Jump to content

Ψάχνομαι για Οθόνη 20+"...

Maximus

Recommended Posts

Θα σας ανεβασω και εγτω φοτος απο την 2007WFP μου... Σκεφτομουν να το κανω οταν την ειχα παρει, αλλα ειχε φυγει απο το επικεντρο της συζητησης και δεν υπηρχε λογος... Αν ειναι θα προσπαθησω να κανς και ενα μινι review...

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

και εγώ κατέληξα παίδες στην dell 2407 την οποία έλαβα την προηγούμενη Παρασκευή. θέλω να τη δουλέψω λίγο για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη, αλλά εκ πρώτης όψεως είναι πάρα πολή ευχάριστη :)

Οι 24 ίντσες σε σχέση με τα 1900x1200 πιστεύω οτί είναι ένας πολύ ξεκούραστος συνδυασμός σε ένα μεγάλο γραφείο.

Φυσικά μια 8800gts ήταν η μικρότερη απαίτηση για gaming σε αυτές τις αναλύσεις και ο 4400+ μου αποδείχτηκε αρκετός καθότι δεν είναι αυτός το bottleneck από τα 1600*900 και πάνω (προς το παρόν)

ps. είναι rev. A04 αγορασμένη από την Dell Ελλάδος

πολυ καλο μονιτορ!

many thanxxx!! στον φιλο μου knight_77 για το αψογο support!!

DELL 2007WFP rev04

5809211765.jpg5809211717.jpg5809211654.jpg5809303514.jpg

Να ρωτησω που οφειλεται η παραμορφωση του σχηματος του αυτοκινητου στις απο γωνια φωτογραφιες?

Εχει να κανει με τη φωτογραφικη μηχανη?

Αρχική απάντηση από knight_77

Καλοριζικη και καλοδουλευτη man :T:

Αντε και με το καλο την 24αρα :D:inlove:

thanx man να σαι καλα!!!

φιλε papakos καλα το πες εχει να κανει με τον φακο της καμερας.....κανονικα με το ματι δεν υφισταται αυτη η παραμορφωση...θα την ειχα παει πισω!

Παίδες σήμερα μου ήρθε και εμένα η οθόνη σπίτι και ειναι RT803 (S-IPS) αλλά και REV04. Δηλαδή Το τελειο. Θα δςσς γενικές εντυπώσεις όταν 8α φτιά3ω τις ρυθμίσεις.

@gbak - Καλορίζικη η οθόνη man και thanx που ανέβασες και φώτος γιατί καιρός ήταν με όλα που έχουμε διαβάσει τον τελέυταιο καιρό... να το δούμε και επιτέλους σε λειτουργία όχι τίποτα άλλο....

@ papakos - το post σου για τα πιξελ και γενικά για το όλο setup πίσω απο μία τφτ, πολυ κατατοπιστικό και πάρα πολυ χρήσιμο... πάντως όντώς.... αφού φαίνεται να το κατέχεις καλά το θέμα (καθ. πληροφορικής γαρ) θα ήταν καλύτερο να έκανες ξεχωριστό νήμα γιατί εδω μέσα χάνεται και είναι κρίμα.....

Όσον αφορά το περιβόητο θέμα EIZO νομίζω ότι κανένας δεν διαφωνεί επί της ουσίας με σένα για την ποιότητα κτλ των πάνελ της... υπάρχει άνθρωπος που δεν θα ήθελε να έχει μία πχ 24αρα wide ΕΙΖΟ στο γραφείο του? Απλά πολλοι αναγκάζονται να "συμβιβαστούν" για διάφορους λόγους (όπως ξέρεις), πράγμα όμως που είναι δύσκολο να "παραδεχτούν", ειδικά σε ένα φορουμ και δημόσια... Όμως πρέπει να γίνεται και κατανοητή και αποδεκτή αυτή η στάση αφού κανείς δεν γνωρίζει τις προτεραιότητες και το όποιο background του καθενός και σε καμία περίπτωση βέβαια δεν πρέπει να αποτελει θέμα έριδας και ειδικά σνομπισμου μία εναλλάκτική αγορά οθόνης από την όποια "τέλεια". Σημείωση: Δεν υποστηρίζω ότι αυτο κάνεις ΑΛΛΑ ό,τι αυτο βγαίνει προς τα έξω και χάνεις το δίκιο σου.... Κατα τα άλλα τουλάχιστον εγω, περιμένω και άλλα ενδιαφέροντα αρθρα σου...

