paokkerkir Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2007 Μήπως ξέρει κανείς που θα βρώ τα Jazz Jackrabbit 1 και 3? Το 3ο ειναι Alpha Version που δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Στο google έψαξες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paokkerkir Ιανουάριος 6, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Έψαξα, και σε Torrents έψαξα αλλά τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 6, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από paokkerkir [Σήμερα, στις 00:27] Έψαξα, και σε Torrents έψαξα αλλά τίποτα... Το πρώτο αποτέλεσμα στο google δίνει αυτό. Αυτό δεν ψάχνεις?? Για το 3 δύσκολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paokkerkir Ιανουάριος 6, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Thx, δεν ξέρω, αλλα εγώ δεν το βρήκα... Το 3 μόνο αν το χει κάποιος να μου στείλει ΠΜ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronemo Ιανουάριος 7, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από paokkerkir [Χθες, στις 23:54] Thx, δεν ξέρω, αλλα εγώ δεν το βρήκα... Το 3 αν δεν κανω λαθος κατεβασες την shareware version απο το λινκ που δωθηκε παραπανω υπηρχε η (εκτος απο την μεταγενεστερη gameboy andvance version) -Full (Floppy disks) που περιελαμβανε six episodes, καθε επεισοδειο ειχε 3 worlds & ενα boss level. -Shareware Edition που περιελαμβανε το first episode μονο με 3 worlds (Diamondus, Tubelectric& Medivo) 2 χριστουγεννιατικες-επετειακες εκδοσεις και η πληρεστερη η - special CD-ROM version που περιελαμβανε τα 6 original episodes, 3 καινουρια completely episodes και την 1994 Christmas/χριστουγεννιατικηEdition ( "Holiday Hare") Η CD-ROM version με την βοηθεια του openjazz interpeter (οπως λεμε scummvm) μια κατα καποιο τροπο (~virtual machine) για http://treacle.hewwo.com/jazz/oj/about.html BTW για το Jazz Jackrabbit 3 .................................... .................................... στο μουλαρακι σου ολοταχως :devil: (emule) :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.