Jump to content

6600 + GSkill F2-6400PHU2-2GBHZ+8800 GTX..

chill-out

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σημερα εβαλα τις μνημουλες και πηγα μεχρι 350fsb 1:1 με 1,3 ρευμα θερμοκρασιες ολα μια χαρα.Το θεμα δεν ειναι αυτο...καποια στιγμη που ετρεξα aquamark ενω στο τελυταιο πηγα 174.000 οταν ανεβασα λιγο ακομα και πηγα στα 360fsb η 8800 (ενω μεχρι εκεινη την ωρα μου εβγαζε σκορ γυρο στο 34.000) μολις ανεβασα πηγε στο 8400 :...: ...μπορει καποιος να μου πει γιατι ?

Με την cpu και τις μνημες κανενα προβλημα ανεβηκα 376fsb 1:1 αλλα δεν ετρεξα αλλο το aquamark.Παραπανω δεν προσπαθησα..ισως αυριο να βαλω και το νερακι αν και δεν ειχα θερμοκρασιες μεχρι 44 max load με στοκ ψυκτρα.

PERFORMANCE MODE : TURBO

PCI EXPRESS : 110

PCI CLOCK : 33.33

Το ιδιο και στα 380 που το πηγα η GPU στο aquamark παλι βγαζει τα ιδια.

post-1956-1416072955,9251_thumb.jpg

Ολα αυτα τα αλλαζεις απο το BIOS η απο τα windows μεσα;

Δηλαδη στα 350 σου τρεχει κανονικα κ στο 350+ , οχι;

Ολα ειναι απο το bios και το ιδιο αποτελεσμα εχω και στα αλλα benches 3D Mark 03/06..και με διαφορετικα bios

δοκιμασες να το ανεβασεις μεσω των windows?

Βαλε τα settings απο το bios εκει που δεν σου πεφτει η αποδοση, κ κανε o/c απο τα windows να δεις συμπεριφορα.....

Αρχική απάντηση από giorgos th.

οταν το σκορ ειναι 8400 το framerate πεφτει κιολας ή ειναι κανονικο?

εννοειται...σαν σε αργη κινηση παει (σχεδον)

Αρχική απάντηση από GoMaR

δοκιμασες να το ανεβασεις μεσω των windows?

Βαλε τα settings απο το bios εκει που δεν σου πεφτει η αποδοση, κ κανε o/c απο τα windows να δεις συμπεριφορα.....

μια φορα που το εκανα κολλησε γιαυτο το κανω μεσο bios

Αρχική απάντηση από chill-out [Σήμερα, στις 13:31]

εννοειται...σαν σε αργη κινηση παει (σχεδον)

καθαρα μπαινει η pci-ex 1X.βαλε και τους 97.44.

Οταν σου πηγαινει αργα , στο cpu-z ποσο σου λεει οτι ειναι το PCIe rate?

Εμενα μου γινοταν αυτο οταν εδινα παραπανω ρευμα στο MCH K FSB.

Δηλαδη , αν αφησεις τα ρευματα απο το bios , που χρειαζεσαι στα 370fsb.και βαλεις 350 κ bootareis , Θα κολλησει αν το ανεβασεις απο τα windows? Ενω εχεις ανεβασμενο ρευμα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.