stelmaras Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2007 Σε ποιο φάκελο αποθηκεύονται οι σελιδοδείκτες στον firefox. Θέλω να κάνω format και δεν θέλω να τους χάσω
sakis_the_fraud1416003252 Ιανουάριος 5, 2007 #2 Ιανουάριος 5, 2007 επελεξε κατα σειρα...(ff 2.0)bookmarks >Organize bookmarks >File >Export.οταν ξαναεγκαταστησεις τον FF, κανεις το ιδιο, αλλα αντι για Export κανεις Import...
jpavly Ιανουάριος 5, 2007 #3 Ιανουάριος 5, 2007 Κάνε Copy όλο το φάκελο C:\Documents and Settings\User\Application Data\MozillaΜετά το format κάνε τον paste στο ίδιο σημείο και πέρνα τον firefox και θα τα έχει όλα όπως τα είχες και πριν.
sakis_the_fraud1416003252 Ιανουάριος 5, 2007 #4 Ιανουάριος 5, 2007 νομίζω ο τρόπος μου είναι ευκολότερος!
Makis Hourdakis Ιανουάριος 5, 2007 #5 Ιανουάριος 5, 2007 Ο τρόπος που λέει ο jpavly είναι πάρα πολύ καλός... Εγώ αντιγράφω και αυτόν και το φάκελο που εγκαθίσταται με αποτέλεσμα μετά να έχω και ρυθμίσεις και plug-ins και γενικά τα πάντα.
leros2004 Ιανουάριος 6, 2007 #6 Ιανουάριος 6, 2007 Υπάρχει extension το Febe που κάνει backup όλο το firefox, εγω αυτό δουλεύω
Duder Ιανουάριος 7, 2007 #7 Ιανουάριος 7, 2007 MozBackup - ότι καλύτερο! Για όλα τα προϊόντα της μαμάς Mozilla.
stelmaras Ιανουάριος 8, 2007 Author #8 Ιανουάριος 8, 2007 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. Χρησιμοποίησα τον πρώτο τρόπο και όλα εντάξει.
minus Μάρτιος 30, 2007 #9 Μάρτιος 30, 2007 Εχω απιστευτα πολλα bookmarks στον firefox. Oταν παω να περιηγηθω και να τα ανοιξω, κατεβαινω, κατεβαινω και τελειωμο δεν εχει η λιστα.Υπαρχει κανενα καλο addon για firefox που να μπορω να τα διαχειριζομαι ευκολοτερα, να τα βλεπω με μια ματια κλπ?
tomtoub Μάρτιος 31, 2007 #10 Μάρτιος 31, 2007 Αρχική απάντηση από minus [Χθες, στις 23:28] Εχω απιστευτα πολλα bookmarks στον firefox. Oταν παω να περιηγηθω και να τα ανοιξω, κατεβαινω, κατεβαινω και τελειωμο δεν εχει η λιστα.Υπαρχει κανενα καλο addon για firefox που να μπορω να τα διαχειριζομαι ευκολοτερα, να τα βλεπω με μια ματια κλπ? Bookmarks>Manage Bookmarks (έχω τον firefox στα αγγλικά και δεν ξέρω πως το μεταφράζουν στην ελληνική έκδοση) και βάλε σε φακέλους τους σελιδοδείκτες ανάλογα με το είδος τους (πχ. Αθλητικά, Υπολογιστές, κτλ.). Επίσης μπορείς να βάλεις στον Bookmarks Toolbar Folder τους σελιδοδείκτες που χρησιμοποιείς περισσότερο, και αυτοί θα εμφανίζονται στην Bookmark Toolbar έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμοι.
minus Μάρτιος 31, 2007 #11 Μάρτιος 31, 2007 tomtoub τα εχω κανει οσα λες. Ελεγα μηπως υπηρχε κατι να μου δειχνει σε οριζοντια παραθεση τα bookmarks.
tomtoub Μάρτιος 31, 2007 #12 Μάρτιος 31, 2007 Αν κατάλαβα καλά, θες κάτι τέτοιο. Αν όχι εξήγησε λίγο το οριζόντια παράθεση.
minus Απρίλιος 1, 2007 #13 Απρίλιος 1, 2007 Ναι, νομιζω οτι αυτο θα εκανε δουλεια.Αλλα φαινεται παλιο(χωρις ανανεωση), buggy.Τιποτε πιο mainstream δεν υπαρχει? Παρα την οργανωση σε φακελους, μεσα σε καθε φακελο παλι πεφτει πολυ σκρολαρισμα πανω κατω.Ενω αν πηγαιναν σε στηλες δεξια, οπως στο start των windows δειχνει τα διαθεσιμα προγραμματα, ολα θα ηταν πιο ευχρηστα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.