perlepes Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2007 kalhspera se olous kai kalh xronia me ygeia panw apo ola exw 1 prob me to pc kai tha ithela na mou protinete kati na to dokimasw mhpws kai lythei... agorasa 1 disko wd 160gb sata2 ton syndew sto sata kanw rr den ton vriksi.. exw allon ena ide disko master pou exw ta windows kai allon 1 pali ide slave pou ton exw xwrisei se 2 partition. akoma kai to 2o na vgalw ton ide kai na valw to sata pali den ton vriski... kammia idea?xriazete na energopoiiso tpt apo to bios? i mitrikh den ypostirizei sata2 alla mou eipan oti litourgei kanonika sata 2 diskos apla san sata1. xriazete na valw jumperaki ston sata? eyxaristw prokatavolika gia tis apadhseis sas
killer55555 Ιανουάριος 5, 2007 #2 Ιανουάριος 5, 2007 Δεξι κλικ στο My computer--->Manage---->Disk Management και ξεκλειδωσε τον.
papatsonis Ιανουάριος 5, 2007 #3 Ιανουάριος 5, 2007 καλη χρονια, η dfi σου ,πρεπει να εχει τον silicon image 3112,δεν ριχνεις μια ματια στα integrated peripherals στο bios, μηπως ειναι απο παλια disabled?
perlepes Ιανουάριος 5, 2007 Author #4 Ιανουάριος 5, 2007 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες,να ρωτησω κατι αλλο.το jumperaki απο πισω σε πια επιλογη να το βαλω?εχει 4SSC,PM2,OPT1,OPT2 στο SSC?στο bios εκει που μου δειχνει τι εχω στα IDEμου βγαζει τα εξης: ide primary master to dvdide primary slave to dvd-ride secondary master ton 1o diskoide secondary slave to 2o diskoαλλα πουθενα δε βγαζει το σατα...γιατι?οταν μπηκα στα windows αφου εκανα enable το sata apo biosβρηκε μια συσκευη και εκανε install ενα mass storage cotroller απο silliconαλλα παλι δεν τον βλεπω...μονο στο divice manager,disk drives τον βγαζει..αν ξερετε κατι Plz help...δε μπορω αλλο ;/
felix Ιανουάριος 6, 2007 #5 Ιανουάριος 6, 2007 Αυτό που σου είπε ο δολοφόνος το δοκίμασες μετά από όλα αυτά?
darksoho Ιανουάριος 6, 2007 #7 Ιανουάριος 6, 2007 στον sata και να μην το βαλεις το jumperaki λειτουργει παλι αλλα εχει και οδηγιες πανω στον σκληρο που θα τον βαλεις
inertiacreep Ιανουάριος 6, 2007 #8 Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από perlepes...οταν μπηκα στα windows αφου εκανα enable το sata apo bios βρηκε μια συσκευη και εκανε install ενα mass storage cotroller απο sillicon αλλα παλι δεν τον βλεπω...μονο στο divice manager,disk drives τον βγαζει.. αν ξερετε κατι Plz help...δε μπορω αλλο ;/ Πρέπει να τον φορμάρεις για να δημιουργηθεί partition, αφού είναι καινούριος δεν έχει. Αφού λες οτι στο device manager τον βλέπει, πάς disk management > δεξί κλίκ στο δίσκο (που λογικά θα λέει unallocated) και format...
perlepes Ιανουάριος 6, 2007 Author #9 Ιανουάριος 6, 2007 ολα οκ,εκανα format και toν βρηκε τελικα.windows πως θα περασω τωρα σε αυτον?βαζω το cd kanw boot αλλα δε μου δειχνει τον sata δισκοεκει που επιλεγω που θελω να τα εγκαταστησω ;/ξερει κανεις?ty για τις απαντησεις σας
inertiacreep Ιανουάριος 7, 2007 #10 Ιανουάριος 7, 2007 Χρειάζεσαι και μια δισκέτα με τους οδηγούς του silicon image...θα τους βρείς στο site της dfi ή στο cd της μητρικής. Τους φορτώνεις πρίν την εγκατάσταση πατώντας F6 με το που αρχίζει η διαδικασία (press any key to boot from cd, εμφανίζεται η μπλέ οθόνη, κάτω θα δεις οτι υπάρχει αντίστοιχο μήνυμα, εκεί πατάς), και μετά συνεχίζεις ακάθεκτος...
perlepes Ιανουάριος 7, 2007 Author #11 Ιανουάριος 7, 2007 αυτο πρεπει να κανω για να μπορω να βαλω τα windows στον σατα δισκο?γιατι εχω βαλει οδηγους silicon αλλα παλι δε μου βγαζει τον δισκο να τον επιλεξω για την εγκατασταση ;/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.