Jump to content

Σύνθεση και τροφοδοτικό 350W

obijuan1983

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αύριο περιμένω κάποια εξαρτήματα για να συνθέσω το δεύτερο pc της υπογραφής μου.

Intel Core 2 Duo E6300

Abit AB9 nonPro

OCZ 1GB PC-2 5400 Gold XTC 667MHz 4 4 4 12

ATI Χ800ΧΤ 256 MB DDR3

HDD Maxtor 80GB SATA

DVD-RW Liteon 4X

Θέλω να ρωτήσω ένα PSU Antec 350W θα το σηκώσει ή θα έχουμε κανένα πρόβλημα;

Αν δεν κλοκάρεις πολύ, μάλλον ναι. Έχω ακούσει από εγκυρότατες πηγές για 465άρι Enermax που σήκωνε oced 8800GTX και 6600@4000. Νομίζω θα είσαι οκ, αλλά καλού κακού, όταν μπορέσεις, πάρε ένα καινούριο ;)

Με' γεις. Πιστέυω ότι με default clocks εισαι ΟΚ. Από εκει και ύστερα δοκίμασε σιγα σιγα...

[ασχετο:] Το 2ο σου μηχάνημα για τι χρήση το θες ? Γιατί για general purpose + κατεβαστήρι είναι πολύ δυνατό.

Μια χαρα εισαι.Βεβαια στο μελλον αν κολλησεις το μικροβιο του υπερχρονισμου τοτε θα χρειαστεις κατι μεγαλυτερο.

@ tifozif1

E οτι πιο φτηνό βρήκα πήρα...

Core 2 Duo 6300 στα 169 ευρώ (new)

Αbit AB9 στα 69 ευρώ (new)

1GB RAM DDR2-667 στα ~100 ευρώ ;) (used)

X800XT στα ~85 ευρώ (used)

στα 423 Ευρώ σύνολο καλά είναι πιστεύω...για τα parts που έχει...

Για κοινή χρήση με την αδερφή μου και τον πατέρα μου το πήρα γιατί με το καλό δεν τους αφήνω να παίζουν... ;)

Εννοείται οτι θα το αλλάξω με αυτό που έχω στο 1ο pc στο άμεσο μέλλον (Tagan 480W easycon) μιάς και μου είναι πλέον πολύ λίγο για E6600 ο/ced και Χ1900ΧΤ ο/ced...

Μόλις παρατήρησα κάτι μου με έκανε να τρελαθώ...

Το Αntec έχει μόνο το 20αρι + το 4άρι βύσμα τροφοδοσίας...Η μητρική θέλει 24αρι,θα δουλέψει;

EDIT:Μόλις διάβασα ότι λογικά θα παίξει χωρίς πρόβλημα...

EDIT:Μόλις διάβασα ότι λογικά θα παίξει χωρίς πρόβλημα...

Χωρις κλοκαρισμα 99% ναι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.