Athens2004 Ιανουάριος 9, 2007 #21 Ιανουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR [07-01-2007 00:42] Ετσι γινεται παντα με τα τζαμπε fps, (βλεπε enemy territory και america's army)στην αρχη γινεται ενας μικρος πανικος και μετα το καθε παιχνιδι αποκτα το κοινο που του αξιζει, η συγκριση μεταξυ οποιαςδηποτε εκδοσης του cs με το fear combat ειναι τουλαχιστον αστεια, αν το CSS ειναι για αποτυχημενους στο cs 1.6 τοτε το fear ειναι για αποτυχημενους στο CSS Το μονο που μου αρεσε σε αυτο το παιχνιδι ητανε το κλωτσο μπουνιδι ( καταντουσε μονοτονο και κουραστικο να παιρνεις ποντους γεμιζοντας τρυπες την καθε κουτση μαρια που εχει παρκινσον και θελει να στο παιξει rambo ) αντε και οι ατακες που πεταγε ο χαρακτηρας σου οταν σκοτωνες καποιον, το framerate σε πολλα μηχανηματα ητανε ασταθες (εκτος και αν βαζανε τραγικα χαμηλα settings ) και απτο ολο το παιχνιδι ελειπε αυτο το "κατι" που θα το βοηθουσε να ξεχωρισει και να κρατησει τον κοσμο του. Καποια fps ειναι για single player, καποια για Multi ενω καποια αλλα και για τα 2, το fear τυχαινει να ανηκει στην πρωτη κατηγορια Ετσι ειναι οπως τα είπε ο μαθητης μου πιο πάνω :p [περιπου] Το Cs.1.6 εχει βαθύτατο gameplay aka σκοτώνουν οσοι κατέχουν μόνο αλλά τα σχετικά απαραιωμένα γραφικά του απωθουν τους νεότερους gamers που ψάχνουν και το κάτι εντυπωσιακό [αυτοι χάνουν πάντως] . FEAR ελάχιστες φορές δοκίμασα και δεν μου άρεσε , εχει αυτο το κάπως ''μπαχαλο''-style εκτος και αν δεν εκανα εγώ κάτι καλά. Οσο για το CSS :inlove: , **** μπορει να αργώ λίγο να ζεσταθώ [κανα 2 maps θελω] αλλά μετά ... αν δεις τέτοιο πάνε απο αλλού
Qlim4X Ιανουάριος 9, 2007 #22 Ιανουάριος 9, 2007 ρε 3 ειναι τα gun που μετρανε για μενα ολα τα αλλα ειναι για προταριδες USP DEAGLE AWP(το ενα και μοναδικο)
cabrinha Ιανουάριος 9, 2007 #23 Ιανουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr οπιος νομιζει οτι ειναι καλος στο CS 1.6 msg me να τα πουμε σε κανα server...... ρε το PUBLIC ειναι gtp δεν μαθενες ετσι cs για να μαθεις cs μπες σε κανα irc με gathers μπας και μαθεις... και για aim quake style με το gun που θες να εξασκισεις...... αν ποτε δητε σε quake εναν μανιακο με awp + dgl θα καταλαβετε ποιος ειμαι Το public δεν ειναι gtp σε καμμια περιπτωση. Εκει μαθενεις τα βασικα και αργοτερα εκει αναπτυσεις αντιληψη. Στο quake style φτιαχνεις αim και reflex. Στο gather μαθενεις πως να παιζεις 5οn5 αλλα μολις μαθεις δεν σου προσφερει απολυτως τιποτα. Στο mxd βελτιωνεις ολα τα παραπανω. Στο cm μαθενεις πραγματικο cs. Eπιπλεον στη φωτογραφια του usp εχεις βαλει το glock. Kαλο το awp αλλα δυσκολο. Ζητημα ειναι στην Ελλαδα να παιζουν πανω απο 8 ατομα καλο awp. So simple...
darksoho Ιανουάριος 20, 2007 Author #26 Ιανουάριος 20, 2007 ρε παιδες να ρωτησω κατι, αν αγορασω το παλιο COUNTER STRIKE μπορω με τον κωδικο να παιξω και half life αλλα και οποιαδηποτε αλλο counter strike, (condition sero, source). διορθωστε με αν κανω λαθος
GruntGR Ιανουάριος 20, 2007 #27 Ιανουάριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από darksoho [Σήμερα, στις 07:33] ρε παιδες να ρωτησω κατι, αν αγορασω το παλιο COUNTER STRIKE μπορω με τον κωδικο να παιξω και half life αλλα και οποιαδηποτε αλλο counter strike, (condition sero, source). διορθωστε με αν κανω λαθος Αν εννοεις αυτο που ητανε σε jewel case στην πρωτη εκδοση του half-life generation και σε dvd box στην επομενη που περιλαμβανε το blue shift τοτε ναι, κανεις activate τον κωδικο στο steam και αυτοματα μπαινει το half-life στην λιστα my games μαζι με blue shift day of defeat opposing HL DM classic ricochet και TFC ( αντε να δουμε τι ψαρια θα πιανει το 2), το condition zero και το νουμπο CS source οχι, και καλυτερα ετσι ειναι και τα 2 γελοια μπροστα στην 1.6
giorgos_cupra Ιανουάριος 23, 2007 #28 Ιανουάριος 23, 2007 Συμφωνω με τον DJ Alexxx απολυτα!AWP+Deagle=the way to go.Οσο για την συγκριση cs με fear...Κατα την γνωμη μου δεν τιθεται θεμα συγκρισης.Το cs ειναι κλασεις ανωτερο.Οκ,δεν εχει ΤΑ γραφικα,αλλα ποιος νοιαζεται?Οπως ειπανε και τα παιδια,πρωτα ερχεται το gameplay και μετα οτιδηποτε αλλο.Και κατι αλλο που μου αρεσει στο cs,ειναι πως για να παιξεις αξιοπρεπως πρεπει να εχεις και καποιο skill,ενω στο fear κανει kill και ο ξαδερφος μου που ειναι 10 χρονων και δεν μπορει να περασει την πρωτη αποστολη στο San Andreas:getlost:
nasos99 Φεβρουάριος 18, 2007 #29 Φεβρουάριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από Cronogr [06-01-2007 22:08] Το παιδί προφανώς μιλάει για το 1.6 όντως εκει τα γραφικά ειναι αρχαία και στην ελλάδα ο έλληνας γκαμερ ούτε που το συζητάει να μεταφερθεί προς το SourceΌταν σε όλη την ευρώπη το 1.6 δεν υπάρχει πλέον στην ελλάδα εξακολουθουνε να παίζουνε Τι λες?!?!?!?!? το 1.6 ειναι μακραν το καλυτερο CS που εχει βγει source ειναι η πιο μεγαλη πατατα που εχω δει ποτε μου απο fps...... fear δεν εχω παιξει (ντροπη και εσχος) αλλα το 1.6 ειναι το καλυτερο........... μακραν..............
