Jump to content

GECUBE RADEON X1600PRO vs GAINWARD BLISS 7600GT

greekboy

GECUBE RADEON X1600PRO ή GAINWARD BLISS 7600GT  

14 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παραγγειλα αυτην απο e-shop αλλα μου ειπαν δυστυχως οτι δεν υπαρχει:mad: :mad: ...

και αυτος μου προτεινε αυτην και λεει οτι ειναι στις ιδιες επιδοσεις...(αλλα πιο ακριβη)..και οτι η 7600gt ισως ειναι ελαχιστα καλυτερη...

εσεις τι λετε να παρο την ΑΤΙ ή να ψαξω αλλου για την 7600gt??

καμια αλλη στα ιδια λεφτα?(μεχρι 140ευρω)

να την παρω..αλλα απο που??κανενα αλλα αξιοπηστο e-shop εκτος απο e-shop,plasio?μηπως βρω την Gainward 7600GT...

Καμια ΑΤΙ σε αυτα τα λεφτα ισοδυναμη της 7600?

Αρχική απάντηση από greekboy [Σήμερα, στις 14:48]

να την παρω..αλλα απο που??κανενα αλλα αξιοπηστο e-shop εκτος απο e-shop,plasio?μηπως βρω την Gainward 7600GT...

Καμια ΑΤΙ σε αυτα τα λεφτα ισοδυναμη της 7600?

τιποτα η Ati σε αυτη την κατηγορια.

δεν υπαρχει μετρο συγκρισεις,μπροστα πολυ η 7600gt:)

vdeseris με αυτο που εδειξες τωρα ειναι σαν να μου λες καλυτερα 7300gt απο 7600gs thnxx..

D.J.AleXXX_gr καλη αυτη που προτεινεις αλλα μπορω να εμπιστευτω το hardshop με απουτη ασφαλεια?

Αρχική απάντηση από greekboy

vdeseris με αυτο που εδειξες τωρα ειναι σαν να μου λες καλυτερα 7300gt απο 7600gs thnxx..

D.J.AleXXX_gr καλη αυτη που προτεινεις αλλα μπορω να εμπιστευτω το hardshop με απουτη ασφαλεια?

δεν θες hardshop???/

τοτε διαλεξε ενα απο αυτα;)

http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=7600+gt+pci+xxx

δεν ειπα οτι δεν θελω...απλα ροταω επειδη δεν εχω ξανα παρει απο εκει...ειναι καλο??εχει παρει κανεις απο εκει?

άνοιξα το κουτί μου και τελικά έχω 450W!!!αλλα δεν ξέρω τι μάρκα!θα την σηκώνει?

Αρχική απάντηση από vdeseris

Με κλειστά μάτια αυτή. ;)

Μην το ψαχνεις ρε greekboy παρε αυτη που σε λενε απο το Πλαισιο και εισαι οκ....

Αρχική απάντηση από greekboy [Σήμερα, στις 12:13]

....

Μάλλον δεν είδες καλά τον πίνακα και τα benchmarks που ακολουθούν... ;)

μολις ειδα μια πολυ καλη προσφορα(???)...

αυτην..πως την βλέπετε?καλα τα λεει το παιδι οτι την λεει αυτη σε ολες εκεινες ή μπ@??

H 7600GT που λέει ο vdeseris είναι πραγματικό κελεπούρι για 110 euro.

Η GS έχουν μεγαλύτερο δίαυλο και βγαίνουν με 512. Οι GT με ίδιο GPU πάνε μέχρι 256 αλλά έχουν μεγαλύτερο χρονισμό και είναι σαφώς γρηγορότερες.

Πριν 1 μήνα δεν έβρισκα τόσο φτηνή 7600GT (έβρισκα γύρω στα 140) και έκανα την υπέρβαση (50 Ευρο) και πήγα σε Χ1950Pro (που πάει σε διπλές σχεδόν επιδόσεις από την 7600GT).

Εδώ http://www23.tomshardware.com/graphics.html μπορεί κανείς να δει τη συνολική εικόνα. Προσοχή στο ότι σε χαμηλότερη CPU οι επιδόσεις θα είναι χαμηλότερες (αλλά η σχετική εικόνα μεταξύ των GPUs πάνω-κάτω η ίδια).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.