darkCount Μάρτιος 20, 2007 #421 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 1. Ελλάδα έρχονται οι 20άρες wide 2007wfp με s-ips panel...κατα γενική ομολογία. 2. Το REV το λέει σε αυτοκόλλητο πίσω απο την οθόνη μαζί με το serial number και έξω στο κουτί(με μια μικρή επιφύλαξη για το έξω) 3. 2o χέρι σε αγορά καινούργιας οθόνης δεν παίζει. Εννοούσαν ότι αν κάποια στιγμή σου κάνουν αντικατάσταση στα πλαίσια RMA...θα είναι κάποια επισκευασμένη πιθανότατα 4. Το τι τεστ πρέπει να τρέξεις....δεν υπάρχει κάποιος κανόνας. Ότι βρεις τρέξτο αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα Ο κανόνας είναι ότι αν δεις REV A00 ή REV A01 ζήτα αντικατάσταση με το τελευταίο REV στεγνά!!!!! Βρες απο φόρουμ ακριβώς τα προβλήματα και ανεφερε τα ή προσεξε τα και συ. Μέχρι το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν ήξερε η Dell Ελλάς τα θέματα στα μοντέλα 2007wpf και 2407wfp με τα 2 πρώτα REV. Ο πρώτος που έκανε μανούρα για αυτά ήμουν εγώ. Από τοτε έχουν απο REV A02 και πάνω με τις τελευταίες να είναι REVA04 REV A05(κάποιος πήρε 5 ή θυμάμαι λάθος) Αν είσαι γκαντέμης και σου έρθει Α00 Α01 επιστροφή και αλλαγή με ΝΕΑ. ΌΧΙ RMA.... Αν σου πουν μα και μου...εντάξει κύριοι....πάρτε τη πίσω και επιστροφή τα χρήματα μου.Έχεις αυτό το δικαιωμα μέσα στις πρώτες 10 μέρες(μήπως έιναι 30 πρώτες μέρες,δεν θυμάμαι). Επι τόπου θα πάρεις νεα. Σε κάλυψα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 20, 2007 #422 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Πλεον ολες οι οθονες της Dell ερχονται με το τελευταιο revision , κατι που με διαβεβαιωσε ο υπευθυνος πωλησεων της Dell οταν ειχα μιλησει μαζι τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikki_Sixx Μάρτιος 20, 2007 #423 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Ευχαριστω guys! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 20, 2007 #424 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Nikki_Sixx [Χθες, στις 18:35] Eπειδη σε μερικες μερες θα παραλαβω την 20.1" 2007wfp widescreen... Nikki_Sixx, πόσο σου κόστισε (με ΦΠΑ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikki_Sixx Μάρτιος 20, 2007 #425 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Φιλε πες με μαζοχα,πες με ανυπομονο,πες με βλ@κα αλλα την πηρα 480 με φπα,service και ολα.Η τιμολογιακη πολιτικη τους ειναι Γ.Τ.Π. αλλα εχε χαρη που την ηθελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 20, 2007 #426 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 20 πάνω 20 κάτω... σε τέτοιο ποσό είναι δευτερεύον ζήτημα.BTW, επειδή ακόμη το ψάχνω και κάνω RTFM, εδώ:http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-guide.htmlβρήκα καλό tutorial για panels (λίγο παλιό βέβαια - 26/10/2004). Σε γενικές γραμμές τα είπαν κι άλλοι στα sticky posts του thread. Απλά στο URL παραπάνω είναι αναλυτικά - ετοιμάζω copy-paste word έκδοση για διάβασμα off-line στον καναπε...Για τους βιαστικούς, η last page (27) έχει το "ρεζουμε". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikki_Sixx Μάρτιος 20, 2007 #427 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Aν και λιγο παλιο, ωραιο Link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geotzourmi Μάρτιος 21, 2007 #428 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 παιδιά τις ρυθμίσεις χρωμάτων τις έχετε αφήσει ως έχει ή τις άλλαξατε καθόλου?Εγώ δεν τις έχω πειράξει, καλές μου φαίνονται αλλά αναρωτιέμαι μήπως γίνονται και καλύτερες...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikki_Sixx Μάρτιος 21, 2007 #429 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Αυτη την απορια εχω κι εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikki_Sixx Μάρτιος 21, 2007 #430 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Αυτη την απορια εχω κι εγω... Κατι αναφερθηκε εδω μεσα καποια στιγμη για ενα τεστ που ρυθμιζονται ολα και ειναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 21, 2007 #431 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Geotzourmi παιδιά τις ρυθμίσεις χρωμάτων τις έχετε αφήσει ως έχει ή τις άλλαξατε καθόλου?