Andrew Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2007 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ H OΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧVID Η ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑVI H DIVX ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ DVD ΠΡΩΤΟΝΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟN ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΙΝΕΤΑΙ
Ar@besqu.e Ιανουάριος 6, 2007 #2 Ιανουάριος 6, 2007 CONVERTXTODVD!!!!!!!!!!!!!!Πολύ απλό στη χρήση!!!Για υπότιτλους δες greeksubs.com, subs4u.gr, dvdstuff.gr, opensubtitles.org
taramas Ιανουάριος 9, 2007 #4 Ιανουάριος 9, 2007 το computer για ολους είχε ενα ωραίο προγραμματάκι στο τεύχος δεκεμβρίου, στην αρχή το πήρα για πλάκα αλλά τελικά έκανε καλή δουλειά, μετατρέπει το αρχειο μαζί με τους υπότιτλους χωρίς πρόβλημα.
whitesnake Ιανουάριος 10, 2007 #5 Ιανουάριος 10, 2007 Εγώ χρησιμοποιώ το Avi2DVD (δωρεάν είναι και αυτό, www.trustfm.net/divx/SoftwareAvi2Dvd.html) το οποίο έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα ποιοτικά από το convertXtoDVD αλλά είναι πιο δύσκολο στη χρήση. Αν το μάθεις όμως μια φορά, όλα οκ. Υποστηρίζει και αυτό υπότιτλους, καθώς και μενού αν θες.
InMyMemory Ιανουάριος 10, 2007 #6 Ιανουάριος 10, 2007 Παιζει ρολο αν το αρχικο video ειναι PAL η NTSC? Το ρωταω αυτό γιατι μετετρεψα μια ταινια xvid σε DVD και την παιζε μαυροασπρη σε επιτραπεζιο dvd player...
anubis Ιανουάριος 10, 2007 #7 Ιανουάριος 10, 2007 τσέκαρε αν έχεις βάλει ρύθμιση για αναπαραγωγή NTSC στο επιτραπέζιο player
Spyrus Ιανουάριος 10, 2007 #8 Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Whitesnake Εγώ χρησιμοποιώ το Avi2DVD (δωρεάν είναι και αυτό, www.trustfm.net/divx/SoftwareAvi2Dvd.html) το οποίο έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα ποιοτικά από το convertXtoDVD αλλά είναι πιο δύσκολο στη χρήση. Αν το μάθεις όμως μια φορά, όλα οκ. Υποστηρίζει και αυτό υπότιτλους, καθώς και μενού αν θες. Και εγώ με αυτό δουλεύω...γρήγορο και βολεύει ειδικά αν φτιάχνεις dvd με επεισόδια από σειρές (με τη βοήθεια του DVD Shrink) γιατί φτιάχνει μικρά σε μέγεθος Vob αρχεία.
InMyMemory Ιανουάριος 10, 2007 #9 Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από anubis [Σήμερα, στις 10:33] τσέκαρε αν έχεις βάλει ρύθμιση για αναπαραγωγή NTSC στο επιτραπέζιο player Αν δεν εχει τετοια επιλογη το dvd player ?
videodv Ιανουάριος 10, 2007 #10 Ιανουάριος 10, 2007 Eπισης οι τελευταίες εκδόσεις του tsunami μετατρέπουν από xvid σε mpeg 2.
passenger Ιανουάριος 10, 2007 #11 Ιανουάριος 10, 2007 Αντίστοιχες μετατροπές όλων των ειδών κάνει και το AVS Video Converter. Το έχω χρησιμοποιήσει και δούλεψε μια χαρά!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.