darksoho Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2007 κατα την γνωμη μου πιστευω πως το FEAR COMBAT ειναι οτι καλυτερο εχει βγει τον τελευταιο καιρο. οι servers ειναι αρκετα καλοι, το παιχνδι διατιθεται δωρεαν μαζι με κλειδι τι καλυτερο μπορει να ζητησει καποιος? το counter strike αρκετα παλιο και εχει κερδισει τον κοσμο γιατι ηταν απο τα πρωτα online fps. Ομως τα γραφικα ειναι πολυ παλια, το ιδιο και τα οπλα, το μονο που αξιζει ειναι οτι οι μεν προσπαθουν να αποτρεψουν τους τρομοκρατες να βαλουν την βομβα ετσι σαν μικρο σεναριο. ελπιζω να εχετε παιξει και τα δυο ετσι ωστε να εχουμε πληρη γνωμη και οχι μονοπλευρικη.
white_devil Ιανουάριος 6, 2007 #2 Ιανουάριος 6, 2007 Δε νομίζω ότι τα γραφικά του CS:Source είναι και τόσο αρχαία....
kender Ιανουάριος 6, 2007 #3 Ιανουάριος 6, 2007 Το source ούτε παλιό είναι,ούτε άσχημα γραφικά έχει ούτε μόνο βόμβες βαζω-βγάζεις το ότι οι de_(destruction) πίστες είναι πιο "διάσημες" αυτό δε λέει κάτι... και στην τελική steam>all lol
Cronogr Ιανουάριος 6, 2007 #4 Ιανουάριος 6, 2007 Το παιδί προφανώς μιλάει για το 1.6 όντως εκει τα γραφικά ειναι αρχαία και στην ελλάδα ο έλληνας γκαμερ ούτε που το συζητάει να μεταφερθεί προς το SourceΌταν σε όλη την ευρώπη το 1.6 δεν υπάρχει πλέον στην ελλάδα εξακολουθουνε να παίζουνε
Snips Ιανουάριος 6, 2007 #5 Ιανουάριος 6, 2007 Kανένα Multi FPS δεν κέρδισε τα πλήθη για τα γραφικά του...
o polonos Ιανουάριος 6, 2007 #6 Ιανουάριος 6, 2007 Τελευταια βλεπω οτι πολλοι σταματησαν να παιζουν το FEAR .... Πλεον υπαρχουν πολλοι λιγοι χρηστες που παιζουν..... Εννω στην αρχη γινοταν της Ποπης για να μπεις σε καποιο server..... :hmm:
GruntGR Ιανουάριος 6, 2007 #7 Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 21:04] Τελευταια βλεπω οτι πολλοι σταματησαν να παιζουν το FEAR .... Πλεον υπαρχουν πολλοι λιγοι χρηστες που παιζουν..... Εννω στην αρχη γινοταν της Ποπης για να μπεις σε καποιο server..... :hmm: Ετσι γινεται παντα με τα τζαμπε fps, (βλεπε enemy territory και america's army)στην αρχη γινεται ενας μικρος πανικος και μετα το καθε παιχνιδι αποκτα το κοινο που του αξιζει, η συγκριση μεταξυ οποιαςδηποτε εκδοσης του cs με το fear combat ειναι τουλαχιστον αστεια, αν το CSS ειναι για αποτυχημενους στο cs 1.6 τοτε το fear ειναι για αποτυχημενους στο CSS Το μονο που μου αρεσε σε αυτο το παιχνιδι ητανε το κλωτσο μπουνιδι ( καταντουσε μονοτονο και κουραστικο να παιρνεις ποντους γεμιζοντας τρυπες την καθε κουτση μαρια που εχει παρκινσον και θελει να στο παιξει rambo ) αντε και οι ατακες που πεταγε ο χαρακτηρας σου οταν σκοτωνες καποιον, το framerate σε πολλα μηχανηματα ητανε ασταθες (εκτος και αν βαζανε τραγικα χαμηλα settings ) και απτο ολο το παιχνιδι ελειπε αυτο το "κατι" που θα το βοηθουσε να ξεχωρισει και να κρατησει τον κοσμο του. Καποια fps ειναι για single player, καποια για Multi ενω καποια αλλα και για τα 2, το fear τυχαινει να ανηκει στην πρωτη κατηγορια
*GrimReaper* Ιανουάριος 7, 2007 #8 Ιανουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Cronogr Το παιδί προφανώς μιλάει για το 1.6 όντως εκει τα γραφικά ειναι αρχαία και στην ελλάδα ο έλληνας γκαμερ ούτε που το συζητάει να μεταφερθεί προς το SourceΌταν σε όλη την ευρώπη το 1.6 δεν υπάρχει πλέον στην ελλάδα εξακολουθουνε να παίζουνε Ποιος ειπε οτι η Ευρωπη δεν παιζει 1.6??....
