perp Απρίλιος 2, 2007 #481 Απρίλιος 2, 2007 Λοιπόν το πανελάκι είναι στα χέρια μου εδώ και ένα 2ωρο από HAC Shop και τελικά άξιζε η αναμονή... Για όποιον ενδιαφέρετε έχουν μείνει 4 κομμάτια στο μαγαζί... από όσα έφερε και δεν είναι κρατημένα...Φοράει SIPS (ουφ), 0 dead/stucked pixel, ήρθε με revA04 και όντως δεν χρειάζεται σχεδόν καμία ρυθμίση. Δεν θέλω να επαναλάβω αύτα που έχουν ήδη γραφτεί από πολλούς... μία super αγορά που αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω και σαν ποιότητα κατασκευής και σαν εικόνα.Μένει να τεσταριστεί στα games βέβαια.....
Nikki_Sixx Απρίλιος 2, 2007 #482 Απρίλιος 2, 2007 Κι εγω 5 μερες που την εχω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ! Super λεμε ! Τωρα για το ποσο την παιρνει ο καθενας ειπαμε, οτι θελουν κανουν. Η τιμολογιακη πολιτικη τους ειναι ΓΤΠ. Αλλα τουλαχιστον πηραμε καλη οθονη.
perp Απρίλιος 2, 2007 #483 Απρίλιος 2, 2007 Τι να σου κάνω που υπάρχει τελωνείο για παραγγελίες από USA σε αυτά τα ποσα... διαφορετικά DELL και APPLE δεν είναι να αγοράζεις από Ευρώπη και πιο ακριβά και τίμες που διαφέρουν πάρα πολύ.... Εξάλλου όπως έχουν γίνει οι εγγυήσεις ουσιαστικά είναι να μην σου κάτσει στραβή... Υπάρχει αυτό για παράδειγμα??? http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-4688 268EUR ???....ΟΚ στην US μπορεί να ήταν/είναι λοταρία το πανελ που θα φοραεί αλλα μιλάμε για μίση τιμή από Ευρώπη...έλεος...
SlotKiller Απρίλιος 6, 2007 #484 Απρίλιος 6, 2007 Μολις ανοιξα και εγω την 2007 μου! Ειναι Α04 και SIPS οπως το περιμενα. Δυστυχως θα φυγω για επαρχεια σε λιγο και δε θα προλαβω να την χαρω καθολου Μια γρηγορη ερωτηση... τι ρυθμισεις κανατε στην καρτα και στην οθονη; Πολυ αντιθεση εχει απο μαμα... εκτος κι αν φταιει η 6600gt (DVI) γι αυτο
perp Απρίλιος 10, 2007 #485 Απρίλιος 10, 2007 Προς όλους του κατόχους της DELL 2007WFP:Υπάρχει κανένας που να έχει βρεί dead/stucked πιξελ στο πανελακι του? Μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν έχει αναφέρει τίποτα σχετικό και βέβαια εάν ισχύει για όλους είναι ενα μεγάλο plus για την συγκεκριμένη οθόνη.Παρεπιπτόντως, ΟΥΤΕ εμένα έχει...
CrazyAnt1416003257 Απρίλιος 10, 2007 #487 Απρίλιος 10, 2007 απο οσο ξερω η υπαρξη καμμενων πιξελ στις Dell ειναι εκνευριστικα σπανιο φενομενο γιατι περνανε απο απιστευτους ποιοτικους ελεγχους τα μονιτορ πριν βγουν στην αγορα και απο οτι φαινεται και απο αυτο εδω το 8ρεντ επιβεβαιωνεται το γεγονος αυτο
Maximus Απρίλιος 10, 2007 Author #488 Απρίλιος 10, 2007 Πότε με το καλό θα δούμε την 24άρα με τη νέα τιμή (~700Ε)?????
asikamin Απρίλιος 10, 2007 #489 Απρίλιος 10, 2007 λοιπόν επειδή έχω μπερδευτεί , +2" , hdcp και φτηνότερη?Dell E228WFP Digital (DVI-D) with HDCP EUR 359,00Dell UltraSharp� 2007WFP 20.1" Widescreen LCD EUR 389,00 , HDCP?