fragou14 Φεβρουάριος 18, 2007 #30 Φεβρουάριος 18, 2007 νασο το source μια χαρα ειναι απο ολες τισ πλευρες .. μην το λες "πατατα" επειδη εμεις δεν το εχουμε πολυ παιξει
nasos99 Φεβρουάριος 18, 2007 #31 Φεβρουάριος 18, 2007 Hλια να σου θυμισω οτι εμενα δεν μου αρεσει Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ....Το κλασσικο counter ειναι καλυτερο (την γνωμη μου λεω).....
nasos99 Φεβρουάριος 18, 2007 #33 Φεβρουάριος 18, 2007 ευχαριστω 'μεγαλε'....οποιοι ειναι κατω των 18 δεν λενε την γνωμη τους???για τον μονο λογο που σε παω ειναι επιδη υποστηριζεις το 1.6Και για να μην spamαρω πιστευω fragou14 οτι αρκετοι προτιμουν το 1.6 γιατι το εχουν συνηθησει και δεν τρελενονται με τις γραφικαρες του source.... το βλεπουν το ιδιο με γραφικα ή χωρις....
GruntGR Φεβρουάριος 18, 2007 #34 Φεβρουάριος 18, 2007 Μια καυστικη παρατηρησουλα εκανα μην αρπαζεσαι αν εχετε steam account εσυ και ο fragου καντε με add στο friends να παιξουμε τπτ , gougougr2000@yahoo.com το αccount για cs 1.6 SoFGR το account για CSS κ.α
Qlim4X Φεβρουάριος 18, 2007 #35 Φεβρουάριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από cabrinha Το public δεν ειναι gtp σε καμμια περιπτωση. Εκει μαθενεις τα βασικα και αργοτερα εκει αναπτυσεις αντιληψη. Στο quake style φτιαχνεις αim και reflex. Στο gather μαθενεις πως να παιζεις 5οn5 αλλα μολις μαθεις δεν σου προσφερει απολυτως τιποτα. Στο mxd βελτιωνεις ολα τα παραπανω. Στο cm μαθενεις πραγματικο cs. Eπιπλεον στη φωτογραφια του usp εχεις βαλει το glock. Kαλο το awp αλλα δυσκολο. Ζητημα ειναι στην Ελλαδα να παιζουν πανω απο 8 ατομα καλο awp. So simple... δεν διαφωνω..... στο awp ειμαστε καμια 15αρια ατομα αυτο εδω ειναι glock
cabrinha Φεβρουάριος 18, 2007 #36 Φεβρουάριος 18, 2007 15 ατομα δεν παιζει με τιποτα να παιζουν καλο awp στην Ελλαδα. Πολυ λιγοτεροι ειναι.
Qlim4X Φεβρουάριος 18, 2007 #37 Φεβρουάριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από cabrinha 15 ατομα δεν παιζει με τιποτα να παιζουν καλο awp στην Ελλαδα. Πολυ λιγοτεροι ειναι. και ομως τοσοι ειναι.....γιατι δεν το πιστευεις??? εχεις καπιες αποδιξεις???? παιζεις τοσο πολυ cs που τα ξερεις ολα????εγω το ζω καθε μερα και ξερω τι γινετε
Qlim4X Φεβρουάριος 18, 2007 #39 Φεβρουάριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από cabrinha Περιμενω ονοματα να μου πεις. μερικα που μου ηρθανε στα γρηγορα και καπια που δεν θυμαμεWaROTOAvelhackerxtremerQuakerQlim4Xsnip3shadowfaxexpiter
nasos99 Φεβρουάριος 18, 2007 #40 Φεβρουάριος 18, 2007 Θελω να κανω μια προταση: Οποιος πιστευει οτι παιζει καλα cs 1.6 να κλεισουμε καπου να παμε σε 2on2 η 5on5 δειξει ο καθενας την αξια του....... ή να φερει αυτους που ξερουν καλο awp (δεν ειναι και πολλοι) Περιμενω προτασεις απο αθηνα........αντε να ξεσκουριασω λιγο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.