zzzleepy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2007 Επειδή έχω μια μεγάλη αγάπη για τα τρένα, θέλω να βρω μερικά παιχνιδάκια με σχετική θεματολογία... Ψάχνωντας σε διάφορα game sites βρήκα τα εξής: 1. Sid Meiers Railroads! (2006) 2. Railroad Tycoon 3 (2003) 3. Microsoft Train Simulator (2001) 4. Trainz Railroad Simulator 2006 (2006) Τα δυο πρώτα είναι στρατηγικής και τα δυο δεύτερα εξομοιωτές. Λέω να ξεκινήσω με το πρώτο καθώς είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω (να δημιουργήσω μια αυτοκρατορία με τρένα ) κι ίσως να ψάξω και για το δεύτερο (που είναι όμως αρκετά παλιό). Και τα δυο έχουν καλές κριτικές απλά το πρώτο είναι πιο καινούριο και πιο απλό σε σχέση με το δεύτερο. Από τα άλλα δυο, το Trainz μάλλον πρόκειται για αποτυχία ενώ το Train Simulator της Microsoft είναι αναμφίβολα καλό παιχνίδι, με μεγάλη βάση χρηστών, add-ons και Mods απλά είναι simulation και δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: έχει ασχοληθεί κανείς με τέτοιου είδους παιχνίδια και ειδικά με κάποιο από αυτά που αναφέρω; Ξέρετε κάποιο άλλο παιχνίδι του είδους να προτείνετε;
amartolos Ιανουάριος 6, 2007 #2 Ιανουάριος 6, 2007 παιξε half life σε καποια στιγμη οδηγεις καποια βαγονετα...
o polonos Ιανουάριος 6, 2007 #3 Ιανουάριος 6, 2007 Το microsoft train simulator ειναι αρκετα βαρετο Το επαιξα δυο-τρεις φορες και ξενερωσα....
NIB Ιανουάριος 6, 2007 #4 Ιανουάριος 6, 2007 To Sid Meiers Railroads!(smr) είναι πάρα πολύ καλό και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Το railroad tycoon 3(rt3) μοιάζει αρκετά με το smr αλλά είναι παλιότερο. Το rt3 έχει μερικά πράγματα που δεν έχει το smr, αλλά γενικά το smr είναι καλύτερο. Πάντως και το rt3 είναι καλό(στην εποχή του ήταν κορυφαίο).Το Trainz Railroad Simulator 2006 δεν το έχω παίξει. Το Microsoft Train Simulator εμένα δεν με ξετρέλανε, αλλά ένας φίλος μου το έπαιζε με τις ώρες. Αν σου αρέσει το Microsfot Flight Simulator, τότε θα σου αρέσει και το microsoft train simulator, γιατί είναι αρκετά παρόμοια τα παιχνίδια(το ένα όμως είναι με αεροπλάνα, το άλλο με τρένα). Το κακό με το microsoft train simulator είναι ότι είναι αρκετά παλιό.To πρώτο τέταρτο του 2007 θα βγει το Rail Simulator το οποίο θα είναι παρόμοιο με το MS Train Simulator και φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενο.
