apostolis22 Ιανουάριος 24, 2007 #101 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 quote: -------------------------------------------------------------------------------- Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 20:26] εφυγααααααααα για να δουμε τι θα λεει σε λιγο το νεο μωρο..... -------------------------------------------------------------------------------- Alex όταν είναι να παραγγήλεις την D5 πες το μου αν θες να μπω και εγώ!Θα ήθελα πάνω κάτω να δουμε σε τι τιμή θα βγει πρώτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 24, 2007 #102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Δείτε συγκριτικά τη δύναμη που έχει η D5 variohttp://www.lainginc.com/D5_Vario.htmΑπίστευτη αντλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Ιανουάριος 24, 2007 #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Laing DDC (Swiftech MCP350/355) Names & InfoΓενικά τα aftermarket καπακια (alphacool & petra) αυξανουν τις επιδοσεις τις αντλίας.Εμεις συζηταμε για την μεγαλη εκδοση των 18W (ddc-2, mcp355, ddc ultra, ddc+, ddc 1t-pluss) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 24, 2007 #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 21:53] Δεν βγάζω άκρη.Τι μοτέρ έχει η κάθε μια από τις διαφορετικές DDC που κυκλοφορούν?Ξέρει κανείς? http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=118650 για δες εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 24, 2007 #105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Μάλιστα. Η DDC-1 είναι 10W και η DDC-2 18W.Μόνο που η Swiftech γράφει ότι η 350 (DDC1) καταναλώνει 8.3W στα 12v.Η DDC-2 μας τα χαλάει με το θόρυβο.A Note of Caution! the MCP355 generates higher audible noise than the MCP350 and MCP655 pumps. This product is not recomended for users seeking silent operations.Ακόμα και στο θόρυβο η MCP655 είναι καλύτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 24, 2007 Author #106 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 γιατι τοσες ονομασιες για αυτες τις 4 αντλιες???? τι δεν τους αρεσει και το αλλαζουν συνεχεια??? Αρχική απάντηση από apostolis22 quote: -------------------------------------------------------------------------------- Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 20:26] εφυγααααααααα για να δουμε τι θα λεει σε λιγο το νεο μωρο..... -------------------------------------------------------------------------------- Alex όταν είναι να παραγγήλεις την D5 πες το μου αν θες να μπω και εγώ!Θα ήθελα πάνω κάτω να δουμε σε τι τιμή θα βγει πρώτα οκ θα σου πω υποψην η D5 ειναι αυτη http://www.alphacool.de/product_info.php/products_id/4059/cPath/5_26_267/laing-pumps/pum-laing-d5-pump-12v-d5-vario-1-2--tubing-connection.html και οχι η ddc που σηζητανε http://www.alphacool.de/product_info.php/products_id/3739/cPath/5_26_267/laing-pumps/pum-laing-ddc-pumpe-12v-ddc-1plus.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 24, 2007 #107 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 @DJ AleXXXΚαι γιατί δεν την παίρνεις από Ελλάδα που είναι και πιο φτηνή??:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 24, 2007 #108 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Στην Ελλάδα έχουν τη vario φθηνότερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 24, 2007 Author #109 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από ReaperX @DJ AleXXXΚαι γιατί δεν την παίρνεις από Ελλάδα που είναι και πιο φτηνή??:...: Αρχική απάντηση από mariosalice Στην Ελλάδα έχουν τη vario φθηνότερα? D5 απο που???? hac??