pavou Απρίλιος 10, 2007 #491 Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [02-04-2007 17:55] αν την θες και για παιχνιδια καλως! οπως και γω....αλλα αμα την θες μονο για παιχνιδια και online πρωταθληματα...καλο θα ταν να παρεις TN....ghosting δεν εχω δει πουθενα σε κανενα game...αλλα tearing σε παιχνιδι χωρις v-sync εχω δει.....με λιγα λογια θελω να πω οτι το πανελ αυτο δεν ειναι για αποκλειστικη χρηση gaming...καθως για κατι τετοιο υπαρχουν αρκετα αλλα panel που μπορουν να σε καλυψουν και με πιο λιγα λεφτα και πιο γρηγορα σε MS...αλλα την ποιοτητα εικονας της dell δεν θα την εχεις...διαλεγεις και παιρνεις... Διάβασα 48 σελίδες από 49 για να βρω τελικά αυτό που με ενδιέφερε τελικά (εκτός του ότι έμαθα περί Panel TfT) , games και ιδικά Call of Duty 2 on line και πάνω που είπα ίσος πάρω και εγώ ο δύσμοιρος (με την 17΄΄ crt) την Dell 2007 ήρθε η απογοήτευση , msec ,ping , δηλαδή να πάω σε TN Panel ? Ασχολούμαι ώρες με on line game Fps. Τι να κάνω?
CrazyAnt1416003257 Απρίλιος 10, 2007 #492 Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 15:56] Πότε με το καλό θα δούμε την 24άρα με τη νέα τιμή (~700Ε)????? να περιμενω δλδ να μου πουλησεις την 2007 εε?:whistling :whistling :whistling :whistling :flower:
Maximus Απρίλιος 10, 2007 Author #493 Απρίλιος 10, 2007 Μισό γιατί χάθηκα: 1) Tearing σε παιχνίδι χωρίς v-sync? Λογικό δεν είναι? 2) Ghosting τα ΤΝ δεν έχουν, αλλά ούτε και τα S-IPS. 3) Ping? Που βρέθηκε το Ping? Input Lag είπαμε έχει η Samsung, όχι η Dell edit: Αρχική απάντηση από CrazyAnt να περιμενω δλδ να μου πουλησεις την 2007 εε?:whistling :whistling :whistling :whistling :flower: Κάτσε να ρθει και όλα γίνονται
mik Απρίλιος 10, 2007 #494 Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 09:20] Προς όλους του κατόχους της DELL 2007WFP:Υπάρχει κανένας που να έχει βρεί dead/stucked πιξελ στο πανελακι του? Μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν έχει αναφέρει τίποτα σχετικό και βέβαια εάν ισχύει για όλους είναι ενα μεγάλο plus για την συγκεκριμένη οθόνη.Παρεπιπτόντως, ΟΥΤΕ εμένα έχει... οχι δεν εχει την εχω εδω και 2 μηνες και ειναι αψογητετοια χρωματα δεν εχω δει πουθενα(εχω αλαξει 3 tft με tn panel)
gbak Απρίλιος 10, 2007 #495 Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από pavouΑσχολούμαι ώρες με on line game Fps. Τι να κάνω? Αρχική απάντηση από gznp Μισό γιατί χάθηκα: 1) Tearing σε παιχνίδι χωρίς v-sync? Λογικό δεν είναι? 2) Ghosting τα ΤΝ δεν έχουν, αλλά ούτε και τα S-IPS. 3) Ping? Που βρέθηκε το Ping? Input Lag είπαμε έχει η Samsung, όχι η Dell 1)οχι δεν ειναι γιατι στο ιδιο παιχνιδι με μια lg204wt δεν παρουσιασε αυτο το φαινομενο.. 2)ghosting δεν εχει 3)Input lag ψιλοτσιμπαει λιγο στο battlefield 2... ολα αυτα τα συμπερασματα τα χω βγαλει μετα απο πολλες ωρες battlefield 2 online παντα...και συγκριτικα με ενα γρηγορο TN που χα στα χερια μου για μια βδομαδα που περα απο gaming δεν με καλυψε σε τιποτα αλλο... εχω αλλαξει 4 πανελ μεχρι στιγμης 3 TN και κατεληξα στο 4 που ειναι s-ips ..μερα με την νυχτα...απλα απαιχτο.. βεβαια να επισημανω κατι στο μονο game που μου παρουσιασε αυτο ειναι στο bf2...σε ολα τα αλλα γρηγορα fps με v-sync on και σε καρτα και σε game δεν υπαρχει κανενα προβλημα απολυτως... και οταν λεμε tearing μην νομιζετε τιποτα τρομερο και ενοχλητικο...απλα ενα εμπειρο ματι και σε παιχνιδι που παιζει καιρο θα το καταλαβει... και τελος να πω κατι δεν ειναι τυχαιο σε ολα τα gaming event και γενικα lan party...εχουν τα πιο γρηγορα TN η CRT...