υπάρχει άνθρωπος που δεν θα ήθελε να έχει μία πχ 24αρα wide ΕΙΖΟ στο γραφείο του? Απλά πολλοι αναγκάζονται να "συμβιβαστούν" για διάφορους λόγους (όπως ξέρεις), πράγμα όμως που είναι δύσκολο να "παραδεχτούν"

να μην τα τρωνε στα μπουζουκια και στην βανδη και να την παρουν οσοι θελουν.......1400 ευρω κανει δεν κοστιζει σαν κανα νησακι στον ειρηνικο........

αναγκάζονται να "συμβιβαστούν" για διάφορους λόγους (όπως ξέρεις), πράγμα όμως που είναι δύσκολο να "παραδεχτούν", ειδικά σε ένα φορουμ και δημόσια...

Να μην το παραδεχτουν χιλιες φορες, κι εγω μαζι τους.

Μην κατηγορουν ομως με τοσο φανατισμο και το προιον αλλα κι αυτον που λεει καποια λογια γι αυτο.

Ανεβαινει ο τονος κι αρχιζει αντιπαραθεση που καταληγει προσωπικη και τελικα χωρις λογο.

Ο τονος και ο τροπος δημιουργει εντυπωσεις που δεν ξερουμε ποιους βλαπτουν. Δεν θελουμε να βλαψουμε αλλα να βοηθησουμε οσο μπορουμε.

ΑΛΛΑ ό,τι αυτο βγαίνει προς τα έξω και χάνεις το δίκιο σου.

Δεν ειναι θεμα ΔΙΚΙΟΥ , ουτε διαγωνιζομαι ουτε παρεξηγουμαι. Γνωση μεταφερω.

Συνηθισα τοσα χρονια να μιλαω και κανεις να μην ακουει.

Αυτο που δεν καταλαβατε ορισμενοι... Δεν ειπε κανεις οτι οι ΕΙΖΟ δεν ειναι καλες οθονες. Πολυ καλες ειναι και μαλλον καλυτερες απο τον ανταγωνισμο. Αυτο που λέμε ορισμενοι ειναι οτι δεν αξιζουν την τοσο μεγαλη χρηματικη διαφορα. Βεβαια την αποψη η ΕΙΖΟ ειναι και καμια αλλη, την θεωρω τουλαχιστον γελοια...

@ gbak & Trotos : Ποτε ειναι κατασκευασμενες οι οθονες σας? Εμενα ειναι Δεκ 2006 και ειναι REV03 :...: Τιμουλα? Την ριξανε κι αλλο?

Ρε παιδια οι καινούριες TFT με τα τεραστια ποσα κοντραστ και φωτεινοτητας μου ξετιναζουν τα μάτια ! Μαλιστα σε ένα laptop Με φως στο δωμάτιο κάθισα για 10 Λεπτάκια και είχε τόση φωτεινοτητα που μουδιασαν τα μάτια μου ! (Λες και κοιταμε προβολέα )

Αρχική απάντηση από ngt

Ρε παιδια οι καινούριες TFT με τα τεραστια ποσα κοντραστ και φωτεινοτητας μου ξετιναζουν τα μάτια ! Μαλιστα σε ένα laptop Με φως στο δωμάτιο κάθισα για 10 Λεπτάκια και είχε τόση φωτεινοτητα που μουδιασαν τα μάτια μου ! (Λες και κοιταμε προβολέα )

Και γιατι δεν χαμηλωνες το Brightness?

Εξαρτάτε......απο review που εχω δει σε desktop &games δεν εχεις προβλημα........

Στις εικονες ταινιες κτλπ θα εχεις προβλημα............(Ετσι λενε......αυτα ειναι σχετικα......μπορει κατι που ενοχλησε αυτους να μην ενοχλησει εσενα)

@ gbak & Trotos : Ποτε ειναι κατασκευασμενες οι οθονες σας? Εμενα ειναι Δεκ 2006 και ειναι REV03 :...: Τιμουλα? Την ριξανε κι αλλο?