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 24, 2007 #110 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Υep..http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=22077 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 24, 2007 #111 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Ακομα καποια ενημερωση απο unseen ντεν εχω, reaper mario εσεις ειστε μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 24, 2007 #112 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από fotme Ακομα καποια ενημερωση απο unseen ντεν εχω, reaper mario εσεις ειστε μεσα? Αlpha ή Petra καπάκι τελικά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 24, 2007 #113 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 εγω λεω alpha γιατι θα βγει πιο ακριβα και παιζει να μας κατσει τελωνιο, δεν με χαλαει και το πετρα μιας και μπορω να παρω απο εκει κανα swiftech, αλλα μιας και ο μαριος θελει σκετο και σκετο δεν παιζει απο πετρα, καλο ειναι να κανουμε μια συνολικη προσφορα και να εχουμε τη δυνατοτητα για καλυτερη τιμη reaper βλεποντας τα stats μια χαρα αποδοση εχει το αλφα, ακομα και αμονταριστο οι διαφορες ειναι αμελητεες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 25, 2007 #114 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 ΟΚ και από μένα για την Laing DDC-Pump 12V Ultra της Alphacool (το διάφανο) όπως και εσείς. http://www.alphacool.de/product_info.php/products_id/3735/cPath/5_26_267/laing-pumps/pum-laing-ddc-pump-12v-ultra.htmlPrice: 94,25 EURΕίδα ότι μου χωράει αν το βάλω πλάγια. Το ύψος δεν ξεπερνάει τα 6 cm.Μόνο που το κύκλωμα μου είναι 3/8, οπότε θα προτιμούσα να παραγγείλεις και τα κατάλληλα ρακόρ και σφιγκτήρες, ώστε να μην τρέχω να ψάχνω.Προχώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 25, 2007 #115 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Καλημερα και απο μενα. Τρεχω πανικοβλητος αυτες τις μερες και δεν ειχα χρονο να δω το Thread. Λοιπον οι τιμες που μπορω να δωσω ειναι δυστυχως ιδιες με αυτες της alphacool συν 8,5 ευρω τα μεταφορικα. Καπακι εχουμε φτιαξει με τον 11 αλλα χρειαζετε δοκιμη και ξανα ρυθμισεις οποτε δεν μπορω να πω ποτε ακριβως θα ειναι ετοιμα προς πωληση.Εαν σας ενδιαφερει ας κανει καποιος την λιστα με τα υλικα που θελετε και να επικοινωνησει μαζι μου. Αν παλι δεν σας βολευει no problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Ιανουάριος 25, 2007 #116 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 ΟΚ, 8.5 ειναι σιγουρα καλύτερα απο τα μεταφορικά απο Γερμανια.Οπότε ας κάνουμε έναν κατάλογο:morpheus: Laing DDC-Pump 12V Ultra - Alphacool Topmariosalice: Laing DDC-Pump 12V Ultra - Alphacool TopΣυνολικά: 2x Laing DDC-Pump 12V Ultra - Alphacool Top Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 25, 2007 #117 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Είδα ότι στη διεύθυνση που έδωσα, το Product No.: 13912 της Alphacool έχει 2x 1/4" hose connection.http://www.alphacool.de/product_info.php/products_id/3735/cPath/5_26_267/laing-pumps/pum-laing-ddc-pump-12v-ultra.htmlΤι σημαίνει αυτό?Είναι η διατομή εισόδου εξόδου όπου θα μπουν τα ρακόρ?Ή έχει ρακόρ με διατομή 1/4"?Πάντως θα ήθελα δύο ρακόρ που να προσαρμόζουν στην αντλία, για σωλήνα με εσωτερική διάμετρο 6.4mm ID (1/4).Αν έχει ο unseen το συγκεκριμένο kit της alhpacool, no problem.Μας βάζει και τα ρακόρ πάνω στην αντλία, να μην ψαχνόμαστε για leak.Θα χρειαστούν και δύο ελάσματα για σφίξιμο του σωλήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Ιανουάριος 25, 2007 #118 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Βλέποντας και την εικόνα αυτο που εννοεί μαλλον ειναι οτι εχει 2 υποδοχές με σπέιρωμα G1/4'' που ειναι αυτο που θέλουμε (το κλασικό) για ρακορ 1/2 ή 3/8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 25, 2007 Author #119 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από morpheus Βλέποντας και την εικόνα αυτο που εννοεί μαλλον ειναι οτι εχει 2 υποδοχές με σπέιρωμα G1/4'' που ειναι αυτο που θέλουμε (το κλασικό) για ρακορ 1/2 ή 3/8 ΠΡΟΣΟΧΗεξωτερικο σπυρομα ειναι που σημενει για να βαλεις ρακορ 1/4 θες μαι μουφα που στα 2 ακρα να εχει εσυτερικο 1/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Ιανουάριος 25, 2007 #120 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ΠΡΟΣΟΧΗεξωτερικο σπυρομα ειναι που σημενει για να βαλεις ρακορ 1/4 θες μαι μουφα που στα 2 ακρα να εχει εσυτερικο 1/4 Εμενα μια χαρά εσωτερικό μου φαίνεται, κομμένο στην τρύπα του plexi glass http://www.alphacool.de/popup_image.php/pID/3735/imgID/0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.