Εγώ δεν τις έχω πειράξει, καλές μου φαίνονται αλλά αναρωτιέμαι μήπως γίνονται και καλύτερες...! ειναι το μοναδικο πανελ που δεν χρειαστηκα πανω απο 10 λεπτα για να το φερω στα μετρα μου...απλα παιζεις αναμεσα στα 3 image modes που εχει..επισης στο colour settings το χω σε pc mode και στο colour adjustment το χω βαλει σε pc custom colour..επισης να αναφερω οτι αμα θελησω καποια μικρορυθμιση στα χρωματα παιζω απο το Catalyst...αρκει να χεις κανει activate ATI colour controls....απο το C.C.C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Μάρτιος 21, 2007 #432 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Καλημέρα σας,Γιατί όταν βλέπω ταινίες στην πολύ καλή wide DELL 2007 WFP άλλες εκμεταλλεύονται σχεδόν όλη την επιφάνεια της οθόνης, ενώ άλλες συνεχίζουν να έχουν τις "ενοχλητικές" μεγάλες μαύρες μπάρες πάνω και κάτω, όπως κάνουν οι non-wide? Παίζει ρόλο η κάρτα γραφικών; (Έχω μια nvidia 6600 GT).Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω για να "γεμίζει" η οθόνη όταν βλέπω ταινία, χωρίς όμως να χάνει από δεξιά κι αριστερά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.Υ.Γ.: Θα ήθελα επίσης να σας ευχαριστήσω όλους. Με βοηθήσατε πολύ στο να καταλήξω ποια οθόνη να αγοράσω! Keep up:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
popolaros Μάρτιος 21, 2007 #433 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 ειναι καθαρα θεμα της ταινιας. no worries.και εγω την 6600 GT εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάρτιος 21, 2007 #434 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 εξαρταται αν η ταινια ειναι σε 4:3 ή σε 16:9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Μάρτιος 21, 2007 #435 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 επίσης η wide οθόνες pc είναι 16:10 (1,6:1) δηλαδή μια pure 16:9 (1,7:1) ταινία θα έχει μαυρες μπάρες πάνω κάτω, πολύ μικρότερες βέβαια από μια οθόνη 4:3. φυσικά υπάρχουν και αρκετά έργα σε 2,35:1 οπού εκεί οι μαύρες μπάρες είναι ακόμα πιο έντονες. τα φορματ αναλυτικά εδω:http://imdb.com/Sections/DVDs/AspectRatios/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 21, 2007 Author #436 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Αν θες να εξαφανίζονται πλήρως (στις 16:10) ή μερικώς (στις 16:9 κ.ο.κ.) οι μαύρες μπάρες, άνοιγε τις ταινίες με το PowerDVD και βγάλε την επιλογή "Keep Aspect Ratio". Θα σου παραμορφώσει λίγο την εικόνα, αλλά είναι σε ανεκτά όρια. Έτσι θα βλέπεις Lost και Prison Break σαν άρχοντας :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 21, 2007 #437 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Τελικά μετά απο 22 σελίδες thread, καταλήξαμε ότι η μόνη συνολικά αξιόλογη οθόνη είναι η DELL 2007 WFP ? Κοιμάται ο ανταγωνισμός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 21, 2007 Author #438 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Όταν η ΕΙΖΟ δεν κάθεται να ρίξει λίγο τις τιμές για να είναι προσιτές στον κόσμο, εννοείται ότι οι μόνες σοβαρές 20άρες είναι η Dell 2007WFP και η Nec 20WGX2. H 2η έχει Glossy panel ενώ η 1η όχι. Διαλέγεις και παίρνεις. Εγώ το glossy δεν το θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 21, 2007 #439 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Πάντα είχα μια απορία κατά πόσο αυτά τα γυαλιστερά (glossy) panels δεν καταντούν κουραστικά. Εκτός από το να ...γυαλίζουν, τι άλλο σκοπό εξυπηρετούν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 21, 2007 Author #440 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2007 Καλύτερο μαύρο (είναι λίγο φιμέ) και θεωρητικά, πιο ζωντανά χρώματα. Όντως όλα αυτά τα κάνουν (ειδικά στις τηλεοράσεις) αλλά αν έχεις χώρο με έντονο φως, γίνεται ένας ωραιότατος καθρέφτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.