michailovits Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 Γειά σας παιδιά,Θέλω να μου πείτε ποιος browser είναι καλύτερος, ο Mozilla Firefox ή ο Opera?Επίσης ο Opera είναι free?
Makis Hourdakis Ιανουάριος 4, 2007 #2 Ιανουάριος 4, 2007 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=28495&highlight=firefox+operaΓενικά και οι δύο θεωρούνται πάρα πολύ καλοί και σχεδόν ισοδύναμοι. Προσωπικά θεωρώ καλύτερο τον Opera αλλά χρησιμοποιώ Firefox επειδή με βολεύει περισσότερο. Όποιον και να βάλεις καλός είναι. Αν έχεις μάθει κάποιον, μείνε σε αυτόν (όχι οτι είναι δύσκολη η μετάβαση). Αν τώρα ψάχνεις κάποιον εναλλακτικό, ξεκίνα με τον Opera και βλέπεις στην πορεία. Και ναι, ο Opera απο την έκδοση 8.5 αν θυμάμαι καλά και πάνω είναι free.
minus Ιανουάριος 4, 2007 #3 Ιανουάριος 4, 2007 Πολυ καλοι και οι 2 αλλα νομιζω οτι με τα plugins του firefox μπορεις να κανεις οτι βαζει ο νους σου ενω δεν υπαρχει αναλογη ποικιλια σε opera.
Shaman Ιανουάριος 4, 2007 #4 Ιανουάριος 4, 2007 Opera από μένα. Από την αρχή δε μου "καθόταν" καλά ο Firefox και μόλις έβαλα Opera δεν ξαναγύρισα πίσω.
kreach Ιανουάριος 4, 2007 #6 Ιανουάριος 4, 2007 FireFox 2 μαζί με τα απαραίτητα plugins: (κατ' εμε)AdBlock PlusFlashGotNoScriptIE Plus (ακόμα κ για τις σελίδες που απαιτείται ΙΕ η Αλεπού έχει λύση)ΤheLab βλ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=22744Mην τον γεμίσεις όμως γιατί τρώει πόρους του συτήματος (RAM)
sakis_the_fraud1416003252 Ιανουάριος 4, 2007 #7 Ιανουάριος 4, 2007 Firefox...ο μονος browser που μπορεις να τον κανεις οπως θες εσυ!εχει απειρα θεματα και plugins...καποιο θα σου αρεσει και εσενα!
NIB Ιανουάριος 5, 2007 #9 Ιανουάριος 5, 2007 O firefox έχει και ελληνικό ορθογράφο ώστε να γράφεις τα μηνύματά σου στο forum στα ελληνικά και χωρίς ορθογραφικά λάθη.
SeanKon Ιανουάριος 5, 2007 #10 Ιανουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από minus [Χθες, στις 20:16] Πολυ καλοι και οι 2 oποτε ειναι θεμα γουστου/ιδιατεροτητων και δυνατοτητων που σου παρεχει ο καθενας τους ωστε να διαλεξεις καποιον!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.