Boo Ιανουάριος 20, 2007 #161 Ιανουάριος 20, 2007 Πάντως η κατάσταση είναι ψιλοχάλια...Υπάρχουν ένα σωρό οθόνες στην αγορά, αλλά η μία δεν έχει hdcp, η άλλη έχει Input lag, η άλλη έχει TN panel...Τελικά υπάρχει μία που να τα έχει όλα;Ααα και η δημοσιουπαλληλική νοοτροπία συνεχίζεται στην dell...Ξαναπήρα τηλέφωνο και με παρέπεμψαν στον "υπεύθυνο" ο οποίος όμως μονίμως απουσιάζει από το γραφείο του. Έτοιμοι άπαντες για το δημόσιο!!!
ReaperX Ιανουάριος 20, 2007 #162 Ιανουάριος 20, 2007 Γενικά τις TN τις ξεχωρίζεις λόγω τιμής...Τώρα αν θες HDCP πας στην Dell πιστεύω..Αν δεν σε ενδιαφέρει,τότε Philips 200WP7ES...
aguero Ιανουάριος 21, 2007 #164 Ιανουάριος 21, 2007 Προσανατολίζομαι και γω στην αγορά της dell 2007WFP, αν και είμαι μεταξύ αυτής και της philips 200WP7ES.Kάτι που δεν έχει αναφερθεί είναι η λεγόμενη dell lottery.Ουσιαστικά δηλαδή δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τι πάνελ θα σου ρθει η οθόνη.Μπορεί να είναι IPS αλλά μπορεί να είναι και MVA.Αν είσαι τυχερός θα σου ρθει με το IPS LG-Philips που είναι και ίδιο με αυτό της NEC 20WGX.Μιλάμε τότε για οθόνη όνειρο στην τιμή των 450 ευρώ.Αν είσαι άτυχος όμως;Δεν πιστεύω οτι αν τους το ζητήσεις, πράγματι θα σου το στείλουν με πάνελ IPS.Αμφιβάλλω αν εξαρτάται από την αντιπροσωπεία, αλλά πιστεύω οτι είναι θέμα στόκ του εργοστασίου.Δεν σας απασχολεί αυτή η "ιδιαιτερότητα" της DELL;:wassat: Και για όσους είναι από Θεσσαλονίκη.Μήπως θα υπάρξει πρόβλημα αν χρειαστεί αντικατάσταση της οθόνης ή παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα μια και η συννενόηση γίνεται απευθείας με τα γραφεία της αντιπροσωπείας στην Αθήνα;Εννοώ επιβάρυνση με ταχυδρομικά και να γίνει μπαλάκι η οθόνη πήγαινελα Θεσσαλονίκη-Αθήνα.
qbiefox Ιανουάριος 22, 2007 #165 Ιανουάριος 22, 2007 Σημερα το μεσημερι εφτασε ι DELL 2007WFP μου! Εχω ηδη 1 ωρα πανω στην οθονη και μπορω να πω οτι ειμαι πληρως ικανοποιημενος. Την ειχα παρραγγειλει πεμπτη 11 του μηνα και παρασκευη 19 ηταν Ελλαδα (6 εργασιμες συνολο). Δυστυχως ομως η μεταφορικη της DELL δεν λειτουργει σαββατο, οποτε επρεπε να περιμενω μεχρι σημερα για να την παραλαβω. Οσον αφορα τα panels. Εγω ειχα ζητησει στον πωλητη, να σημειωσει στην παρραγγελια οτι θελω να εχει S-IPS panel καθως και το τελευταιο firmware. Ετσι και εγινε. Η οθονη μου εχει RT803 --> SIPS και Α03 firmware. Κανενα καμενο pixel. Δεν ξερω αν ημουν απλα τυχερος ή επιασε τοπο αυτο που ζητησα. Παντως, απο οσο ξερω PVA panels χρησιμοποιηθηκαν μετα τα προβληματα banding που ειχαν αναφερθει οταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει η οθονη. Το Α02 ελυσε εν μερει το προβλημα, αλλα το Α03 το εξαφανησε, οποτε δεν βρισκω τον λογο να χρησιμοποιουν PVA. Αλλωστε αυτα που διαβαζεις στο internet αφορουν κυριως την αμερικη, οπου εκει εχει η DELL κανει τις περισσοτερες πωλησεις της. Στην Ευρωπη εχει αλλο εργοστασιο...
