darkman161416003258 Ιανουάριος 14, 2007 #142 Ιανουάριος 14, 2007 Φιλε αμα βρεις πουθενα την εξεις οθονη tft philips 20 Brilliance wide θα εισαι κομπελ
Maximus Ιανουάριος 15, 2007 Author #143 Ιανουάριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από qbiefoxi gznp εσυ απο το HACshop την πηρες? 470? Κανα αρνητικο ειδες? Εσυ steve_m? Την περιμενεις? Απο που την πηρες και ποσο? (ανακριση κανονικα ) Αντε ποσταρετε καμια φωτο να παρηγορησετε και εμας που ακομα την περιμενουμε. BTW, περασα σημερα απο το HACshop και μου ειπαν οτι απο την Τριτη θα την ξαναεχουν στο μαγαζι να παω να την δω και απο κοντα εν λειτουργια Δεν μπορω να περιμενς 2 βδομαδες. Εχω σαπισει με την CRT μου... Την πήρα από το HacShop με 481.80Ε τελική (μτφ για Θεσ/νίκη 11.80Ε). Ήρθε αμέσως και χωρίς κανένα πρόβλημα (pixel κτλ) αν εξαιρεθεί το ότι ήταν demo οθόνη για καμιά 700αριά ώρες (είδα το service menu - εννοείται βέβαια ότι η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγοράς). Μιας και είπα service menu, θα πάω σπίτι μαζί με αυτό: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1111100 για να δω τι panel φοράω τελικά και θα σας πω. Φωτό θα προσπαθήσω, αλλά ίσως αργήσουν (εξεταστική γαρ).
Maximus Ιανουάριος 15, 2007 Author #146 Ιανουάριος 15, 2007 H 207WFP είναι με ΤΝ Panel, δλδ με πιο φτηνό-χειρότερο από την 2007WFP
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 15, 2007 #147 Ιανουάριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από qbiefoxi [10-01-2007 06:54] 447 γιουρια βγαινει τελικη τιμη (με ΦΠΑ) και 3 χρονια εγγυηση αμεσης αντικαταστασης (την πληρωνεις 20 euro). Για την 2007WFP ειναι η τιμη, οχι για την φτηνη με το TN. ....Παιρνεις τηλεφωνο, σου στελνουν την προσφορα σε e-mail. Ισχυει για 5 μερες. ... 447 εουρος?? στο site η τιμη ειναι αρκετα μεγαλυτερη...για την ακριβεια ειναι 541,5 (με ΦΠΑ+μεταφορικα http://dellware.euro.dell.com/dellstore/basket/main.asp?s=grbsd&l=en&m=eur&c=gr6198&n=&cu=grpad&v=d&cc=&ogn=&kcd=&ad=&mc=&rs=&cuid=&cg=&pch=1&demo=&gc=&sbc=none&co= δλδ για να καταλαβω. τους παιρνεις τηλεφωνο και τους ζητας τιμη και αυτοι σου στελνουν mail με την προσφορα-τιμη της ο8ονης,η οποια εχει ισχυ για 5 μερες?και η τιμη αυτη ειναι διαφορετικη απο την τιμη που εχουν στο site ????? ????? :confused: και επισης στο site (παλι..) δεν αναφερεται που8ενα εξτρα κοστος για την 3ετη εγγυηση τι παιζει ωρε παλουκαρια?για δωστε more feedback plz,γιατι αν ειναι στα ~450 μπορει και να επισπευσω την αγορα (αν τα παμε και καλα στην εξεταστικη :p :tomato:
gbak Ιανουάριος 15, 2007 #148 Ιανουάριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από gznp H 207WFP είναι με ΤΝ Panel, δλδ με πιο φτηνό-χειρότερο από την 2007WFP thanx ρε man!.....παντως απο μια συντομη ματια που ριξα σε τεστακια....πρεπει ναναι και γαμω τις οθονες!...οποτε αν ειναι να γινει κατι με dell προφανως η 2007WFP πρεπει να αξιζει σαν μοντελο....απλα σε αυτο το επιπεδο μηπως να κοιταγα και κατι σε NEC...
qbiefox Ιανουάριος 15, 2007 #150 Ιανουάριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Χθες, στις 22:42] 447 εουρος?? δλδ για να καταλαβω. τους παιρνεις τηλεφωνο και τους ζητας τιμη και αυτοι σου στελνουν mail με την προσφορα-τιμη της ο8ονης,η οποια εχει ισχυ για 5 μερες?και η τιμη αυτη ειναι διαφορετικη απο την τιμη που εχουν στο site ????? ????? :confused: και επισης στο site (παλι..) δεν αναφερεται που8ενα εξτρα κοστος για την 3ετη εγγυηση Ακριβως... Τους παιρνεις τηλ, τους λες ενδιαφερομαι για την ταδε οθονη και αυτοι δεν σου λενε την τιμη απο το τηλεφωνο, σου ζητανε ενα e-mail για να σου στειλουν την προσφορα τους. Το mail που σου στελνουν γραφει αλλη τιμη, καμια σχεση με το site. Εμενα μου βγηκε τελικη τιμη 447, τα οποια και κατεθεσα στον λογαριασμο της DELL για να προχωρισει η παραγγελια.. Απλα, αν δεις site της DELL σε αλλες χωρες, σου λενε οτι σε αυτην την οθονη κανουμε 100 euro εκπτωση... Εδω σε εμας απλα δεν το γραφουν στο site. Παρτο καπως ετσι...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 16, 2007 #151 Ιανουάριος 16, 2007 καταλαβα.ξερεις αν παιζει τπτ σε δοσεις?
