Jump to content

iPOD nano 4 gb!Folders...?

carlitofj

Recommended Posts

Εχθες εγινα κατοχος ενος ipod nano 4gb:inlove: !Εχω παθει πλακα!εχω ομως μια απορια.Παιρνει φακελους?Του ριχνω μεσα φακελους και μου βγαζει με τη μια τα τραγουδια!

Τα περισσότερα mp3 players τώρα, και πρώτο πρώτο στην παρέα το iPod εμφανίζουν τα κομμάτια με βάση τα στοιχεία που έχουν μέσω ID3 συνεπώς δεν έχει σχέση το πως του οργανώνεις στο δίσκο τα κομμάτια. Για να τα οργανώσεις σε φακέλους κτλ λογικά πρέπει να το κάνεις μέσα από το παρεχόμενο πρόγραμμα. :)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 14:42]

Τα περισσότερα mp3 players τώρα, και πρώτο πρώτο στην παρέα το iPod εμφανίζουν τα κομμάτια με βάση τα στοιχεία που έχουν μέσω ID3 συνεπώς δεν έχει σχέση το πως του οργανώνεις στο δίσκο τα κομμάτια. Για να τα οργανώσεις σε φακέλους κτλ λογικά πρέπει να το κάνεις μέσα από το παρεχόμενο πρόγραμμα. :)

Μεσα απο το itunes το κανω αλλα αυτο δν βγαζει με τπτ φακελους!Βγαζει κατευθειαν τα κομματια!Απλως δν ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος που να μπορω να δημιουργησω φακελους και δν το εχω ανακαλυψει ακομα.Μπορει να μην ειναι αρκετο το drag & drop!

Το iPod διαβάζει tags από τα mp3 και μόνο και όχι αρχεία ή φακέλους. ’ρα δεν μπορεί να αναγνωρίσει φακέλους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις τον ίδιο Artist αν είναι από τον ίδιο artist ή αν ανήκουν στο ίδιο gerne να τους βάλεις το ίδιο είδος μουσικής. Γενικά έχε υπόψιν ότι η μουσική στο iPod οργανώνονται από το ίδιο το iPod γι' αυτό και μπορείς να προσθέσεις τραγούδια μέσω του iTunes.

ps: Για παράπονα απευθυνθείτε στην www.apple.com :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.