spc Ιανουάριος 22, 2007 #166 Ιανουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από qbiefoxi Εγω ειχα ζητησει στον πωλητη, να σημειωσει στην παρραγγελια οτι θελω να εχει S-IPS panel καθως και το τελευταιο firmware. Ετσι και εγινε. Η οθονη μου εχει RT803 --> SIPS και Α03 firmware. Κανενα καμενο pixel. Δεν ξερω αν ημουν απλα τυχερος ή επιασε τοπο αυτο που ζητησα. Πιστεύω ότι κατά 99% ήσουν απλώς τυχερός (καθώς κατά 99% επίσης αυτά που είπες γράφτηκαν εκεί που όλοι ξέρουμε).Αυτά δεν τα λέω με την έννοια της κακής διάθεσης του πωλητή αλλά λόγω του τρόπου λειτουργίας των μεγάλων εταιριών που δεν επιτρέπουν τόση ''ελαστικότητα'' στις απαιτήσεις του καταναλωτή.
zaxos Ιανουάριος 22, 2007 #167 Ιανουάριος 22, 2007 Τελικά τόσο καλύτερο το S-IPS πάνελ σε σχέση με το PVA? Προς τη τόση πρεμούρα?
qbiefox Ιανουάριος 22, 2007 #168 Ιανουάριος 22, 2007 Δεν διαφωνω μαζι σου spc. Για αυτο τον λογο εβαλα και το ενδεχομενο της τυχης μεσα.. Παντως στη τελικη συμφωνω με τον ζαχο... Το PVA που μπαινει σε καποια κομματια, δεν ειναι καμιας τυχαιας εταιριας ρε παιδια, Samsung ειναι... Και δεν πιστευω οτι η DELL θα εβαζε οτι και οτι στις οθονες της.Edit : Ρε παιδια καπου εχουν αναφερθει στο forum κατι sites για widescreen wallpapers. Μπορειτε να δωσετε κανα link?
ΝTG Ιανουάριος 22, 2007 #169 Ιανουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από spc Πιστεύω ότι κατά 99% ήσουν απλώς τυχερός (καθώς κατά 99% επίσης αυτά που είπες γράφτηκαν εκεί που όλοι ξέρουμε). εγω απλα να προσθεσω το αλλο 1% που λειπει... Καλοριζικια..και καλοδουλευτη..
aguero Ιανουάριος 22, 2007 #170 Ιανουάριος 22, 2007 Σχετικά με το πάνελ να προσθέσω οτι χθές σε αμερικανικό forum διάβαζα οτι πλέον η DELL στέλνει όλες τις νέες 2007WFP με πάνελ IPS.Δεν ξέρω κατά πόσο αφορά τις ΗΠΑ ή αν κάτι τέτοιο ισχύει καν.Καλορίζικη η οθόνη.Τα άξιζε τα λεφτά της;
vspyr Ιανουάριος 22, 2007 #171 Ιανουάριος 22, 2007 Edit : Ρε παιδια καπου εχουν αναφερθει στο forum κατι sites για widescreen wallpapers. Μπορειτε να δωσετε κανα link? http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?w=1680&h=1050&sort=ratings&id=&page=16
Boo Ιανουάριος 22, 2007 #172 Ιανουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από BooΑαα και η δημοσιουπαλληλική νοοτροπία συνεχίζεται στην dell...Ξαναπήρα τηλέφωνο και με παρέπεμψαν στον "υπεύθυνο" ο οποίος όμως μονίμως απουσιάζει από το γραφείο του. Έτοιμοι άπαντες για το δημόσιο!!! Τελικά ο "δημόσιος υπάλληλος" απάντησε και μου έστειλε την προσφορά. Τιμή 476 για την 2007WFP. Υπάρχει και δυνατότητα για 12 άτοκες δόσεις με κάποιες πιστωτικές...
