Alexander Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2007 Δεν ξέρω αν το έχετε πετύχει αυτο το link.....http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=105157&page=1&pp=20....αλλα η δουλειά που έχει κάνει ο τυπάς είναι όλα τα λεφτά. Ασχετα αν δεν έχει την τρελή απόδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Αυτό που μένει και μετράει είναι η προσωπική προσπάθεια...Είναι το αποκορύφωμα του DIY...και πολύ προσεγμένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιανουάριος 5, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Πραγματικα πολυ καλο, ενα μεγαλο Μπραβο για την υπομονη-επιμονη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Πρώτη φορά βλέπω πραγματική υδρόψυξη σε όλα τα κομμάτια του υπολογιστή.Με ανεξάρτητη, παράλληλη συνδεσμολογία και όχι σε σειρά.Μου άρεσε η παράλληλη συνδεσμολογία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Ιανουάριος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 ο τυπας ελιωσε αλλα το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelos Ιανουάριος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Ελα μωρε τωρα της πλακας δουλεια!!! Βγαινει τωρα το καθε κουλαδι που χρυσαφι πιανει και σκ@τ@ γινεται και κανει οτι θελει!!!! :dots: :dots: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 6, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Απλά απίστευτη δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιανουάριος 6, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Φοβερη δουλεια. Και η αποδοση μια χαρα ειναι αν σκεφτουμε και το οτι ψυχονται τα παντα και οτι δεν εγινε μελετη για κατασκευη των blocks. Aν γινοταν κατι τετοιο σιγουρα τα νουμερα θα επεφταν αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Ιανουάριος 6, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Πραγματικα εξαιρετικη προσπαθεια.Ομως δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει να διαθεσει κανεις ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ πολυ χρονο. Ειδικα για καποια εξαρτηματα (πχ. ψυγειο-τρυπημενα πλαινα) καλυτερα να τα αγοραζε ετοιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Ιανουάριος 6, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Δεν μας έδειξε την φάτσα του ο τύπος μετά απο τόσο κόπο Αλλα ντάξει το παλικάρι μάτωσε...... Μπραβο του.....αντε να δούμε και κατι τέτοιο made in Greece:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιανουάριος 6, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Του αξιζει ενα μεγαλο Μπραβο για τον κοπο του.Πραγματικα καλη δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 6, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 απλα εκπληκτος και αφωνος...οταν διαβασα τις πρωτες 2-3 σελιδες ειπα μεσα μου "νταξ στην πορεια 8α τα παρατησει" και ομως ο σκυλος ο μαυρος δεν το βαζε κατω με τπτ!τι και αν ειχε διαρροες,τι και αν εσπαγαν τα πλεξυ,τι και αν το ψυγειο του χαλασε αυτος εκει ακα8εκτος,keep walking!το αποτελεσμα παντως ηταν πολυ καλο κατα τη γνωμη μου αλλα το ολο concept ηταν απλα απιστευτο.του πηρε μηνες για να το ολοκληρωσει τι λεμε τωρα!:worship: :worship: :baby: :baby: :jump1: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 6, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από Qparadox [Σήμερα, στις 08:05] Πραγματικα εξαιρετικη προσπαθεια.Ομως δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει να διαθεσει κανεις ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ πολυ χρονο. Ειδικα για καποια εξαρτηματα (πχ. ψυγειο-τρυπημενα πλαινα) καλυτερα να τα αγοραζε ετοιμα Αυτη φιλε μου ειναι η χαρα να φτιαχνεις κατι μονος σου..... Νομιζω οτι το τελικο αποτελεσμα αξιζε την δουλεια που εχει ριξει το παιδι ....Απλα :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Ιανουάριος 18, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos Αυτη φιλε μου ειναι η χαρα να φτιαχνεις κατι μονος σου..... Νομιζω οτι το τελικο αποτελεσμα αξιζε την δουλεια που εχει ριξει το παιδι ....Απλα :worship: :worship: :worship: Θα συμφωνήσω!!!!Απλά το θέμα είναι οτι διέθετε τα κατάλληλα εργαλεία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιανουάριος 18, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Πάρα πολύ καλός ο τύπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιανουάριος 18, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Oντος απιστευτος............:worship: :worship: Απλα σε ενα μονο πραγμα δεν τον παραδεχομαι.....Που εφτιαξε σωληνοτο ψυγειο και οχι κυψελοτο........ :tomato: :tomato: :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Ιανουάριος 19, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2007 καπου το εχω ξαναδει το λινκ...αλλα τα μπραβο θα τα ξαναπω!μπραβο για την προσπαθεια και τον κοπο του και χαρα στο κουραγιο του που το συνεχισε μετα απο τοσες κακουχιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Ιανουάριος 20, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2007 επαθα πλακα , βεβαια αν υπαρχει χρονος πολλα μπορεισ να κανεισ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιανουάριος 20, 2007 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2007 Αν θες,χρονο θα βρεις την ορεξη που θα την βρεις?Γιατι πρεπει να εχεις αρκετη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Ιανουάριος 20, 2007 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2007 Τι εκανε το παληκαρι πολυ καλη δουλεια αν και τα νουμερακια δεν ειναι και τα καλυτερα παντως η προσπαθεια μετραει πολυ καλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.