vandermonde Μάρτιος 14, 2007 #401 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Πρωτα πολλα να ξεκαθαρισω την θεση μου εγω προσωπικα δεν ειμαι κατα της DELL (αφου αυτη τουλαχιστων την χρονικη στιγμη ολες οι εταιρεις κατασκευης οθονων εχουν τα χαλια τους), και αν δεις αλλα μου posts μονο διαφημιση που δεν της εκανα. Το σωστο ειναι ομως να μην λεγονται μονο τα καλα μια εταιρειας αλλα και τα κακα, αυτος δεν ειναι ο σκοπος του forum? ή αν ειναι νεος τροπος διαφημισης ενημερωστε με.... Οι οθονες τις μαρεσουν πολυ....και συγκεκριμενα η 30αρα της με τρελαινει και θα τα σκαγα για αυτην (ξεροντας ακομη οτι του χρονο θα κλαιγομαι βλεποντας μια καλυτερη στην μιση τιμη) absolute no value for money...... Oμως.... Λοταρία στην τιμή...οκ συμφωνώ...σίγουρα όμως μιλάμε για κάτω απο την τιμή καταλόγου...οπότε γιατί σκάτε? Που ξερεις σε αυτο το μπαχαλο ποια ειναι η τιμη καταλογου? Αν εισαι πολυασχολος και ψαχτεις λιγακι ισα ισα για τα χαραχτηριστηκα και δεν παρεις χαμπαρι τα παζαρια, την παραγγειλεις μεσω νετ (με καπελο) και μετα δεις οτι καποιος την πηρε 200 ευρω πιο φτηνα......τοτε δεν θα σκασεις? Αν εχεις ψαχτει τωρα.....εχεις κατασταλαξει σε μοντελο.....και ενω εχεις δει να το παιρνουν 420-440.........και εσενα σου λενε το καλυτερο που μπορουμε ειναι 480...........το δεν θα σκασεις? Λοταρία στο πάνελ....αυτό ειλικρινά δεν το έχω δεί. Στην 2007wfp είναι sips και στην 2407 είναι s-pva....στην 207wfp ειναι ΤΝ γιαυτό και πιο φτηνή.....έχετε δει κάτι άλλο εκτός απο αυτά? που η λοταρία? Εδω ειμαστε τυχεροι στο θεμα. Στην Αμερικη παιζει τρελη λοταρια (μια εταιρεια ομως κρινεται για το συνολικο της εργο και οχι για μεμονωμενες πραξεις), τουλαχιστων στην 2007wfp.......sips ή ενα πολυ κακης ποιοτητας va. Eλεος δηλαδη πας εσυ με εναν γνωστο σου, δινεται τα ιδια χρηματα.....και ο ενας μπορει να βρεθει στην κολαση και ο αλλος στο παραδεισο. Kαι το κυριοτερο......αλλα επειδη βαριεμαι να επαναλαμβανομαι......κανω copy paste ενα προηγουμενο μου post (παραληρημα το παραδεχομαι ) το οποιο κατα περιεργο τροπο εγινε γαργαρα........ ενταξει παιδες its official.......δεν παιρνω οθονη και ας στραβωθω με την CRT μου......εχει βγει προσφορα της DELL σε ολη την ευρωπη (γερμανια,ιταλια κλπ) 25% κατω η τιμη για μεχρι τις 28 μαρτιου στις 30αρες....και απο 1880(20 ευρω πιο ακριβα απο της ελλαδας).....τις δινουν 1410 ευρω (χωρια η μειωση απο το παζαρι που θα κανεις), σε ολες τις χωρες κατω 450-500 ευρω!!!.......σε εμας το site της DELL τσιμουδια......αλλα και τι να λεγε αλλωστε αφου δεν ισχυει τιποτα τετοιο στο ελλαδισταν........μια ζωη τα κοροιδα.....τωρα τι φταιει αραγε οι πολιτικοι?(σε ενα αλλο post καποιος ελεγε για κατι περιεργους φορους που βαζει η ελλαδα στις οθονες).....εμεις οι ιδιοι? Μας εχουν δει τι ειμαστε και μας τα κανουν?..... απλα ελεος και αισχος........ αισχος και για την DELL...........γιατι σε μια τετοια κινηση μονο ρατσισμο διακρινω........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
papakos Μάρτιος 14, 2007 #402 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 "Σαν εταιρία εγώ" ......... "στη δουλειά που έγινε!" Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αντιμετώπιση απο ελληνική εταιρία-αντιπροσωπεία. . Εντάξει δεν ξέρω τι ζόρι τραβάτε...και φροντίστε να μάθετε εσεις οι ίδιο γιατι καταντάει κουραστικό. Κανείς απο δω μέσα δεν τα παίρνει απο την Dell για να πει καλά λόγια. Σε πιστευω γιατι δεν εχω στοιχεια να μην το κανω, αλλα δεν με βοηθας.Τα υπολοιπα που μπορει καποιος να ενοησει απο τα γραφομενα σου τ αφηνω για να σχολιαστουν απο τους συναδελφους του φορουμ. .......Προσοχη στους παροξισμους...