Jump to content

E6600 ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ...

JOHNX2

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από JOHNX2

τελικα μπορει να αντιλεγατε για τα 4000+MHz οσον αφορα το κομματι μου... αλλα ο επιμενων νικα!!

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=175519

lol δες υπογραφή! Μόλις φύγει και το καπάκι θα δεις και πολλά άλλα!Eκει προς το παρόν τρέχω Superpi. ;)

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

ergotelis ωραιος δεν αντιλεγω...!!!

εγω επιασα μεχρι και 4056MHz αλλα δεν ειμαι 100% σταθερος...

Eσύ έχεις καλές θερμοκρασίες λογικά κάπου ψηλά θα παίζεις και εσύ κυριλλέ σταθερός, αν όχι στα 4 , στα 3,9 δεν είναι άσχημα :)

obijuan1983 επισης πολυ καλο το κομματι σου...

ergotelis απο θερμοκρασιες δεν εχω απολυτος κανενα μα κανενα προβλημα. να σου πω πληροφοριακα οτι το κουτι μου εσωτερικα εχει 15 ανεμηστηρες...

ενταξη μπορει τα 4007MHz να μην ειναι αρκετος υπερχονισμος αλλα για μενα προσωπικα φτανουν και περισευουν.

σιγουρα θα ηθελα να ειχα το δικο σου κομματι αλα μιας και δεν το εχω αναγκαστικα βολευομαι με το δικο μου διστυχως!!!

εαν καταφερω τωρα εντελη και τον σταθεροποιησω στα 4058MHz θα ειμαι μια χαρα. το οτι εχω πολυ χαμηλες θερμοκρασιες νομιζω οτι ειναι πολυ καλος οιωνος και μπορει να μου επιφυλασει καποια εκπληξη το προσεχης μελλον!!!

παρε ως κυρια παραμετρο το εξης... απο εκει που δεν μπορουσα να περασω τα 3600MHZ, με ενα BIOS UPDATE εφτασα στα 4007MHZ σταθερωτατος!!! η STRIKER EXTREME πωτε δεν ξερεις τι μπορει να κανει... (αλλωστε αυτο αφηνεται να εννοηθει και απο το ονομα της...)

ενταξη μπορει τα 4007MHz να μην ειναι αρκετος υπερχονισμος αλλα για μενα προσωπικα φτανουν και περισευουν.

Aν έχεις 4 σταθερά με νερό είσαι θεός! Δεν υπάρχουνε πολλοί, θα έλεγα απειροελάχιστοι!

obijuan1983 εμενα δεν με κοβει η θερμοκρασια του επεξεργαστη αλλα μαλλον το κομματι διστυχως... στα 4007 εχω 41 idle και εχω δει μεχρι και 54 MAX!!!

δεν ξερω τι συμβαινει με την υδροψυξη μου αλλα πραγματικα με εχει αφησει αφωνο.... εδω στα 3605MHz μετα βιας ξεπερναω τους 32 βαθμους σε idle και τους 41-42 βαθμους σε ORTHOS ME PRIORITY 9....

Θυμαστε το βιντεο...

obijuan1983 εμενα δεν με κοβει η θερμοκρασια του επεξεργαστη αλλα μαλλον το κομματι διστυχως... στα 4007 εχω 41 idle και εχω δει μεχρι και 54 MAX!!!

δεν ξερω τι συμβαινει με την υδροψυξη μου αλλα πραγματικα με εχει αφησει αφωνο.... εδω στα 3605MHz μετα βιας ξεπερναω τους 32 βαθμους σε idle και τους 41-42 βαθμους σε ORTHOS ME PRIORITY 9....

Θυμαστε το βιντεο...

Ε τότε άφησέ το στα 4ghz δε θα πάθει τπτ και είσαι κύριος! Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έχεις σχεδόν άπιαστες για τη πλειοψηφία των χρηστών!

φιλε ergotelis το μικροβιο ειναι παντα μεσα σε ολους μας... και ο ανθρωπος θα ειναι παντα αχαριστος σε οτι και εαν αποκτησει, σε οτι και αν καταφει... οπωτε αφου και εγω ειμαι ενας κοινος ανθρωπος μαλλον δεν θα σταματησω να τρωγωμε...

2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ:

ΕΧΩ 1 P4 3Ghz PRESCOTT 530, Μ/Β ASUS P1GD1PRO ME 1Gb RAM (PC3200).

ΑΝ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ Μ/Β ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΣΕ: Asus P5N-E SLI KAI Mushkin Ram

2GB Kit DDR2 800 (5-5-5-12) H ΤΕΑΜGROUP DDR2 800 (4-4-4-12) Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ

ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ; ΡΩΤΑΩ ΛΟΓΩ FSB ΚΑΙ ΜΝΗΜΩΝ... ΔΗΛΑΔΗ Η ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ

ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 3,6Ghz; H ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΠΑΩ ΑΜΕΣΑ ΣΕ

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ CPU; Π.Χ C2D 6400 @2,13Ghz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.