aguero Ιανουάριος 22, 2007 #173 Ιανουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Βοο [Σήμερα, στις 19:25] Τελικά ο "δημόσιος υπάλληλος" απάντησε και μου έστειλε την προσφορά. Τιμή 476 για την 2007WFP. Υπάρχει και δυνατότητα για 12 άτοκες δόσεις με κάποιες πιστωτικές... Ανεβοκατεβαίνει η τιμή της οθόνης ή οφείλεται στα αυξημένα έξοδα αποστολής προς Κατερίνη;:wassat: Πιθανολογώ το δεύτερο.
popolaros Ιανουάριος 22, 2007 #174 Ιανουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Boo Τελικά ο "δημόσιος υπάλληλος" απάντησε και μου έστειλε την προσφορά. Τιμή 476 για την 2007WFP. Υπάρχει και δυνατότητα για 12 άτοκες δόσεις με κάποιες πιστωτικές... επεσε 90 ευρω η τιμη της μεσα σε 3 μηνες...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 22, 2007 #175 Ιανουάριος 22, 2007 προφανως τα μεταφορικα για Κατερινη 8α ειναι περισοτερα απο οτι για Α8ηνα.για 8εσσαλονικη τι γινετε ειναι το 8εμα :D
popolaros Ιανουάριος 22, 2007 #176 Ιανουάριος 22, 2007 εγώ πάλι θεωρώ ότι τα μεταφορικά είναι ίδια παντού, από την στιγμή η δουλειά γίνεται με courier.
aguero Ιανουάριος 22, 2007 #177 Ιανουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από popolaros [Σήμερα, στις 21:39] επεσε 90 ευρω η τιμη της μεσα σε 3 μηνες... Μα δεν έπεσε, αυτό είναι το πρόβλημα.Σε σχέση με την προσφορά που αναφέρθηκε σε προηγούμενη σελίδα η τιμή είναι ακριβότερη κατά 27 ευρώ.Πάντως η πόλη στην οποία γίνεται η αποστολή πρέπει να παίζει ρόλο στα μεταφορικά.Οπως είπε και ο CrazyAnt για Θεσσαλονίκη τι γίνεται.Πολύ ψυχοβγάλτης η επιλογή οθόνης.:devil:
qbiefox Ιανουάριος 23, 2007 #178 Ιανουάριος 23, 2007 Καταρχας ευχαριστω για τα καλοριζικα κλπ και για το site. H προσφορα που κανει η DELL για την οθονη ειναι αναλυτιικη, τοσο η οθονη, τοσο τα μεταφορικα, τοσο η εγγυηση. Επιτρεπεται να γραψω εδω αναλυτικα τις τιμες αν καποιος ενδιαφερεται? Αλλιως με pms...
popolaros Ιανουάριος 23, 2007 #179 Ιανουάριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από aguero Μα δεν έπεσε, αυτό είναι το πρόβλημα.Σε σχέση με την προσφορά που αναφέρθηκε σε προηγούμενη σελίδα η τιμή είναι ακριβότερη κατά 27 ευρώ.Πάντως η πόλη στην οποία γίνεται η αποστολή πρέπει να παίζει ρόλο στα μεταφορικά.Οπως είπε και ο CrazyAnt για Θεσσαλονίκη τι γίνεται.Πολύ ψυχοβγάλτης η επιλογή οθόνης.:devil: 565 ευρω την πηρα....
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 23, 2007 #180 Ιανουάριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από qbiefoxi [Σήμερα, στις 07:58] Καταρχας ευχαριστω για τα καλοριζικα κλπ και για το site. H προσφορα που κανει η DELL για την οθονη ειναι αναλυτιικη, τοσο η οθονη, τοσο τα μεταφορικα, τοσο η εγγυηση. Επιτρεπεται να γραψω εδω αναλυτικα τις τιμες αν καποιος ενδιαφερεται? Αλλιως με pms... αν 8ες στειλε σε μενα με Pm την προσφορα αναλυτικα@popolarosεσυ ποτε την αγορασες και την πηρες 565?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.