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 15, 2007 #403 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Τι άλλο υπάρχει να συμπεράνει κανείς πέρα του ότι δουλεύω σε μεγάλη εταιρία που αριθμεί χιλιάδες υπολογιστές ανα την Ελλάδα και είμαι ευχαριστημένος απο τα Dell που αγοράζουμε....για τους λόγους που αριθμώ παραπάνω?????Και σε περίπτωση που χρειάζεσαι "ειδική εξυπηρέτηση" γιατί δεν καταλαβαίνεις απο απλά λόγια....όχι papako δεν δουλεύω στην Dell.Τους πληρώνω...δεν με πληρώνουν. Για την πάρτη σου δεν μας είπες όμως....το φτυάρι γιατι το έπιασες και ξεκινάς απο λάσπη προς την Dell και μετά σε όποιον πει τις καλές εμπειρίες του απο εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 15, 2007 #404 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 08:33] ... δουλεύω σε μεγάλη εταιρία που αριθμεί χιλιάδες υπολογιστές ανα την Ελλάδα.... Χωρίς παραξήγηση, υπάρχουν τέτοιες εταιρίες στην Ελλάδα???!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 16, 2007 #405 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 16, 2007 #406 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Ναι... Η Dell; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 16, 2007 #407 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Όχι...Η Δέλτα της γειτονιάς σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
papakos Μάρτιος 17, 2007 #408 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 Τους πληρώνω...δεν με πληρώνουν. Ακριβως αυτο ενοουσα και χαιρομαι που το ειπες μονος σου. Λογικο ακουγεται να εισαι ευχαριστημενος κρυβομενος πισω απο μια εταιρεια οταν τους κανεις τετοιο τζιρο.το φτυάρι γιατι το έπιασες και ξεκινάς απο λάσπη Φτυαρι το βλεπεις οταν σχολιαζεις τα προβληματα ενος προιοντος και αριθμεις τα προτερηματα ενος αλλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 17, 2007 #409 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 Πάντως εφώ ανέβαλα την αγορά της Dell καθώς το κοστούμι έβγαινε ακριβούτσικο, κοντά 500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandermonde Μάρτιος 17, 2007 #410 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 κατα την γνωμη μου και καλα εκανες!......Την στιγμη που εστω κ ενας την πηρε 420-440 (που δεν ειναι ενας).........Εσυ τι εισαι και θα την παρεις 480?.....Αυτος που θα πληρωσει τα σπασμενα?............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 18, 2007 #411 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Το πρόβλημα όμως είναι ότι η 17άρα CRT θα παραδώσει πνεύμα ανα πάσα στιγμή και πρέπει να γίνει αγορά. ’λλες αξιόλογες προτάσεις σε wide 20άρα υπάρχουν? Ένα θέμα που με απασχολεί είναι η δυνατότητα προβολής αναλύσεων μικρότερων της φυσικής σε 1:1, καταλαμβάνοντας δηλαδή μέρος του panel. Έτσι δεν θα χρειάζεται κτηνώδης κάρτα γραφικών στα games. Ξέρει κανείς αν αυτή η δυνατότητα έχει να κάνει με την εκάστοτε οθόνη ή είναι θέμα driver της κάρτας γραφικών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 18, 2007 #412 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Αρχική απάντηση από neuromancer...........Ξέρει κανείς αν αυτή η δυνατότητα έχει να κάνει με την εκάστοτε οθόνη ή είναι θέμα driver της κάρτας γραφικών? Εχει να κανει και με την οθονη δυστηχως, ας πουμε στην δικη μου LG 204WT τις κανει stretch ολες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandermonde Μάρτιος 18, 2007 #413 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Εφοσον δεν θες ψηλες αναλυσεις γιατι δεν παιρνεις μια 19αρα wide? Μπορεις να βρεις φθηνες και καλες αυτη την περιοδο και με μηδεν πιξελ εγγυηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 18, 2007 #414 