Jump to content

ALBATRON 8800GTX

GoMaR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Την εχει δοκιμασει κανενας?

Σε ολους λεμε παρε 8800GTX με 525e.

Παντου βλεπω 8800GTX με 525euros...

Λεμε λεμε λεμε αλλα την εχει παρει κανενας;

Η μηπως δεν αξιζει γιατι ειναι πιο φθηνη;

Εγω σκεφτομαι να την παρω..Τι λετε;Θα πηγαινει οπως οι αλλες; Εχουν ιδιο PCB? Τι παιζει ρε παιδια; Γιατι ειναι τοσο φθηνη;

Φιλε μου απο οσο γνωριζω η πρωτη φουρνια απο G80 καρτες γραφικων ηταν ολες ιδιες.

Καπου διαβασα οτι ειναι κατασκευη by Asus.

Δεν νομιζω να εχει διαφορα ιδιο PCB αναλογα με την εταιρεια...

Eκτος αν υπαρχουν διαφορες στις μνημες που φορανε.

Προσωπικα εχω αγορασει E-VGA 8800 GTX σε SLI και ο λογος ηταν η Lifetime εγγυηση του συγκεκριμενου κατασκευαστη .

οπου βλεπεις μαυρο pcb ασχετως μαρκας το εχει κατασκευασει η ιδια εταιρια που εχει αναλαβει το εργο απο την Nvidia.ειναι η πρωτη φουρνια και το μονο που αλλαξει ειναι το αυτοκολλητο στην ψυκτρα τους.

γνωμη μου ειναι πως δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα με την Albatron.

Αρχική απάντηση από giorgos th.

οπου βλεπεις μαυρο pcb ασχετως μαρκας το εχει κατασκευασει η ιδια εταιρια που εχει αναλαβει το εργο απο την Nvidia.ειναι η πρωτη φουρνια και το μονο που αλλαξει ειναι το αυτοκολλητο στην ψυκτρα τους.

γνωμη μου ειναι πως δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα με την Albatron.

Της XFX ειναι ολα μαυρα...:)

@Polonos: αδειασε το INBOX να παρεις ΡΜ {σορρυ για το οφφ-τοπικ}

Αρχική απάντηση από giorgos th. ενα αλλο χαρακτηριστικο της πρωτης φουρνιας ειναι τα ρολογια της.575/900.
Έχει βγει και 2η φουρνια ? με άλλα ρολόγια ?

Την εχω εγω!:p

Προσωπικα δεν βλεπω καμια διαφορε με τις αλλες μαρκες...ειχα την Asus 8800gts και πηρα την Albie...μια χαρα!

To θέμα δεν είναι οι overclocked εκδόσεις...Oc κάνουμε και μόνοι μας..

Το θέμα είναι αν θα βγάλουν με καμία βελτιωμένη ψύκτρα..

Όσο για τις Αlabtron μια χαρά κάρτες...Έχουν περάσει πολλές απ' τα χέρια μου.

’λλωστε πλέον οι περισσότερες κάρτες είναι ίδιες με τις reference,άρα αγοράζεις την πιο φτηνή αν δεν ενδιαφέρεσαι για factory oc ή bundled software..

Αρχική απάντηση από GoMaR

Απο overclocking λεει τιποτα? Εχεις προσπαθησει;

Οσο πανε και οι αλλες παει και αυτη, γυρω στα 650/2080 εχω δοκιμασει για benches.....

Αρχική απάντηση από unstoppable

Οσο πανε και οι αλλες παει και αυτη, γυρω στα 650/2080 εχω δοκιμασει για benches.....

με mod ρευματος?

Αρχική απάντηση από def

με mod ρευματος?

stock λογικα (τουλαχιστον με την εμπειρια που εχω με τη δικια μου)

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

def-ault εννοειτε...:D

γατονι, καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.