Jeronemo Ιανουάριος 7, 2007 #6 Ιανουάριος 7, 2007 BVE .......http://mackoy.cool.ne.jp/index4.html..............μπλα μπλα ...Για να μην πολυλογω ...ολα σε ενα νοικοκυρεμενα .http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Train_simulation_computer_and_video_games(δες και τα external links του wiki π.χ.http://www.virtualrailroader.com/HTML_Version/WebFinder.htm)
GeorgeMan Ιανουάριος 7, 2007 #7 Ιανουάριος 7, 2007 Το τελευταίο δεν το βρισκω πουθενά!! Μονο το MS Train Sim. εχω παιξει, και αν και ψιλοαπογοήτευση τα γραφικά, ειδικά της κονσολας του τραίνου (χειριστήρια), ηταν αρκετά καλό! Εγκαθιστώ τωρα το Railroads!. Χίλια ευχαριστώ παιδιά, δεν ηξερα οτι υπάρχουν κι άλλα train sim. games!! :)
neuromancer Ιανουάριος 7, 2007 #8 Ιανουάριος 7, 2007 Λοιπόν, ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους (μιλάει φανατικός τρενάκιας :-).1. Sid Meiers Railroads! (2006) Ο κύριος αυτός (Sid Meier) δεν χρειάζεται συστάσεις. Απλά εφτιαξε αυτό το είδος παιχνιδιού με το Rail Road Tycoon. Στη συνέχεια και σχετικά παλιά, μια εταιρία ονόματι TipTop (ή κάπως έτσι) πήρε τα δικαιώματα και έκανε το RRT2 το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι το κορυφαίο παιχνίδι στρατηγικής με τρένα. Για πιό χορταστική εμπειρία προτείνω το RRT2-The Second Century που είναι το RRT2 με extra χάρτες και επιπλέον τρένα (κυρίως σύγχρονα). Η ίδια εταιρία έβγαλε πριν 2-3 χρόνια το RRT3 το οποίο χαρακτηρίζεται από νέα 3D γραφικά και διαθέτει στοιχεία από το Trainz, όπως να παρακολουθείς το τρένο να κόβει βόλτες από εξωτερική κάμερα που το ακολουθεί (στοιχεία simulation δηλαδή). Προσωπικά θεωρώ το RRT3 αποτυχία - καλά τα 3D, δε λέω, αλλά χάθηκε κατά πολύ η ομορφιά της στρατηγικής και η απλότητα στη χρήση που είχε το RRT2. Για το RRT1 δε χρειάζεται τίποτε περισσότερο να πω καθώς είναι DOS παιχνίδι. Όσο για το Sid Meiers Railroads! είναι η επαναφορά του Sid Meiers στην πιάτσα των τρένων. Είναι σαφώς όμορφο παιχνίδι με σύγχρονα γραφικά, αλλά απ'όσο διάβασα ΔΕΝ έχει κάποια δυνατά στοιχεία του RRT2, που ξαναλέω είναι by far το κορυφαίο.2. Railroad Tycoon 3 (2003)Τα είπαμε παραπάνω για αυτό. Βασικά μετά από λίγο βαριέσε τα 3D γραφικά και τη δυσκολία στο χειρισμό του χώρου που εισάγουν. Αν γουστάρεις αυτοκρατορίες με τρένα και business πας κατευθείαν σε RRT2. 3. Microsoft Train Simulator (2001)Αυτό είναι όντως simulator και απευθύνεται στα μεγάλα παιδιά που όταν ήταν μικρά δεν τους πήρε ο μπαμπάς τρενάκι να απλώσουν στο σαλόνι :-) ;-). Δεν το έχω παίξει όπως τα 2 παραπάνω αλλά απ'όσο το είχα ψάξει δεν είναι για αυτοκρατορίες και τέτοια.4. Trainz Railroad Simulator 2006 (2006)Μια από τα ίδια με το προηγούμενο. Το είχα "παλέψει" 1-2 φεγγάρια. Αυτό είναι το είδος του παιχνιδιού με το οποίο θα μπορούσες π.χ. να αναπαράγεις τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη με όση λεπτομέρεια γουστάρεις, να βάλεις και ένα τρένο και να κάνεις το ταξίδι από τη θέση του μηχανοδηγού ή, αν είσαι πιό ρομαντικός, ως επιβάτης με βροχή ή χιόνι έξω. Το βρήκα εντυπωσιακό αλλά ΔΕΝ είναι παιχνίδι στρατηγικής και θέλει πολύ δουλειά για να φτιάξεις κάτι εντυπωσιακό, πάντα σε επίπεδο χάρτη/διαδρομής. Νομίζω είναι 100% για φανατικούς τρενάκιδες που δεν έχουν χώρο στο ..