το κουτι απο το πλαισιο που εχει 100ευρω...και θα το moddara...

Και αυτό είναι μια ιδέα, αλλά αφού έχει σκοπό να τα σκάσει, ας πάρει Lian-Li, πολύ ωραία κουτάκια και μοντάρονται ακόμη πιο ωραία επίσης! ;)

Είναι καθαρά θέμα πόσα θέλει να δώσει, πάντως ήδη ο λογαριασμός είναι αρκέτά μακρύς! :S

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.