steve_m Ιανουάριος 16, 2007 #152 Ιανουάριος 16, 2007 Παντως στο hac σε καμια 10αρια μερες θα την εχουν παλι.Απογοητευση... Απο αυριο θα αρχισω συνεννοησεις απευθειας με τη dell-hellas,δε μπορω αλλο :shutup:
qbiefox Ιανουάριος 16, 2007 #153 Ιανουάριος 16, 2007 Το καθυστερισες ηδη... Μην ξεχνας οτι απο την στιγμη που θα την παραγγειλεις θελουν 10 με 12 εργασιμες για να σου την φερουν, ετσι μου ειπαν εμενα τουλαχιστον. Εγω δεν το σκεφτηκα πολυ, αφου το HACshop δεν την ειχε και επρεπε να περιμενω, γιατι να μην περιμενω στην DELL? Ποτε ρςτησες στο HAC steve_m? γιατι εγω μεσα της προηγουμενης βδομαδας που ρωτησα μου ειπαν οτι τριτη τεταρτη θα την εχουν, δλδ σημερα. Δοσεις απο οτι ειδα σε κατι χαρτια κανουν, δεν ξερω ομως τι ακριβως... Παρε και ρωτα, ειναι πολυ εξυπηρετικοι.
Boo Ιανουάριος 17, 2007 #155 Ιανουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από qbiefoxi Ακριβως... Τους παιρνεις τηλ, τους λες ενδιαφερομαι για την ταδε οθονη και αυτοι δεν σου λενε την τιμη απο το τηλεφωνο, σου ζητανε ενα e-mail για να σου στειλουν την προσφορα τους. Το mail που σου στελνουν γραφει αλλη τιμη, καμια σχεση με το site. Εμενα μου βγηκε τελικη τιμη 447, τα οποια και κατεθεσα στον λογαριασμο της DELL για να προχωρισει η παραγγελια.. Απλα, αν δεις site της DELL σε αλλες χωρες, σου λενε οτι σε αυτην την οθονη κανουμε 100 euro εκπτωση... Εδω σε εμας απλα δεν το γραφουν στο site. Παρτο καπως ετσι... Εγώ πάλι τουε πήρα τηλέφωνο, τους έδωσα τα στοιχεία, αλλά e-mail δεν είδα ακόμη. Μάλλον κάποιοι εκεί στην Dell είναι έτοιμοι για το δημόσιο....
qbiefox Ιανουάριος 18, 2007 #156 Ιανουάριος 18, 2007 LOL Ρε παιζει να εγινε καποιο λαθος με το e-mail. Γιατι δεν τους ξαναπαιρνεις να τους πεις να στο ξαναστειλουν?
qbiefox Ιανουάριος 19, 2007 #157 Ιανουάριος 19, 2007 Τα σπασεεεεε!!! Μολις με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η DELL μου εφτασε Ελλαδα Την Δευτερα θα την εχω σπιτι. Μολις το συνειδιτοποιησα (κοιμομουν, απο τις λιγες φορες που με ξυπνησαν και δεν τσαντιστηκα ) τους ξαναπηρα μηπως μπορω να την παρω σημερα η αυριο. Αλλα κλεινουν... Οποτε πρεπει να περιμενω... Δεν την παλεβω!
Ripper18 Ιανουάριος 20, 2007 #158 Ιανουάριος 20, 2007 Παιδες η Samsung SM215TW τι λεει??Noμιζω οτι αξιζει τα λεφτα της,τι λετε?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=918024
steve_m Ιανουάριος 20, 2007 #159 Ιανουάριος 20, 2007 Εχει γινει Mini παρουσιαση στο lab.Δες στις οθονες.
morpheus Ιανουάριος 20, 2007 #160 Ιανουάριος 20, 2007 H Samsung σύμφωνα με τα reviews ειναι πολύ καλή οθόνη σε ποιότητα εικόνα, έχει ότι είσοδο μπορείς να φανταστείς, περιστρεφόμενη βάση, αλλά έχει κατά τα λεγόμενα 2 αρνητικά:1) Αυξημένο Input lag. Όχι response time, αλλά Input lag, δηλ η εικόνα είναι λίγο καθηστερημενη σε σχέση με αλλες οθόνες. Όλες οι tft εχουν 30-40 ms lag τουλάχιστον, η 215 ειναι μαλλον γυρω στα 80. Αυτο ισως ενοχλεί σε γρήγορα FPS, ή αν την εχεις διπλα με αλλη γρηγορότερη οθόνη. (ίσως και στις ταινιες προκαλει μικρο αποσυγχρονισμό, αλλα και οι καρτες ηχουν εχουν καποιο lag, και αν το ψαξεις διορθώνεται καθυστερώντας απο τον codec τεχνητα τον ηχο)2) Θόρυβο σε video. Αυτό ειναι χαρακτηριστικό ολων των tft λιγότερο η περισσότερο. Πρόκειται για το "αναβόσμησμα" pixels σε video (ειδικα με χαμηλο bitrate και σε σκοτεινες περιοχες). Οπως είπα το φαινόμενο ειναι κοινο στις tft, απλα κάποιες το εμφανίζουν λιγότερο (Viewsonic 2025- θεωρειται απο τις καλύτερες σε αυτόν τον τομέα) και άλλες περισσότερο όπως η 215. Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με μεγαλύτερη απόσταση απο την οθόνη (δηλ να μην βλέπεις ταινιες καθίμενος στο γραφείο στα 60cm απο την οθόνη) και με κάποιο smoothening φίλτρο (oi ATI καρτες αποτι διαβαζω το εχουν απο τους drivers - αλλά γενικά μπορεις να το κανεις και απο τον video codec)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.