σαλόνι να απλώσουν τις ράγες και να φτιάξουν τα εντυπωσιακά διοράματα που χαζέυαμε μικροί στις βιτρίνες (ή σε καμιά ταινία).Σύνοψη: Πάρε το RRT2-The Second Century. Ξεκίνα να παίζεις 8 το απόγευμα σε custom αποστολές (Βόρεια Αμερική προτείνω - ξεκινάς από Σικάγο ;-) και έχε δίπλα καφέδες, τηλέφωνα delivery και καλή χαλαρωτική μουσικούλα, σας αυτή που βάζουν σε σταθμούς αναμονής. Ένα χορταστικό game θα σου γεμίσει χαλαρά ένα 6ωρο minimum.Όταν μετά από 1-2 μήνες νιώσεις βετεράνος δοκίμασε και το Sid Meiers Railroads! Σου υπογράφω όμως ότι εμπειρία σαν του RRT2 δε θα βρεις σε κανένα άλλο. Καλά δρομολόγια και να ξέρεις ότι οι επιβάτες αφήνουν πολύ χρήμα, οι ολοκληρωμένοι κύκλοι προϊόντων ακόμη περισσότερα (π.χ. iron + coal =>Steel, καουτσούκ=>tyres, steel+tyres=>cars) και αν έχεις αγοράσει και τις βιομηχανίες που επεξεργάζονται τα προϊόντα που μεταφέρεις θα διαπιστώσεις ότι ΕΚΕΙ είναι τα ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ. Φυσικά υπάρχει και το χρηματιστήριο (όπου οι αντίπαλοι δεν αστειεύονται).Τι μου θύμισες τώρα.... Ευτυχώς το έχω πάντα εγκατεστημένο. Για να ενώσω ξανά New York με Los Angeles.... ;-)edit: Να συμπληρώσω ότι το Sid Meiers Railroads! έχει αρκετά πιο πολύπλοκη οικονομία (μπορείς π.χ. να χτυπίσεις σε δημοπρασία νέες τεχνολογίες για να πάρεις τα αποκλειστικά δικαιώματα για μια 10ετία). Αν δεν είσαι hard-core των παιχνιδιών στρατηγικής μάλλον θα σε κουράσει. Γι'αυτό θα ξαναπροτείνω το RRT2. Όταν γίνεις πολύ καλός, ρίξε ένα pm να "παλέψουμε" on-line με το Sid Meiers Railroads! που υποστηρίζει μέχρι 4 παίκτες on-line.
zzzleepy Ιανουάριος 8, 2007 Author #9 Ιανουάριος 8, 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες! Προς Jeronemo: ευχαριστώ για τα links Προς neuromancer: Τα μόνα παιχνίδια στρατηγικής με τα οποία έχω ασχοληθεί είναι τα Civilization III και IV. Με το III είχα πάθει αυτό που είπες: το πήρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ στις 7 το απόγευμα, το εγκατέστησα και άρχισα να παίζω. Σηκώθηκα από την καρέκλα στις 6.40 το πρώι (ακόμα ένας γύρος, ακόμα ένας γύρος... ) Οπότε συνδυάζοντας το όνομα του Meier και στα δυο παιχνίδια και την αγάπη μου για τα τρένα, έπεσε το βλέμμα μου στο Railroads! Κατέβασα το demo του αλλά ακόμα δεν είχα χρόνο να το δω... Θα το δω και θα επανέλθω, αν και με αυτά που μου είπε ο Neuromancer μου άνοιξε την όρεξη και για τη σειρά των Railroad Tycoon Δυστυχώς φίλε Neuromancer δε θα μπορέσουμε να συναντηθούμε online καθώς έχω internet μόνο στο PC της δουλειάς... Αλλά που ξέρεις, μπορεί μέχρι να γίνω πολύ καλός να έχω αλλάξει και σπίτι
