Jump to content

Ψάχνομαι για Οθόνη 20+"...

Maximus

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

To ATI Tray Tools το βγαζει στην οθόνη κάθε game. Πολλά games έχουν ενα συνδυασμο πλήκτρων που σου βγαζει τα FPS σε μια γωνία.

Αρχική απάντηση από Nikki_Sixx

Φιλε πες με μαζοχα,πες με ανυπομονο,πες με βλ@κα αλλα την πηρα 480 με φπα,service και ολα.Η τιμολογιακη πολιτικη τους ειναι Γ.Τ.Π. αλλα εχε χαρη που την ηθελα.

Νεα τιμη..... κατω απο 400 :rofl:

Μολις την παρηγγειλα!

εLεοC

μηπως πηρες την 207 και οχι την 2007???

για πες και την τιμη παντως για να εχουμε στα υποην μας.μολις παζευτουν τα φραγκα κατα 99% αυτη 8α ειναι η επομενη μου ο8ονη την οποια λιμπιζομαι απο τον Σεπτεμβρη που ενας κολητος πηρε την 24αρα Oo

παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά άμα δείτε από κοντά την Samsung 226bw και με 400 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής πρέπει να σας πω ότι τέτοιο διαμάντι για gamers και ταινιοφάγους δεν υπάρχει. Τα πάνελ είναι γι ΄αυτούς που ασχολούνται επαγγελματικά ή έχουν 30'' οθόνη και πάνω.

Χμμμ! 6 bit TN panel.... μόνο για games όπως το είπες και μόνο με το S panel που φτιάχνει η Samsung. Γιατί αν είναι με το A panel.... άστα να πάνε.

Αρχική απάντηση από popolaros

μαλλον η 207 ειναι

Αστοχο....

"FP/BL - Euro S - 20in (2007WFP TCO99) Wide Aspect UltraSharp BLK FP w/HAS"

Σύνολο 393,00

Αρχική απάντηση από AGRIMI

παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά άμα δείτε από κοντά την Samsung 226bw και με 400 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής πρέπει να σας πω ότι τέτοιο διαμάντι για gamers και ταινιοφάγους δεν υπάρχει. Τα πάνελ είναι γι ΄αυτούς που ασχολούνται επαγγελματικά ή έχουν 30'' οθόνη και πάνω.

Αν θες πόσταρε καμμιά εικόνα καθώς και απο που την πήρες.

thanks

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Νεα τιμη..... κατω απο 400 :rofl:

Μολις την παρηγγειλα!

Mε γειες μαν, εξαιρετική τιμή! ’ντε να πέσουν και τα 24άρια... :D;)

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 22:29]

Αστοχο....

"FP/BL - Euro S - 20in (2007WFP TCO99) Wide Aspect UltraSharp BLK FP w/HAS"

Σύνολο 393,00

Με service,φπα και τελικη τιμη βγαινει 393?

Καλοριζικη φιλε μου!!!Να την χαρεις!

άκυρο μπέρδεψα την αναφορά αλλά ας ρίξει κανείς κι εδώ μια ματιά

Αρχική απάντηση από AGRIMI [Χθες, στις 23:51]

NaGR την πήρε φίλος μου από http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=6695&catid=95

αλλά μπορείς να δεις και Skroutz. Επίσης σ΄όλα τα sites είναι the best.

Και HDCP support.

Απ ότι μου είπαν από το hardshop δεν υπάρχει καμία εγγύηση για καμμένα pixels. :...:

καλησπέρα, παιδιά έχω μπερδευτεί με τα πανέλ, αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια-ες οθόνες μέχρι 500euro, αν και απότι είδα λέτε για dell, την θέλω για ταινίες- πιο πολύ, WοW και FPS, περίμενω τις ιδέες σας.

τώρα είδα αυτή και την ζαχαρώνω

SAMSUNG SYNCMASTER 226BW 22'' WIDESCREEN 2ms

Αν θες ταινίες και games πάρε αυτή που λες ή την 206 (αν θες 20αρα). Αν είσαι γραφίστας κτλ πάρε Dell.

TN panel εχει η συγκεκρημενη

αμα διαβασεις το thread απο την αρχη 8α δεις οτι αναφερονται προς συγκριση διαφορες ο8ονες.συνεπως καλο διαβασμα προκειμενου να καταληξεις στην Dell :p :p

Υπάρχει κάνενας που να έχει παραγγείλει την 2007 από το γνωστό μαγαζί που την πουλάει στο κέντρο? να μην λέω ονόματα....

Βασικά έχω φάει ένα ωραιότατο παλτό με αυτήν την οθόνη καθώς η παραγγελία έγινε 28/2 και το μαγαζί υποστηρίζει ότι η οθόνη "έρχεται μέσα στην βδομάδα" και μ'αυτά και μ'αυτά πέρασαν 4 ωραιότατες βδομάδες κολλημένος σε ένα δανεικό ΣΟΝΥ 17αρι ΤΦΤ ενός φίλου αφου όλο καθυστερεί.

Ξέρω ότι και η Dell hellas τις φέρνει από Ιρλανδία αλλά 4 βδομάδες δεν είναι πάρα πολύ??

Μήπως παίζει κάτι άλλο? Ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω και μου φαίνεται οτι απλά λένε π.....ριές.

Υποστηρίζω το τελευταίο καθώς ενώ σε ένα φίλο μου του είπαν ότι του την έχουν κρατημένη μέσω ενός γνωστού, σε εμένα όταν τηλεφώνησα μου είπαν ότι υπάρχει διαθέσιμο ένα κομμάτι (που θα μπορούσα να το αγοράσω δηλάδη)... Δηλάδη η κράτηση δεν ίσχυε ποτέ... Και φοβάμαι μην απλά τα κομμάτια φεύγουν αέρα πατέρα και εγώ απλά περιμένω το ριμαδιασμένο τηλεφώνημα τους.

Μήπως να στήσω αντίσκινο στην Στουρνάρη και να μπω και εγώ στις καταλήψεις?

Μου ηρθε η Dell 2007wfp. Κοιταξα για revision και panel και εχω το εξης ερωτημα :

Η δικια μου απο πισω στο αυτοκολλητο λεει για revision,rev04 και για panel, στο service menu λεει V1B22 - RT803. Ελα ομως που googlαρα και αναφερεται οτι το RT803 panel ειναι με revision 03.

Εχει σχεση το panel με το revision ή μαλ@κιες λεω?

Και κατι αλλο.Σε εμενα δεν αναφερει κωδικο οπως LM201W01 ή κατι παρομοιο οπως αναφερουν ολοι αλλα μονο RT803.

Να τετοιον κωδικο εννοω :

http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=4203

Thanx !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.