cypherth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 ότι λέει ο τίτλος.θέλω να αλλάξω την ψύχτρα ενός 2,66 και θέλω την πιο φτηνή και αθόρυβη λύση.καμιά πρόταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzzleepy Ιανουάριος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Εγώ έχω έναν Northwood 2.4Β και χρησιμοποιώ την Zalman CNPS7000B-AL/CU+LED. Την αγόρασα 25ευρώ περίπου αλλά πίστεψε με αξίζει τα λεφτά της Ο επεξεργαστής μου στην εργοστασιακή συχνότητα με εργοστασιακό σύστημα ψύξης είχε 43-54 βαθμούς. Μετά την αλλαγή και με o/c στα 2.82 οι θερμοκρασίες παίζουν πλέον στους 36-47 βαθμούς. Βέβαια συμβάλλει και η αλλαγή του κουτιού (στο προηγούμενο γινόταν χαμός) αλλά νομίζω ότι η Zalman κάνει καλή δουλειά και σκοπεύω να την χρησιμοποιήσω και στον 3.06 που έρχεται σύντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Ιανουάριος 4, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 αγοράστηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzzleepy Ιανουάριος 4, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Τι αγόρασες τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Ιανουάριος 4, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 αυτή ακριβώς που είπες. ήταν και η μοναδική που μου φάνηκε καλή κάτω από 30 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 4, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Εγώ θα πρότεινα μια Thermalright XP-90 με κάποιον αθόρυβο ανεμιστήρα, αλλά δε σε πρόλαβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Ιανουάριος 4, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 δε χωράει στο κουτί, και εκεί που θα μπεί (δεν είναι δικός μου) έχει χάλια αερισμό (χωρίς καν πίσω ανεμιστήρι) οπότε η λύση της παθητικής γενικά απορρίφθηκε εξαρχής. ευχαριστώ πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 4, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Μα δεν είναι παθητική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Ιανουάριος 4, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 σωστός......άλλη σκεφτόμουν όταν έγραφα...της ίδιας εταιρείας την ultra 90 που όμως ήταν για socket 775 και μετά το άλλο γομάρι την sonic cl και τόσες που είδα μπερδεύτηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.