apostolis22 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2007 Έχω το εξής σύστημα υδρόψυξης:Cpu : Asetek antarcticawaterpump :Hydor L30watertank : asetek DYO με rakor για σωλίνα 1/2" εσωτερικήtubing: 2.5 meters με 10mm εσωτερικήψυγείο : triple blackice νερό: απιονισμένο για σίδερα και μπαταρίεςΤο pc μου έχει:Amd barton-mobile 2600+ sta 2300 ,1.65volt (67 watt )motherboard: asus a7n8x - e deluxehttp://extreme.outervision.com/psucalculator.jspΗ θερμοκρασία δωματίου ειναι 21c. Σε idle to cpu είναι 34c και 37c σε full load (Μετρούμενη από το bios και asus probe)Θερμοκρασία νερού εισόδου: 22c Θερμοαγώγιμη πάστα Arctic silver 5με χάλια αερόψυξη είχα 43 idle και 54 full loadΈχω βάλει, βγάλει την ψύχτρα και είδα πως η πάστα απλώνεται λεπτή σε όλη την επιφάνεια και πατάει παντού.Την σφίγκω μέχρι να τερματίσουν ελαφρά τα μαύρα "ροδακια" που σφίγκουν τα ελατήρια.Τα 4 μεταλλικά κολονάκια τα έχω σφίξει σχεδόν τέρμα πάνω στην μητρικήΔεν έχω αέρα στο κύκλωμα ούτε στο ψυγείο (φαίνεται και απο οτι το νερό που ειναι μονο 1c θερμότερο απο το δωμάτιο).Τι λάθος έχω κάνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Ιανουάριος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Καλησπερα και χρονια πολλα!Εχω τον barto τον 2500+ και δουλευει στα 2430 mhz με ρευμα 1.9volt πανω σε μια abit nf7-s rev2.0. Ειχα στησει την υδροψυξη μου 3χρονια+ πριν (την εχω ακομα αλλα πλεον δν ειναι σε καθολου καλη κατασταση) και αποτελειται απο:Ψυγείο : Ford Transit '87Αντλία : Hydor L20Φανάκια : 2 x 120 Delta FansΜπλοκ : 11s waterblockΤάνκ : ΤάπερΣωλήνες : Dangerden ½Με παραπανω ρευμα απο σενα ειχα idle 38 και full με αρκετη ωρα toast 48c απο 50+ και 60+ που ειχα αντιστοιχα με τον αερα.Ταπεινη μου γνωμη βαση και της συγκρισης λοιπον ειναι οτι το συστημα και η υδροψυξη σου δουλευουν μια χαρα!!!Υ.Γ: να και το τοτε thread μου αν θες να διαβασεις περισσοτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 3, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Είσαι 17 βαθμούς ήδη κάτω απο πρίν τι άλλο θέλεις;Ή να φανταστώ θέλεις να έχεις θερμοκρασίες παραπλήσιες με του νερού εισόδου;;Απλά δεν γίνεται.Μια χαρά είσαι αν και το idle / load μου φαίνεται λίγο δύσκολο να είναι μόνο 4 βαθμούς η διαφορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιανουάριος 3, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Χρονια πολλά και καλή χρονιά σε σενα και όλους τους φίλους της παρέας μας! Σε ευχαριστώ και για την γρήγορη απάντηση σου. Τα ελλάτηρια του BIC που έβαλες δεν νομίζω να κάνουν τόσο καλή δουλειά γιατί είναι πολύ αδύναμα Δεν ξέρω μου φαίνονται πολλά delta 16c σε full load.. άλλοι που είδα εδώ μέσα είχαν 12c το πολύ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Ιανουάριος 3, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από apostolis22 [Σήμερα, στις 00:37] Χρονια πολλά και καλή χρονιά σε σενα και όλους τους φίλους της παρέας μας! Σε ευχαριστώ και για την γρήγορη απάντηση σου. Τα ελλάτηρια του BIC που έβαλες δεν νομίζω να κάνουν τόσο καλή δουλειά γιατί είναι πολύ αδύναμα Δεν ξέρω μου φαίνονται πολλά delta 16c σε full load.. άλλοι που είδα εδώ μέσα είχαν 12c το πολύ.... Εννοειται οτι μολις γυρισα Πειραια τα αλλαξα τα ελλατηρια!!!Τι να σου πω, να φτανταστεις οτι ηταν και Αυγουστος μηνας και ειχα αυτη τη διαφορα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιανουάριος 3, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Φυσικά και είναι αδύνατο να έχεις την θερμοκρασία εισόδου.Ακόμα και σε αυτό το link εχει τα ίδια εξαρτήματα με μένα με delta 12c και φορτίο 130 watt : http://www.overclockers.com/articles1225/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 3, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Με τι στρεσσάρεις τον επεξεργαστή;Ποιο πρόγραμμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιανουάριος 3, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Με το Prime 95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιανουάριος 7, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 Όποιος έχει παρόμοιο σύστημα με εμένα ας μου πει τις θερμοκρασίες του αν θέλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.