Jump to content

Ψάχνομαι για Οθόνη 20+"...

Maximus

Recommended Posts

Ετσι είναι.Δεν παρατήρησα κανένα από τα προβλήματα που αναφέρονται για τις tft οθόνες.Καθόλου ghosting, μια χαρά και τα παιχνιδάκια και τα video και τα πάντα.Το backlight bleeding ελάχιστο και το μαύρο πολύ καλό.

Στην αρχή έπαθα πλάκα από την 17άρα στην 20'' wide, αλλά μετά από καμμιά βδομάδα ήθελα ακόμα μεγαλύτερη:p Επίσης έπρεπε να συνηθίσω την φωτεινότητα των οθονών tft.Στην αρχή είχα μεγάλο πρόβλημα, αλλά με μερικές ρυθμίσεις και μετά την περίοδο προσαρμογής η οθόνη είναι πολύ ξεκούραστη.

Και όλ' αυτά με κάρτα γραφικών της πλάκας, που κανονικά θα πρεπε να απαγορεύεται δια ροπάλου για χρήση με 20άρα οθόνη:p

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

H δυνατότητα απεικόνισης 1:1 σε όλες τις αναλύσεις είναι για μένα το μεγαλύτερο ατού της 2007. Αλλιώς θα έπρεπε να πάει πακέτο με μία 8800GTX.

ΒΤW, γνωρίζετε άλλη οθόνη που να υποστηρίζει 1:1 σε όλες τις αναλύσεις? Να μπορώ δηλαδή να χρησιμοποιώ μέρος του panel όταν η VGA στέλνει μικρότερη ανάλυση από την φυσική της οθόνης.

Αρχική απάντηση από raziel [12-04-2007 08:37]

Ναι στην αρχή για το ΗΑC αλλά τελικά μόνο η dell δινει με δόσεις με πιστωτική.Το HAC δίνει και αυτό με δόσεις με πιστωτική αλλά μόνο αν πας στο κατάστημα κι όχι ον λάιν.Ενώ από την dell γίνεται και δια τηλεφώνου και βγαίνει και 30 ευρώ περίπου φθηνότερη. 452 τελική όλα μέσα,μεταφορικά και φπα.

Τελικά και εμένα μου είπαν ακριβός τόσο 380 euro +φπα=452 euro όλα μέσα μεταφορικά 3 χρόνια εγγύηση το σκέφτομαι και μάλλον θα την πάρω .

Αρχική απάντηση από pavou [18-04-2007 15:44]

Τελικά και εμένα μου είπαν ακριβός τόσο 380 euro +φπα=452 euro όλα μέσα μεταφορικά 3 χρόνια εγγύηση το σκέφτομαι και μάλλον θα την πάρω .

’ντε μπράβο ...να μεγαλώνει και το club :p

Καλησπέρα παιδια!Παρακολουθω το σχετικο θεμα αρκετο καιρο καθως σκεφτομαι να παρω επιτελους μια TFT!Απο οσα εχουν αναφερθει εχω καταληξει στην dell 2007wfp αλλα καπου ειχε υποθει οτι η τιμη της 24αρας θα πεσει!Οποτε θα ηθελα να ζητησω την γνωμη σας καθως ειμαι πολυ fan τον games αλλα την χρειαζομαι και για all round!Ειμαι αναμεσα στην dell και στην nec 20wgx!Tnanks in advance!

Για να πεσει η τιμη της 24αρας θα πρεπει να πεσουν και οι τιμες των υπολοιπων....

Αρα ειτε περιμενεις (το πόσο, αγνωστο) ειτε προχωρας σε αγορα βαση των χρηματων που διαθετεις....

Τοσο η 2007WFP οσο και η NEC,φορανε το ιδιο πανελ S-IPS,με μονη διαφορα

το οτι η Nec εχει glossy επιστρωση (μειονεκτημα οταν, σε περιπτωση που τη χτυπησει φως,γυαλιζει)...

Κατα τα αλλα ειναι και οι δυο απο τις καλυτερες 20αρες της αγορας...

Οποτε μαλλον πηγαινω για dell!επιπλεον ηθελα να μαθω αν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο σχετικα με το input lag κατι σημαντικο για online gaming και αν παιζει πολυ μεγαλο ρολο η gloss επιφανεια στην απεικονιση της φωτογραφιας και ολων σχετικα!:unsure:Και τελος υπαρχει περιπτωση χαλασμενων pixel και αν ναι τη εγγυηση εχουν και οι δυο!Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα ξερεις :...: εχω μπερδευτει λιγακι........!Tnx :bigsmile: !

Η DELL έχει και κορυφαία εργονομία.Ανάλογη εργονομία μόνο στις, πολύ ακριβότερες, eizo θα βρεί κανείς.Η μόνη μου αρνητική εμπειρία ήταν με το τμήμα πωλήσεων(:getlost: ) και την αρχική περίοδο προσαρμογής στη φωτεινότητα των LCD.Κατά τα άλλα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αποδείχθηκε πολύ καλή αγορά.

Σε αυτά τα λεφτά S-IPS πάνελ δεν βρίσκεις.:T:

Σχετικά με την εγγύηση ρίξτε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες για να μην επαναλαμβανόμαστε.Το thread έχει φτάσει αρκετές σελίδες και για την DELL τουλάχιστον, αν και ο τίτλος του είναι γενικός, έχει πάρα πολλές πληροφορίες.

1) Θα προτιμούσα να την έπαιρνα από αλλού

2) Εννοείται θα δείχνει full screen, ποιος σου πε πως δε θα δείχνει? :blink:

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 17:21]

1) Θα προτιμούσα να την έπαιρνα από αλλού

2) Εννοείται θα δείχνει full screen, ποιος σου πε πως δε θα δείχνει? :blink:

1)Εννοείς να μην την πάρω απο το eshop?

2)Δεν ήξερα για αυτό ρώτησα... :)

Ναι, έχουν ακουστεί διάφορα κουλά τελευταία για τις εγγυήσεις τους και την εξυπηρέτησή τους...Εγώ θα προτιμούσα κάποιο άλλο κατάστημα.

οκ άμα θέλω την περνώ και από το plaisio

Ευχαριστώ για την βοήθεια :T:

Αρχική απάντηση από HcR

οκ άμα θέλω την περνώ και από το plaisio

Ευχαριστώ για την βοήθεια :T:

κάτι άκουσα απο ένα παιδί οτι έχουν τελειώσει...ψάξτο λίγο...ευτυχώς υπαρχουν πολλοί που την πουλάνε στην ίδια τιμή

Να ρωτήσω και εγώ ρε παιδιά για μια 24άρα που ψάχνομαι;

Βρήκα αυτήν εδώ και από τα χαρακτηριστικά της μου φαίνεται

καλή όπως επίσης και η τιμή της. Αλλά επειδή δεν είμαι και τρομερός γνώστης αν θέλετε πείτε την άποψή σας. ευχαριστώ

Για τη συγκεκριμένη LG δεν ξέρω τίποτα, αλλά αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά, γιατί δεν κοιτάς και αυτή?

http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=gr&l=el&s=pad&cs=RC1078530&sku=59216

Ίσως η καλύτερη 24άρα της αγοράς - όλοι όσοι την έχουν ΜΟΝΟ καλά λόγια λένε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.