velipsi Ιανουάριος 8, 2007 #21 Ιανουάριος 8, 2007 παιδια χρονια πολλά , σε οσους δεν τα ειπα....και καλη χρονια εγω εχω την παρακατω συνθεση και αν αφησεις εξω το οτι η striker κανει μερικα κολπακια ..πιστευω γενικα οτι εκει πρεπει να παιζεται το παιχνιδι δηλ μητρική...πχ Πως βλέπετε την asus την WS64 ....τα λεμε......................................................................................Intel Core2Duo 6600 Cooler cpu Thermalright 90 LEDAsus Striker2X1GB OCZ nvidia SLI 900MhznVidia XfX 8800GTS 1Χ150GB Sata WD RAPTOR 2X320GB Sata WD1X250 EXT MaxtorEnermax 850WCase:Armor(Black)ASUS DVD-ROM Nec AD-5170 NEC DVD+/-R/RWEizo S1911
Reptile64 Ιανουάριος 8, 2007 Author #22 Ιανουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από velipsi [Σήμερα, στις 13:12] παιδια χρονια πολλά , σε οσους δεν τα ειπα....και καλη χρονια εγω εχω την παρακατω συνθεση και αν αφησεις εξω το οτι η striker κανει μερικα κολπακια ..πιστευω γενικα οτι εκει πρεπει να παιζεται το παιχνιδι δηλ μητρική...πχ Πως βλέπετε την asus την WS64 ....τα λεμε......................................................................................οταν λες κολπακια τι ακριβως εννοεις??? καλα η κακα?
velipsi Ιανουάριος 8, 2007 #23 Ιανουάριος 8, 2007 τα εχω πει και σε αλλα θεματα ....αν ψαξετε μπορει να τα διαβασετε ...μαλον ο χαρακτηρισμος θα ηταν .....περιεργα κολπα ( κολληματα ...κουφα...κ.λ.π )
vazelos Ιανουάριος 8, 2007 #24 Ιανουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από velipsiπχ Πως βλέπετε την asus την WS64 .... Εξαρταται τι ζητας.Εγω αυτην εχω οπως φενεται στην υπογραφη μου...Ειναι πααααρα πολυ σταθερη μητρικη,καλη σε o/c καταστασεις (πιστευω οτι δεν ειναι καλυτερη απο τη striker σε αυτον τον τομεα απο αυτα που διαβαζω),και πιστευω οτι ειναι πααααρα πολυ ακριβη για αυτα που δινει (τωρα για τις 4 καρτες γραφικων ποιος χεστηκε ας πουμε)...Τωρα κοληματα και διαφορα νουμερα δεν κανει....Για την striker δεν ξερω.....
Reptile64 Ιανουάριος 8, 2007 Author #25 Ιανουάριος 8, 2007 H striker συμφωνα με τα λεγομενα πολλων με την αναβαθμιση BIOS ειναι τζαμι, εσυ velipsi δοκιμασες να κανεις φλασαρεις το νεο BIOS και να επανεγκαταστησεις τα Windows? (μονο σε περιπτωση που ειχες RAID)
velipsi Ιανουάριος 8, 2007 #26 Ιανουάριος 8, 2007 εχω το τελευταίο bios 701 και κανονικα δισκο sata raptor150 τα κουφα είναι οτι πολλες φορές καθηστερει σε καλεσμα προγραμματων (πχ. να ανοιξει το word ) κανει παραπανω ωρα σε εγκατασταση προγραμματων που κανονικα θα επρεπε να γινεται σε λιγοτερο χρόνο ....???τι κανω λοιπον????
Reptile64 Ιανουάριος 8, 2007 Author #27 Ιανουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από velipsi [Σήμερα, στις 21:14] εχω το τελευταίο bios 701 και κανονικα δισκο sata raptor150 τα κουφα είναι οτι πολλες φορές καθηστερει σε καλεσμα προγραμματων (πχ. να ανοιξει το word ) κανει παραπανω ωρα σε εγκατασταση προγραμματων που κανονικα θα επρεπε να γινεται σε λιγοτερο χρόνο ....???τι κανω λοιπον???? κατι βρωμαει εδω... ακομη και με ενα raptor αυτο το μηχανημα επρεπε να "τρεχει με 1000". (δεν παιρνεις ενα ακομη? την διπλασια ταχυτητα θα σου δωσει σε RAID0) Μηπως το εχεις τρομερα φορτωμενο? Αν ναι, αν εχεις υπομονη, κανε ενα φορματακι και περνα απο την αρχη τα ακρως απαραιτητα και οχι διαφορες μπουρδες που συνηθως φορτωνουμε ασκοπα, μετα την εγκατασταση των Windows των συσκευων και βασικων drivers τις πρωτες φορες που θα εγκαταστησεις προγραμματα θα δεις την ταχυτητα που σου προσφερει, οσο το φορτωνεις με προγραμματα και drivers δυστυχως θα παιρνει την κατηφορα..
Reptile64 Ιανουάριος 10, 2007 Author #28 Ιανουάριος 10, 2007 Και η περιβοητη αναβαθμιση ολοκληρωθηκε επιτυχως! Θα με ρωτησετε που κατελληξα τελικα ε? Παμε λοιπον.. eVGA 680i eVGA 8800GTX 2 Raptor 36GB σε RAID0 core 2 duo Ε6600 OCZ SLI 2GB 1066 5-5-5-15 Σχολια..? Δεν ξερω, τι να πω, προς το παρον δεν εχω χωνεψει ακομη ποσο γρηγορα τα κανει ΟΛΑ!!!
vazelos Ιανουάριος 11, 2007 #30 Ιανουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Reptile64 Και η περιβοητη αναβαθμιση ολοκληρωθηκε επιτυχως! Θα με ρωτησετε που κατελληξα τελικα ε? Παμε λοιπον.. eVGA 680i eVGA 8800GTX 2 Raptor 36GB σε RAID0 core 2 duo Ε6600 OCZ SLI 2GB 1066 5-5-5-15 Σχολια..? Δεν ξερω, τι να πω, προς το παρον δεν εχω χωνεψει ακομη ποσο γρηγορα τα κανει ΟΛΑ!!! Θα συνθησεις ευκολα....Αμα ηταν μαπα δεν θα μπορουσες να το χωνεψεις... Πολυ καλο φενεται οπτικα....Σε επιδοσεις λογικα δεν θα παιζεται...Οποτε απολαυσε το...
Reptile64 Ιανουάριος 11, 2007 Author #32 Ιανουάριος 11, 2007 Παιδες πρεπει να δειτε την κοπελια (Andrianne) που εχει σε demo η nVidia εν κινηση, φοβερη..!! Και το αλλο με το εφε του καπνου, τελειο!
Mainframe Ιανουάριος 11, 2007 #33 Ιανουάριος 11, 2007 Θέλει δουλεια ακόμα από πλευρά σεναρίου.....Τίποτα σε janna jamson να κάνει ποδήλατο για παράδειγμα δεν μπορούσαν να βάλουν? Όλο το στυλακι θυμίζει Lorra Craft ετοιμη να πάει για μπάνιο στο Καβούρι..... Ένα για τα γραφικά και πολλά :TD: για την σκηνοθεσία.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.