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Δουλεύοντας τώρα σε 1280x1024 στη 17αρα CRT, νιώθω πολύ περιορισμένος σε πλάτος καθώς δουλεύω κυρίως development εφαρμογές όπως Dreamweaver, Delphi και Photoshop. Θέλω λοιπόν wide με οριζόντια μεγαλύτερη από 1280. Οι 19άρες απ'όσο έχω δει δεν δίνουν τόσο μεγάλες αναλύσεις. Βασικά έχουν τις αναλύσεις που έχουν και οι 17άρες περίπου αλλά με μεγαλύτερο pixel. Δεν έχω πρόβλημα με το μικρό pixel, δεδομένου ότι και τώρα την 17άρα CRT την δουλεύω πάνω από το προτεινόμενο 1024x768. Επίσης είναι και το θέμα που ανέφερα παραπάνω με το 1:1 mode χαμηλότερης από τη φυσική ανάλυσης. Το κακό είναι ότι αυτό το θέμα δεν το θίγει κανένας στα διάφορα specs που κυκλοφορούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandermonde Μάρτιος 18, 2007 #415 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 παντως για Delphi το wide ειναι το κατι αλλο!!!..........με τις αναλυσεις μαλλον κανεις λαθος, οι 19ρες wide δινουν 1440 χ 900. Δηλαδη κερδιζεις σε πλατος (χρησιμο για development εφαρμογες) και δεν ειναι και τοσο βαρια για games............edit : αλλα απο την αλλη αφου δουλευεις κιολας με τον υπολογιστη μαλλον δεν ειναι σωστο να θυσιασεις χωρο (εστω και μια ιντσα) για τα games........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 18, 2007 #416 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 @vandermondeΦιλε vandermonde, με κατάλαβες απόλυτα. Εκεινα τα component paletes αριστερά στο Turbo Delphi δε βολεύονται με τίποτα αν δεν εχειs wide. Για να μην πω για το Form Designer.... Ουτε στο ACAD με τα 24 toolbars ανοιχτα γυρω-γυρω δεν ειχα τετοια ζόρια... Θέλω και λιγο χρώμα της προκοπής λόγω Photoshop... Μάλλον πρεπει να τα σκάσω.BTW, καμια αξιόλογη πρόταση σε 19αρα wide μέχρι γύρα στα 320 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 18, 2007 #417 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 ^Παρε και ρωτα για τιμη παλι.Αν σου πει πανω απο 440 πες οτι φιλος σου την παρηγγειλε πριν λιγες μερες για 440... και θα στη δωσει 440... αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikki_Sixx Μάρτιος 19, 2007 #418 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Eπειδη σε μερικες μερες θα παραλαβω την 20.1" 2007wfp widescreen θελω να κανω μερικες ερωτησεις που δεν καταλαβα :1. Αν φορα s-ips panel απο που το καταλαβαινουμε? (αναφερθηκε το RT803(?) και η σελιδα http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=4203 που πανω γραφει LPL WSXGA LM201W01.Αυτο ειναι στανταρ δηλαδη?Δεν νομιζω γιατι σε αλλη σελιδα ελεγε αλλον κωδικο)2. Αν ειναι revision A03 ή Α04 που το βλεπουμε?3. Επειδη κατι αναφερθηκε εδω στο forum για 2ο χερι αυτο το βλεπουμε μονο απο το service menu και το time used?4. Τι τεστ χρειαζονται να κανω? (Για να δω διαφορα,αλλα και σωστες ρυθμισεις κλ. Αναφερθηκε ενα TFT TEST και τι αλλο?)Thanx προκαταβολικα...:OT:Εκτος απο το CPU-Z και το ΟRTHOS πειτε μου αν μπορειτε κανενα αλλο προγραμματακι για τις συσκευες του υπολογιστη,test,θερμοκρασιες κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikki_Sixx Μάρτιος 19, 2007 #419 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Ok λαθος ο ιδιος κωδικος ηταν.Η σελιδα ειναι αυτη για οποιον θελει.http://www.flatpanels.dk/panels.phpΠαντως απο κει δεν το καταλαβαινουμε?Οι αλλες ερωτησεις ισχυουν.Και σε αυτην την σελιδα (κατω) βρηκα ενα προγραμμα το οποιο δεν ετρεξα.Το ξερει κανεις?http://www.anands.net/faq/lcd.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikki_Sixx Μάρτιος 19, 2007 #420 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Kανεις ρε παιδια??? :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.