neuromancer Ιανουάριος 8, 2007 #10 Ιανουάριος 8, 2007 Βασικά το RRT2 θα μπορούσε κάλιστα να το είχε κάνει ο Sid Meier. Τα παλικάρια στην PopTop που το έκαναν πρέπει να ήταν πολύ άρρωστοι με το RRT1. Από τις λίγες φορές που με κορυφαία πρώτη έκδοση (βλέπε RRT1) βγαίνει εξίσου κορυφαίο sequel και μάλιστα από άλλη ομάδα (βλέπε RTT2/PopTop). Συνήθως τα sequels είναι φορτωμένα με χίλιες-δυο λεπτομέρειες που κάνουν το παίξιμο μαρτύριο και τελικά καταστέφουν το παιχνίδι. Αυτό δεν ισχύει καθόλου στην περίπτωση του RRT2. Ισχύει αλλά σε μικρό βαθμό στο Railroads καθώς το οικονομικό μοντέλο του παιχνιδιού διάωασα ότι είναι αρκετά πιο αληθοφανές αλλά και πολύπλοκο. Νομίζω αν παίξεις πρώτα το Railroads μετά δύσκολα θα πας σε RRT2. Τα γραφικά του RRT2 μπορεί να μην είναι γυαλιστερά όπως στο Railroads (ήταν φυσικά όταν πρωτοβγήκε) αλλά ακόμη και σήμερα είναι αξιοπρεπέστατα. Σε τέτοια παιχνιδια η ικανότητα να ελέγχεις όλο το παιχνίδι μέσα από 2-3 παράθυρα είναι το σημαντικότερα. Και σε αυτό το RRT2 είναι κορυφή.Όσο για on-line, ουτε εγώ έχω καλή γραμμή στο σπίτι, αλλά σε κανα 6μηνο που θα αλλάξω θα βάλω ένα ADSL.edit:Με την ευκαιρία, αν αναφέρω ένα άλλο κορυφαίο stategy game, το Master Of Orion 2 (Battle at Antares) (ή MOO2). A space colonization epic!!!! To v.3 ήταν μεγάλη απογοήτευση (60 παράθυρα διαχείρισης!!!!!). Το v.1 επίσης κορυφαίο αλλά σε DOS. Αυτά είναι για μένα τα κορυφαία παιχνίδια στρατηγικής στη δεκαετία του 90. Civ2, RRT2 kai ΜΟΟ2 (τότε που στο όνομα Microprose βγάζαν όλοι το καπέλο.)
zzzleepy Ιανουάριος 10, 2007 Author #11 Ιανουάριος 10, 2007 Τελικά (καλώς ή κακώς) πήγα και αγόρασα το Railroads! και μπορώ να πω ότι κόλλησα. Είναι πολύ όμορφο, με ωραίο ήχο και εύκολο gameplay, δηλαδή σχεδόν αυτό που έψαχνα. Τα τρενάκια είναι καταπληκτικά και μπορείς να τα χαζεύεις με τις ώρες να πηγαινοέρχονται μεταφέροντας κόσμο και εμπορεύματα - έχουν φοβερό animation! Η οικονομική διαχείριση είναι σχετικά απλή αλλά όχι και επιφανειακή, αν και θα προτιμούσα περισσότερες επιλογές σε κάποια σημεία (π.χ. στην κατασκευή των γραμμών και κτιρίων). Εντάξει δεν είναι και CIV... Πάντως είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όσους ήθελαν πάντα να έχουν ένα τεράστιο δωμάτιο με τρενάκια, σταθμούς, γέφυρες κλπ (αααχ όνειρα ). Και μόνο το ότι το πέρασα και ασχολήθηκα τόσες ώρες με το καλημέρα λέει κάτι. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να το ευχαριστηθώ τόσο όσο θα ήθελα καθώς μετά από 2-3 ώρες παιχνιδιού και αφού είχα βάλει 5 τρένα να πηγαινοέρχονται σε 8 πόλεις και στην κυριολεξία σερνόταν στα 1024Χ768 χωρίς ΑΑ και με όλα στο medium
neuromancer Ιανουάριος 10, 2007 #12 Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από zzzleepy [Σήμερα, στις 11:22] Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να το ευχαριστηθώ τόσο όσο θα ήθελα καθώς μετά από 2-3 ώρες παιχνιδιού και αφού είχα βάλει 5 τρένα να πηγαινοέρχονται σε 8 πόλεις και στην κυριολεξία σερνόταν στα 1024Χ768 χωρίς ΑΑ και με όλα στο medium Σοβαρά !!!! Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοια πεχνίδια το 3D νομίζω ότι είναι υπερβολικό. Καλό, δε λέω, αλλά αν με 5 τρένα σερνόταν.... Στο RRT2 με ψευδο3D και 40 τρένα (!) σε πολύπλοκο δίκτυο έπεζε μια χαρά ακόμη και στους Η/Υ της εποχής του. Αλήθεια, τι μηχάνημα έχεις? CPU? Κάρτα Γραφικών ? RAM?
