carlitofj Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2007 Εχθες εγινα κατοχος ενος ipod nano 4gb:inlove: !Εχω παθει πλακα!εχω ομως μια απορια.Παιρνει φακελους?Του ριχνω μεσα φακελους και μου βγαζει με τη μια τα τραγουδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Τα περισσότερα mp3 players τώρα, και πρώτο πρώτο στην παρέα το iPod εμφανίζουν τα κομμάτια με βάση τα στοιχεία που έχουν μέσω ID3 συνεπώς δεν έχει σχέση το πως του οργανώνεις στο δίσκο τα κομμάτια. Για να τα οργανώσεις σε φακέλους κτλ λογικά πρέπει να το κάνεις μέσα από το παρεχόμενο πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Ιανουάριος 6, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 14:42] Τα περισσότερα mp3 players τώρα, και πρώτο πρώτο στην παρέα το iPod εμφανίζουν τα κομμάτια με βάση τα στοιχεία που έχουν μέσω ID3 συνεπώς δεν έχει σχέση το πως του οργανώνεις στο δίσκο τα κομμάτια. Για να τα οργανώσεις σε φακέλους κτλ λογικά πρέπει να το κάνεις μέσα από το παρεχόμενο πρόγραμμα. Μεσα απο το itunes το κανω αλλα αυτο δν βγαζει με τπτ φακελους!Βγαζει κατευθειαν τα κομματια!Απλως δν ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος που να μπορω να δημιουργησω φακελους και δν το εχω ανακαλυψει ακομα.Μπορει να μην ειναι αρκετο το drag & drop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Ιανουάριος 9, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Το iPod διαβάζει tags από τα mp3 και μόνο και όχι αρχεία ή φακέλους. ’ρα δεν μπορεί να αναγνωρίσει φακέλους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις τον ίδιο Artist αν είναι από τον ίδιο artist ή αν ανήκουν στο ίδιο gerne να τους βάλεις το ίδιο είδος μουσικής. Γενικά έχε υπόψιν ότι η μουσική στο iPod οργανώνονται από το ίδιο το iPod γι' αυτό και μπορείς να προσθέσεις τραγούδια μέσω του iTunes. ps: Για παράπονα απευθυνθείτε στην www.apple.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.