Jump to content

Fear Combat VS Counter Strike

darksoho

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

μερικα που μου ηρθανε στα γρηγορα και καπια που δεν θυμαμε

WaR

OTO

Avel

hacker

xtremer

Quaker

Qlim4X

snip3

shadowfax

expiter

Avel, xtremer και quaker απο ποτε εγιναν awpαδες γιατι θα τρελαθουμε...

Τα καλα awp της Eλλαδας ειναι: war, sharp, west, hacker και eel (ο οποιος σταματησε πριν λιγο καιρο).

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grγιατι δεν το πιστευεις??? εχεις καπιες αποδιξεις???? παιζεις τοσο πολυ cs που τα ξερεις ολα????

εγω το ζω καθε μερα και ξερω τι γινετε

Και μια συντομη απαντηση στα παραπανω. Ασχολουμε 3+ χρονια με το ελληνικο cs community, εχο λαβει μερος σε αρκετα tοurs σαν παικτης, υπηρξα admin στο μεγαλυτερο gather καναλι και μεχρι πριν λιγο καιρο και head admin αυτου, ειμαι ο παλαιοτερος εν ενεργεια admin στο εsl (σε eas και eps), εχω παρεβρεθει στην πλειοψηφια των tours στη Θεσσαλονικη και ενιοτε σε Αθηνα και εχω διατελεσει admin σε επισης παρα πολλα tours.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από cabrinha

Και μια συντομη απαντηση στα παραπανω. Ασχολουμε 3+ χρονια με το ελληνικο cs community, εχο λαβει μερος σε αρκετα tοurs σαν παικτης, υπηρξα admin στο μεγαλυτερο gather καναλι και μεχρι πριν λιγο καιρο και head admin αυτου, ειμαι ο παλαιοτερος εν ενεργεια admin στο εsl (σε eas και eps), εχω παρεβρεθει στην πλειοψηφια των tours στη Θεσσαλονικη και ενιοτε σε Αθηνα και εχω διατελεσει admin σε επισης παρα πολλα tours.

μαλιστα..... και δεν εχουμε καλους awpades ελλαδα????

αν αναλογιστης τα ατομα που παιζουνε σε σχεση με αλλες χωρες

Αρχική απάντηση από cabrinha [Σήμερα, στις 02:34]

wtf , θελω να σε δω να παιζεις. :X:

Εγώ παίζω ένα τετράμηνο cs 1.6 και πιστεύω πως δεν υπάρχει πιό καθηλοτικό παιχνίδι!

Τη τελευταία βδομάδα άρχισα να παίζω με awp(εύκολο το βρίσκω αν και πρέπει να μάθω να πυροβολώ όταν είμαι σε άλμα).

Μπορούμε πάντως να κανονίσουμε ένα μίνι τουρνουά!:D

Πραγματικα καλους οχι δεν εχουμε. Αν γινει συγκριση με εξωτερικο ειμαστε πολυ πισω. Γενικοτερα στο cs ειμαστε σε χαμηλοτερο επιπεδο. Αυτο μαρτυρα και η πορεια μας ειτε σε εθνικο επιπεδο ειτε σε επιπεδο ομαδων. Και απο ολους οσοι εχουν περασει απο το ελληνικο cs community μονο για δυο υπηρξε η πεποιθηση οτι θα μπορουσαν να σταθουν σε καποια ομαδα του εξωτερικου (ο ενας εχει σταματησει, ο αλλος παιζει ακομα).

Mιας και λεμε για awp δειτε λιγο --> http://www.gotfrag.com/cs/forums/thread/267377/

τι σχεση εχει αυτο με awp??? γενικα τα cheateria ειναι ενα φενομενο στο CS

και οτι και να κανουνε δεν θα σταματισουνε ποτε να υπαρχουν.....

εκτος απο τα cheat του εμποριο καπιος αν εχει καπιες γνοσεις προγραματισμου μπορει ανετα να παρει το προγραμμα για τα bot και να το φτιαξει σαν cheat οπως εχουν κανει...

αυτα τα ατομα δεν μπορεις να τα περιορισεις ουτε σε lan

To εβαλα μιας και ο frod θεωρειται ενα απο τα καλυτερα awp που υπαρχουν. Τεσπα. Σε λαν ειναι αδυνατο να βαλει καποιος cheat εκτος αν οι διοργανωτες κοιμουνται.

και ομως γινετε γιατι το εχω δει μπροστα μου στο τελευτεο tour GNET

απλος το cheat δεν ηταν σαν τα κεινα το ειχε φτιαξει μονος του.....

Αimbot σε λαν τουρ?

και ομως ναι....

επισεις πριν λιγο επαιζα με τον hacker mxd.... καλος ειναι σε awp δεν λεω.... μακαρι να τους φτασω και να τους περασω...

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Mischeif [19-02-2007 05:34]

Εγώ παίζω ένα τετράμηνο cs 1.6 και πιστεύω πως δεν υπάρχει πιό καθηλοτικό παιχνίδι!

Τη τελευταία βδομάδα άρχισα να παίζω με awp(εύκολο το βρίσκω αν και πρέπει να μάθω να πυροβολώ όταν είμαι σε άλμα).

Μπορούμε πάντως να κανονίσουμε ένα μίνι τουρνουά!:D

να αγιασει το στομα σου ρε φιλε.....

και εγω καπου εκει παιζω συστηματικα (2 βδομαδες ομως το εχω σπιτι σε internet φαση πολυ πιο δυσκολο)

nasosgodlike@hotmail.com

κανε με add αμα ειναι και παιζεις στο internet, να παιξουμε....

παντως αμα ψινετε και κανενας αλλος για μινι tour ακουω προτασεις.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.