Jump to content

Ψάχνομαι για Οθόνη 20+"...

Maximus

Recommended Posts

Ρε παιδια επειδη μου σταλθηκε e-mail απο την dell-hellas για την 2007wfp μου ηρθε η προσφορα 485ευρω με φπα. Δηλαδη οθονη=385,service=20,φπα=77,συνολο=485

Εσεις τοσο καιρο που λεγατε για 440,420,415 ευρω εννοουσατε χωρις φπα?

Παρακαλω αν μπορειτε απαντηστε μου γιατι θελω να την παραγγειλω αυριο-μεθαυριο.

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

ναι βρε συ........ειναι η "πανεξυπνη" πολιτικη της DELL.........εχουν στο site και στις απαντησεις μεσω email καπελο στις τιμες.........αν τους παρεις τηλεφωνο σου κοβουν standard στην τιμη (και οσες φορες πηρα εγω χωρις καν να τους το ζητησω).......π.χ DELL 2407 με email που απαντησαν 1050 με ΦΠΑ ενω στο τηλ 950 αν θυμαμαι καλα.......DELL 3007 sto site 1850 με φπα και τηλεφωνικα 1650 με φπα!!!......ποσους πελατες θα χουν διωξει με αυτη την ηλιθια τακτικη............

Ναι στο site η 2007wfp εχει 420 και μου ειπε χωρις φπα ο πωλητης ενω στο mail που μου στειλανε εχει 385 χωρις φπα και service. Δεν ξερω τι ***** γινεται.Να δω τι θα πουνε και οι αλλοι με την συγκεκριμενη οθονη.Thanks!

Μαλλον σε μενα εδωσε την ποιο ακριβη τιμη απο ολους. :devil:

Τι γινεται ρε πουστη? Αλολος λεει 420,αλλος 440,αλλος 450 κι εγω 485?

Κι ολα αυτα με φπα ειπαμε ετσι?

Και πιο αναλυτικα: Ετσι ηταν?

1. FP/BL - Euro S - 20in (2007WFP TCO99) Wide Aspect UltraSharp BLK FP w/HAS

385 ευρω

2. Road Freight Charge S&P FP Monitor per unit

3. 3Y Monitor Replacement Service

20 ευρω

Συνολικη αξια=405 ευρω

Φπα 19%=77

Τελικη Τιμη=482 ευρω.

:devil::devil::wall::wall:

μα και εμενα ενας ασχετος πωλητης μου την αφηνε οσο η τιμη στο site + φπα και ξαναπήρα τους ειπα τι τιμες εχω ακουσει και μου κανανε αλλη τιμη...αλλιως δε θα την επαιρνα

Και το αποτελειοτικο χτυπημα:

Παιρνω τηλεφωνο λεω για την τιμη και τη τιμες τις εχουνε δωσει μου λεει δεν ξερω θα κανω οτι καλυτερο μπορω για την προσφορα θα σας ξαναστειλω mail,μου ξαναστελνει και ηταν η ιδια προσφορα.

Και δεν μιλουσα νομιζω με κανεναν τυχαιο πωλητη. Νομιζω ηταν ο προισταμενος πωλησεων.

Οτι να ναι...

:rip:

οτι να ναι............εμενα με παρομοια συμπεριφορα με χασαν απο πελατη τους......ημουν ετοιμος να τους τα σκασω χονδρα (για την 3007).....

Αρχική απάντηση από papakos

Σοβαρη εταιρεια. ΜΠΡΑΒΟ....!!!

Δεν ντρεπομαστε λιγο?

Σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο να μην εχει ενιαια τιμολογιακη πολιτικη αλλα

απο προσωπικη εμπειρια ,την θωρω πολυ πιο σοβαρη απο αλλες...;)

Σίγουρα αν ήμουν και γω μια εταιρία που αντι για 500 ευρό πχ που κοστίζει κάτι...μπορέι να το έπαιρνες 440.....αλλά μπορεί και 420...θα ντρεπόμουν....:T:

Σίγουρα αν ήμουν και γω μια εταιρία που αντι για 500 ευρό πχ που κοστίζει κάτι...μπορέι να το έπαιρνες 440.....αλλά μπορεί και 420...θα ντρεπόμουν.

Συμφωνω απολυτα αν κι εχω την αμυδρα εντυπωση πως εδω επικρατει το ρητο " οποιον πιασουμε πιασαμε "

Λοταρια στην τιμη , λοταρια στο πανελ , λοταρια στην χωρα προελευσης , λοταρια στο service , ........... :(

Λοταρία στην τιμή...οκ συμφωνώ...σίγουρα όμως μιλάμε για κάτω απο την τιμή καταλόγου...οπότε γιατί σκάτε?

Λοταρία στο πάνελ....αυτό ειλικρινά δεν το έχω δεί. Στην 2007wfp είναι sips και στην 2407 είναι s-pva....στην 207wfp ειναι ΤΝ γιαυτό και πιο φτηνή.....έχετε δει κάτι άλλο εκτός απο αυτά? που η λοταρία?

Χώρα προέλευσης.....συγνώμη ρε παιδιά κιόλας που δεν σας ρώτησαν απο ποια χώρα θέλετε να σας φέρουν την οθόνη?! Σας πέφτει κάνας λόγος στο πως θα κάνει μια εταιρία τη δουλειά της? Δηλαδή η Intel σας ρωτάει αν ο επεξεργαστής σας θα είναι China ή Malay? Κύριε ελέησον...

Λοταρία στο σέρβις....ε αυτό δεν είναι μόνο άκυρο....είναι εξωπραγματικό. Σαν εταιρία εγώ έχω κάνει κλήσεις για σέρβις άπειρες μπροστά σε οτιδήποτε έχετε δει μεμονωμένα και πάντα ήταν άψογοι. Σε όλα....στην κληση, στο τηλέφωνο, στην ανταπόκριση...στην επίσκεψη, στη δουλειά που έγινε! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αντιμετώπιση απο ελληνική εταιρία-αντιπροσωπεία.

Εγώ βλέπω ότι έχετε μπει 2-3 παλικάρια στο θρεντ και μονίμως πετάτε λάσπα κατα της Dell.

Εντάξει δεν ξέρω τι ζόρι τραβάτε...και φροντίστε να μάθετε εσεις οι ίδιο γιατι καταντάει κουραστικό.

Κανείς απο δω μέσα δεν τα παίρνει απο την Dell για να πει καλά λόγια. Όσοι μιλούν υπερ της είναι απο ιδία εμπειρία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.