papakos Απρίλιος 10, 2007 #496 Απρίλιος 10, 2007 τετοια χρωματα δεν εχω δει πουθενα(εχω αλαξει 3 tft με tn panel) Λογικο αφου η εμπειρια σου ειναι μονο με ΤΝ πανελ.
salonicafan Απρίλιος 10, 2007 #497 Απρίλιος 10, 2007 Κάτσε να ρθει και όλα γίνονται Βάλε και εμένα στη λίστα. Η 40" tv που έχω δεν κάνει για το δωμάτιο μου. Όταν έρθει ο καιρός σφύρα να αρχίσουμε τα παζάρια.
aguero Απρίλιος 10, 2007 #498 Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 09:20] Προς όλους του κατόχους της DELL 2007WFP: Υπάρχει κανένας που να έχει βρεί dead/stucked πιξελ στο πανελακι του? Μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν έχει αναφέρει τίποτα σχετικό και βέβαια εάν ισχύει για όλους είναι ενα μεγάλο plus για την συγκεκριμένη οθόνη. Παρεπιπτόντως, ΟΥΤΕ εμένα έχει... Oύτε και στη δικιά μου υπάρχει.Μέχρι στιγμής πολύ καλή ποιότητα κατασκευής η DELL απ' οτι φαίνεται. Μην το πολυμελετάμε όμως, μη μας βρεί το κακό
perp Απρίλιος 10, 2007 #499 Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από aguero [Σήμερα, στις 22:40] Oύτε και στη δικιά μου υπάρχει.Μέχρι στιγμής πολύ καλή ποιότητα κατασκευής η DELL απ' οτι φαίνεται. Μην το πολυμελετάμε όμως, μη μας βρεί το κακό Χεχεχε.... φαντάζεσαι? Παντώς καλό είναι να μάθουμε γιατί προσωπικά είχα μεγάλο άγχος με αυτό το θέμα...είμαι και λίγο ψείρας και βέβαια όλοι έχουμε δώσει και κάποια λεφτά... Για να δούμε και οι υπόλοιποι.....
alex_000 Απρίλιος 11, 2007 #500 Απρίλιος 11, 2007 Αγόρασα την παρακάτω 22αρα viewsonic (TN panel) αφού πρώτα την είδα σε ένα φίλο . Viewsonic VX2235 Αν και δεν είμαι ειδικός όσον αφορά την ποιότητα απεικόνισης είμαι ικανοποιημένος καθώς δεν ειμαι πολύ ψείρας οσον αφορα την χμμμ στατική απεικόνηση φωτογραφιών πχ. Αυτό μου με εντυπωσίασε ιδιαιτέρα (και εδώ είμαι ψείρας) είναι το σχεδόν μηδενικό ghosting (μιλάμε για UT2004 καταστάσεις τώρα όχι κανά tetris) και η γενικη απεικόνηση στα games. To ghosting ηταν ο κυριος λόγος είχα μεινει μεχρι σημερα με CRT . Γιαυτό και την αγόρασα αβίαστα καθώς ότι και να διαβαζα δεν θα αγοραζα οθόνη αν δεν την εβλεπα να τρέχει ενα γρήγορο game με τα μάτια μου πρώτα. Πίστευα ότι ο gamer που αρέσκεται στα action games μπορούσε να ευχαριστηθεί μόνο CRT ηταν λοιπόν μεγάλη μου η εκπληξη να βλέπω monitor 22 ιντσών με τετοιο ρυθμό απόκρισης. Παρολά αυτά δεν θελω να την συστήσω σε κάποιον καθώς το κύριο μετρο συγκρισης που εχω οσον αφορά τις TFT είναι μια 17" fujitsu siemens της κοπέλας μου. Οταν πηγαινα να παίξω UT σε εκείνη την οθoνη το μόνο που εβλεπα ήταν ενα πολύχρωμο σύνεφό . Τα δυο αρνητικό της οθόνης είναι 1) η κακή απεικόνιση σε κοντινή καθετη γωνία θέασης (εννοώ αν κοιτάτε την οθόνη απο κοντά και ψηλά η απο κοντα και χαμηλά). Σε οριζόντια γωνία θέασης δεν παρατηρώ αυτό το πρόβλημα. 2)Δεν εχει ρυθμιση για υψος. Προσωπικά δεν με απασχολούν (κοιτάω την οθόνη εκεί που πρέπει να κοιτάω και το υψος της δεν θα το άλλαζα ακόμα και αν ρυθμιζόταν) αλλά μπορέι να απασχολούν καποιον αλλο οπότε τα αναφέρω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.