αμα σου πω δεν ξερω για το ποτε?? το μονο που ξερω οτι ειναι rev04...οσο αναφορα την τιμη την πηρα απο hacs στην πλεον γνωστη τιμη....απο dell εχω ακουσει διαφορα ομως...απλα βαριομουν να περιμενω...

παντως να θεσω και μια διαφορετικη κριτικη μετα απο 24 ωρες testing του monitor και εχοντας περασει απο τα χερια μου περιπου στα 4 πανελ συνολο με τελευταιο ενα LG 20'' L204WT...

το dell ειναι αψογο panel....απλα στα παιχνιδια θα μπορουσε να ταν γρηγοροτερο...δηλαδη σε σχεση με ενα γρηγορο TN στα παιχνιδια ειναι ενα σκαλι πιο κατω...οχι απο θεμα ποιοτητας εικονας που ειναι σαφως πολυ καλη...αλλα απο θεμα ταχυτητας και μονο....και δεν μιλαμε για rpg games αλλα για καθαρα fps καταστασεις...Αυτα!

Αρχική απάντηση από vandermonde [Σήμερα, στις 02:26]

να μην τα τρωνε στα μπουζουκια και στην βανδη και να την παρουν οσοι θελουν.......1400 ευρω κανει δεν κοστιζει σαν κανα νησακι στον ειρηνικο........

Συμφωνώ και επ'αυξάνω... δυστυχώς το ακριβό και καλό μόνιτορ δεν είναι εφετζίδικο ουτε στις καφετέρειες, ουτε στα club, oυτε στις γκόμενες/ους, ούτε στους συναδέρφους μας (με εξαιρέσεις....)

Αρχική απάντηση από papakos [Σήμερα, στις 02:40]

Να μην το παραδεχτουν χιλιες φορες, κι εγω μαζι τους.

Μην κατηγορουν ομως με τοσο φανατισμο και το προιον αλλα κι αυτον που λεει καποια λογια γι αυτο.

Ανεβαινει ο τονος κι αρχιζει αντιπαραθεση που καταληγει προσωπικη και τελικα χωρις λογο.

Ο τονος και ο τροπος δημιουργει εντυπωσεις που δεν ξερουμε ποιους βλαπτουν. Δεν θελουμε να βλαψουμε αλλα να βοηθησουμε οσο μπορουμε.

Δεν ειναι θεμα ΔΙΚΙΟΥ , ουτε διαγωνιζομαι ουτε παρεξηγουμαι. Γνωση μεταφερω.

Συνηθισα τοσα χρονια να μιλαω και κανεις να μην ακουει.

Ναι λάθος όρος το δίκιο που ανέφερα... δυστυχως όμως εαν δεν πάθουμε, δεν θα μάθουμε, ότι και να μας λένε... εσύ κάνεις το σωστό σαν καθηγητής όμως, και αυτο μετράει.... όσο για το απαραίτητο feedback στο λειτούργημά σου, μερικές φορές μπορεί να είναι και η σιωπή...

Αρχική απάντηση από gbak [Χθες, στις 21:07]

αμα σου πω δεν ξερω για το ποτε?? το μονο που ξερω οτι ειναι rev04...οσο αναφορα την τιμη την πηρα απο hacs στην πλεον γνωστη τιμη....απο dell εχω ακουσει διαφορα ομως...απλα βαριομουν να περιμενω...

παντως να θεσω και μια διαφορετικη κριτικη μετα απο 24 ωρες testing του monitor και εχοντας περασει απο τα χερια μου περιπου στα 4 πανελ συνολο με τελευταιο ενα LG 20'' L204WT...

το dell ειναι αψογο panel....απλα στα παιχνιδια θα μπορουσε να ταν γρηγοροτερο...δηλαδη σε σχεση με ενα γρηγορο TN στα παιχνιδια ειναι ενα σκαλι πιο κατω...οχι απο θεμα ποιοτητας εικονας που ειναι σαφως πολυ καλη...αλλα απο θεμα ταχυτητας και μονο....και δεν μιλαμε για rpg games αλλα για καθαρα fps καταστασεις...Αυτα!

Το γραφει πισω... Στο ενα απο τα 2 αυτοκολλητα (στο μεγαλο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.