greekfragma Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2007 καλησπερες λαμπουκοι μουδυστυχως δεν ετυχε να ασχοληθω με access templates ακομα.και πρεπει σε λιγες ωρες να βοηθησω ενα δικο μου ατομο με μια τετοια εργασια.εχει κανεις σας καποιο ετοιμο template για την παρακατω εργασια?project_databasesi_xeimerino_06_07.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 7, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 7, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 Template εννοείς για την παρουσίαση τον φορμών????Το πώς θα τις φτιάξεις με κάποια στανταρ χαρακτηριστικά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 7, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 Κάτι τέτοιο δεν έχω δει.. στην access τα κανείς όλα με το χεράκι. Και μετά αντιγραφή και στις άλλες φόρμες.. για να είναι ίδιες. Θα ρωτήσω έναν καθηγητή μου αν γίνετε αλλιώς και θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.