zzzleepy Ιανουάριος 10, 2007 Author #13 Ιανουάριος 10, 2007 Το γράφει στην υπογραφή μου... Πάντως σε αρκετά reviews αναφέρεται ότι το παιχνίδι χρειάζεται πολύ περισσότερα από τις minimum απαιτήσεις (System: 1.4 GHz Pentium 4 or equivalent/RAM: 512 MB /Video Memory: 64 MB /Hard Drive Space: 2000 MB) κι ότι έχει αδικαιολόγητα frame drops. Κατέβασα και το Patch 1.1 αλλά δεν είχε και μεγάλη βελτίωση... ’σχετο: τo RRT3 σε σχέση με το RRT2 είναι πολύ χάλια;
Snips Ιανουάριος 10, 2007 #14 Ιανουάριος 10, 2007 Έγω έβαλα εχθές το RAILROADS.... Κάτσε λέω να το εγκαταστήσω πριν βγάλω τα ρούχα της δουλειάς..........Και τελικά τα έβγαλα το βράδυ.....
neuromancer Ιανουάριος 10, 2007 #15 Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από zzzleepy [Σήμερα, στις 12:40] ’σχετο: τo RRT3 σε σχέση με το RRT2 είναι πολύ χάλια; To RRT3 είναι βασικά ένα Trainz (full 3D δηλαδή) με οικονομικό μοντέλο. Το έβαλα, το είδα, και το έβγαλα. Δεν το λες κακό αλλά έπιασα τον εαυτό μου να αναλώνεται με τις ώρες στο πως θα χαράξω τη γραμμή και στο να κανω zoom in και zoom out. Επίσης δεν μου άρεσε η υπεραπλούστευση που υπάρχει στη διαχείριση της σύνθεσης των τραίνων. Αν σκοπός είναι να φτιάξεις μια αυτοκρατορία με τρένα με έμφαση στο strategy κομμάτι, τότε τα RRT/RRT2 είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Το οικονομικό μοντέλο είναι σχετικά απλό και το gameplay ευχάριστο και ουσιαστικό. Στο RRT3 δε μου άρεσε το overload που έβαζε το 3D στο gameplay. Τα ωραία γραφικά δεν μπορώ να το αρνηθώ ...οτι είναι ωραία. Περιστασιακά βάζεις και την κάμερα να παρακολουθεί ένα τρένο από πολύ κοντά και κάνει και μια τσάρκα. Επίσης είχα και πολλά crash πάνω σε λειτουργίες που σχετίζονταν με το 3D αλλά ίσως έφταιγε το ότι δοκίμασα το demo.Καλύτερα να δοκιμάσεις κανένα demo πρώτα να δεις από πρώτο χέρι. Τα γούστα μερικές φορές είναι ιδιαίτερα. Έγω είμαι της αποψης ότι οι πρώτες και ειδικά οι δεύτερες γενιές παιχνιδιών στρατηγικής δεν συγκρίνονται με τα σημερινά γιατί κάπου χάθηκε το μέτρο στην πολυπλοκότητα και την απλότητα του gamepaly. To χαοτικό micromanagement των σημερινών παιχνιδιών κλέβει πολύ από την ομορφιά τους.
