Jump to content

Παιχνίδια με τρένα

zzzleepy

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από zzzleepy [Σήμερα, στις 14:28]

Ελπίζω να πάθω μαζί του ό,τι είχα πάθει και με το CIV3 ;)

Στο εύχομαι!

Κλίκαρε και στη σφυρίχτρα που και που.

Και μην τα διαβάζεις όλα στην οθόνη. Εγώ έπαιζα άνετα μόνο με τη διαίσθηση (από οικονομικά δεν ήξερα ούτε το loan τι είναι). Εκεί ξεχωρίζει το καλό παιχνίδι. :hi:

Αρχική απάντηση από zzzleepy

Σε τι σύστημα το τρέχεις;

6400,2GB,1900XT

ΤΟ RRT2 που δοκίμασα δυστυχώς δεν μου "έκατσε" το scrolling του.... Πολύ τραχύ. Αλλά βασικά ίδιο gameplay με το RAILROADS.

σιγκαλ οδηγος του τρενου στο οποιο την πεφτουνε τρομοκρατες που θελουνε να βαλουνε βομβα, με τετοιο σεναριο ισως να εβρισκα ενδιαφερον το gameplay σε ενα παιχνιδι που αφορα τρενα

Τελικά, αφού δοκίμασα και τα 2 RRT μπορώ να πω ότι το gameplay είναι πάνω κάτω το ίδιο και στα 3. Το Railroads! μοιάζει περισσότερο σαν εξέλιξη των RRT αλλά είναι πιο απλό και ταιριάζει περισσότερο στα γούστα μου. Δεν είμαι και τόσο fan των παιχνιδιών στρατηγικής και απλά ήθελα ένα ευχάριστο παιχνιδάκι με τρένα και νομίζω ότι το Railroads! ήταν αυτό που έψαχνα. Και επιτέλους θα μπορέσω να το απολαύσω καθώς περιμένω έναν Ε6300 με μια 7900GS και 2GB μνήμης :D

Εγώ αναβάθμισα γιατι είμαι 4 χρονια με το παλιό και είδα κατι ωραια κουτιά και μπηκα στη μπρίζα για upgrate. Επίσης λόγω δουλειάς βγαίνει περίπου στη μισή τιμή με τα τιμολόγια και το ΦΠΑ. Οπότε δεν ήθελα και πολύ να γίνω αϊ βασίλης του εαυτου μου ;-))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.