Γιάννης Ν Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2007 Εχω την παραπανω gpu...1. Σηκώνει o/c και πως γίνεται?2. Θα δω διαφορα ή να την πετάξω και να παρω καινούργια?
mech5107 Ιανουάριος 5, 2007 #2 Ιανουάριος 5, 2007 1) Ati tool δικίμασες?2) Κάποια διαφορά θα δείς αλλά μην περιμένεις θάυματα...Αν σκέφτεσαι για νέο PC σε σύντομο χρονικό διάστημα, κράτα την, αλλιώς πάς για νέα κάρτα...
Γιάννης Ν Ιανουάριος 5, 2007 Author #3 Ιανουάριος 5, 2007 Κάνοντας find max core και find max mem στο ΑΤΙτοοlνα υποθέσω οτι αυτες ειναι οι μεγιστες τιμες και να μην ανεβάσω αλλο την κάρτα?Επίσης βοηθάει να αυξήσεις απο το bios τα Mhz της AGP slot ή θα υπάρξει πρόβλημα?
mech5107 Ιανουάριος 6, 2007 #4 Ιανουάριος 6, 2007 Οι τιμές που σου βγάζει δεν ειναι σίγουρο αν θα είναι οι καλυτερες δινατές.Πρέπει να δοκιμάσεις και μόνος σου τσεκάροντας για artifacts σε δίαφορα (και όχι ένα μόνο) games;) To να ανεβάσεις MHz και ίσως και volt δεν νομίζω οτι κάνει κάτι σπουδαίο, αλλά δεν είμαι και σίγουρος...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.