SHOG Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2007 Φίλε KING1977 πρώτα απ όλα θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την απάντηση και την ανταπόκρισή σου στο θέμα μου. Έχω καταλήξει κατά 90% να αγοράσω την συγκεκριμένη κάρτα της Lifevew για την οποία μου είχες πει τα καλύτερα! (LIFEVIEW TV DVB-T/ANALOG HYBRID PCI LR306NTFPR-R) Το πρόβλημά μου ήταν με το θέμα της μνήμης (εγώ έχω 256 και στις απαιτήσεις συστήματος λέει 512). Τώρα θα ήθελα αν μπορούσες να με εξυπηρετήσεις και να μου πεις (αν έχεις την ίδια ή κάποια άλλη κάρτα της Lifevew στο PC σου) αν όταν βάζεις τον υπολογιστή σου σε κατάσταση αναμονής και μετά τον ξαναθέτεις σε λειτουργία αν έχεις κανένα πρόβλημα (πάντα με την κάρτα). Στο λέω αυτό γιατί η προηγούμενη μου κάρτα (ήταν της Kworld) είχε το πρόβλημα όταν έβαζα το σύστημα σε αναμονή και μετά το ξανάνοιγα είχα εικόνα ,αλλά δεν είχα ήχο και έπρεπε να κάνω install ένα driver το οποίο αφορούσε τον ήχο και χάνονταν όταν ο Η/Υ έμπαινε σε αναμονή. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.