Τζώρτζης Ιανουάριος 7, 2007 #9 Ιανουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Snips [Χθες, στις 22:13] Kανένα Multi FPS δεν κέρδισε τα πλήθη για τα γραφικά του... Deathmatch -Team Deathmatch κτλπ GRAW ίσως είναι η εξαίρεση.
anastasia78 Ιανουάριος 7, 2007 #10 Ιανουάριος 7, 2007 Εγω προτιμω με την σειρα πρωτα: Counter Strike Source, Counter Strike Zero, Counter Strike 1.6, Fear Combat.:flower:
stratos1978 Ιανουάριος 8, 2007 #11 Ιανουάριος 8, 2007 :rolleyes: Counter Strike Zero :nuke: :nuke: :nuke:
Qlim4X Ιανουάριος 8, 2007 #12 Ιανουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από Cronogr Το παιδί προφανώς μιλάει για το 1.6 όντως εκει τα γραφικά ειναι αρχαία και στην ελλάδα ο έλληνας γκαμερ ούτε που το συζητάει να μεταφερθεί προς το SourceΌταν σε όλη την ευρώπη το 1.6 δεν υπάρχει πλέον στην ελλάδα εξακολουθουνε να παίζουνε ΑχαχαχαχαχαχαααααΤι είπες ρε φίλε τώρα???Το counter strike 1.6 είναι ακόμα το τοπ στον κόσμο οι μεγαλύτερες διοργανώσεις πρωταθλημάτων διεξάγουν πρωταθλήματα 1.6 και όχι source πχ. CPL ESL WCG ESWC
cabrinha Ιανουάριος 8, 2007 #13 Ιανουάριος 8, 2007 Το οτι το 1.6 παιζεται ακομα, ειναι το πρωτο σε κοσμο online παιχνιδι, και συμπεριλαμβανεται σε απειρα tours αποδεικνυει περιτρανα την ποιοτητα του σαν παιχνιδι. Καλο παιχνιδι δεν σημαινει καλα γραφικα. Υπαρχει και κατι ακομα που λεγεται gameplay που μαλλον ξεχνατε. Και μαλιστα μην περιμενει καποιος να καταλαβει το gameplay της 1.6 παιζοντας 2 ωρες public. Kender στις de_ πιστες καταλαβαινεις τη δυναμη του counterstrike. Ολες οι αλλες ειναι fun maps. Cronogr μερικες φορες ειναι καλυτερο να μασας παρα να μιλας.
kender Ιανουάριος 8, 2007 #14 Ιανουάριος 8, 2007 Καλά και γω όλη μέρα σε μια dust2 είμαι αλλά άλλο αυτό
darksoho Ιανουάριος 8, 2007 Author #15 Ιανουάριος 8, 2007 αρκετες φορες παιζοντας counter strike 1.6 με πεταγε εξω, στο fear δεν μου εχει τυχει ποτε. με γνωστους παντος στο εξωτερικο ολοι το 1.6 παιζουν. ο κοσμος δυσκολα ξεκολαει απο κατι που ειναι απο παλια στον χωρο.
marios007 Ιανουάριος 9, 2007 #16 Ιανουάριος 9, 2007 Πάντως σε server του CS 1.6 που έστησα μπαίνουν παίχτες απο όλο το κόσμο και όχι μόνο απο ελλάδα. Το CS 1.6 είναι αξεπέραστο.
sofix Ιανουάριος 9, 2007 #18 Ιανουάριος 9, 2007 counter strike by far!!graphics does not matter! παντως με το Battlefield 2142 εχω χασει τον υπνο μου...
Snips Ιανουάριος 9, 2007 #19 Ιανουάριος 9, 2007 Και γω με τη σειρά μου.....Έχω αφιερώσει ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΜΕΡΕΣ στο BF1942 και BF2....Αυτό bf2142 δεν το μπορώ με τίποτα. ..
Qlim4X Ιανουάριος 9, 2007 #20 Ιανουάριος 9, 2007 οπιος νομιζει οτι ειναι καλος στο CS 1.6 msg me να τα πουμε σε κανα server......ρε το PUBLIC ειναι gtp δεν μαθενες ετσι csγια να μαθεις cs μπες σε κανα irc με gathers μπας και μαθεις...και για aim quake style με το gun που θες να εξασκισεις......αν ποτε δητε σε quake εναν μανιακο με awp + dgl θα καταλαβετε ποιος ειμαι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.