zzzleepy Ιανουάριος 10, 2007 Author #16 Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Snips Έγω έβαλα εχθές το RAILROADS.... Κάτσε λέω να το εγκαταστήσω πριν βγάλω τα ρούχα της δουλειάς..........Και τελικά τα έβγαλα το βράδυ..... Σε τι σύστημα το τρέχεις;
zzzleepy Ιανουάριος 10, 2007 Author #17 Ιανουάριος 10, 2007 Προς neuromancer: Το Railroads! μου άρεσε πολύ. Δεν είμαι και τόοοσο fan ή player παιχνιδιών στρατηγικής οπότε δεν ψάχνω για κάτι τρομερά περίπλοκο που μπορεί να με κουράσει. Το μόνα παιχνίδια στρατηγικής τα οποία με έκαναν να ασχοληθώ μαζί τους ήταν τα Civilization III και IV και λιγάκι το Age Of Empires... Ειδικά το CIVIII το είχα λιώσει... Και το IV που το έκαναν 3D με καλύτερα γραφικά και animation δεν κατάφερε να με κάνει να κολλήσω τόσο όσο το III Θα κατεβάσω μερικά demos να τα δω και θα καταλήξω. Πάντως το Railroads! δε μετάνιωσα που το πήρα απλά μου τη δίνει που σου δίνουν ελπίδες διαβάζοντας τις απαιτήσεις και όταν το εγκαθιστάς βλέπεις ότι δεν παίζει τόσο καλά όσο θέλουν να σε πείσουν... Αλλά αυτό με τις απαιτήσεις των παιχνιδιών είναι μεγάααααλο θέμα
neuromancer Ιανουάριος 10, 2007 #18 Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από zzzleepy [Σήμερα, στις 14:00] Προς neuromancer: Το Railroads! μου άρεσε πολύ. Δεν είμαι και τόοοσο fan ή player παιχνιδιών στρατηγικής οπότε δεν ψάχνω για κάτι τρομερά περίπλοκο που μπορεί να με κουράσει. Το μόνα παιχνίδια στρατηγικής τα οποία με έκαναν να ασχοληθώ μαζί τους ήταν τα Civilization III και IV και λιγάκι το Age Of Empires... Ειδικά το CIVIII το είχα λιώσει... Και το IV που το έκαναν 3D με καλύτερα γραφικά και animation δεν κατάφερε να με κάνει να κολλήσω τόσο όσο το III Αυτό ακριβώς εννοώ στα προηγούμενα post. Όπως λες εσυ για Civ3 και Civ4 έπαθα εγώ με RRT2 και RR3. Για'αυτο επιμένω να προτείνω το RRT3. Όσο για πολυπλοκότητα στρατηγικής, επειδή έχω παίξει Civ2 (νομίζω) θεωρώ τα Civ αρκετά πολύπλοκα παιχνίδια με βαρύ (αλλά ευχάριστο - με εξαίρεση το irigation :devil: ) gameplay. ’ρα δεν πρόκειται να σε προβληματίσει το gameplay του RRT2 καθώς θεωρώ ότι είναι απλούστερο του CivIII. Απλά ξεκίνα από χάρτες USA καθώς υπάρχει πληθώρα ευκαιριών και προϊόντων. :banging:
neuromancer Ιανουάριος 10, 2007 #19 Ιανουάριος 10, 2007 Τώρα που είδα κάμποσα screenshot από Railroards μπορώ να πώ πως είναι ένα οπτικά εξελιγμένο (και βαρύτερο απ' όσο λες) RRT3. Για gameplay δεν έχω άποψη καθώς δεν έχω παίξει το Railroards.
zzzleepy Ιανουάριος 10, 2007 Author #20 Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από neuromancer [Σήμερα, στις 14:17] Αυτό ακριβώς εννοώ στα προηγούμενα post. Όπως λες εσυ για Civ3 και Civ4 έπαθα εγώ με RRT2 και RR3. Για'αυτο επιμένω να προτείνω το RRT3. Όσο για πολυπλοκότητα στρατηγικής, επειδή έχω παίξει Civ2 (νομίζω) θεωρώ τα Civ αρκετά πολύπλοκα παιχνίδια με βαρύ (αλλά ευχάριστο - με εξαίρεση το irigation :devil: ) gameplay. ’ρα δεν πρόκειται να σε προβληματίσει το gameplay του RRT2 καθώς θεωρώ ότι είναι απλούστερο του CivIII. Απλά ξεκίνα από χάρτες USA καθώς υπάρχει πληθώρα ευκαιριών και προϊόντων. :banging: Ωραία! Βρήκα και το RRT2 Platinum σε εξευτελιστική τιμή (16$ με μεταφορικά) και λέω να το χτυπήσω αφού δω το demo του σήμερα το απόγευμα... Ελπίζω να πάθω μαζί του ό,τι είχα πάθει και με το CIV3
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.