Geotzourmi Φεβρουάριος 26, 2007 #301 Φεβρουάριος 26, 2007 Ωραία πρέπει να είναι η Dell (την περιμένω να έρθει) αλλά αν μπλέξεις να την αγοράσεις από την αντιπροσωπεία (είναι πιο φτηνά) θα σου βγάλουν το λάδι...6 σελίδες φαξ που τους έχω στείλει 3 φορές περιμένω τόσο καιρό να καταφέρουν να μαζέψουν και δε τα καταφέρνουνε...Είχε γίνει και ένα μπέρδεμα με την απόδειξη αγοράς...Συν το ότι για το μπέρδεμα με τα φαξ αποφάσισαν να με ενημερώσουνε μόνο μεσω εμαιλ ενώ είχανε τα τηλέφωνα μου και το δα μετά από καμιά βδομάδα...Ψιλομπάχαλο...
popolaros Φεβρουάριος 26, 2007 #302 Φεβρουάριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από perp Εν τέλει να ρωτήσω κάτι γιατί τελικά αυτό το νήμα έχει γίνει διαφήμιση της DELL 2007WFP με S-IPS πανελ εάν διαβαστεί από την αρχή. Αξίζει τόσο πολύ τελικά αυτό το πάνελ και η τεχνολογία SIPS? και εν τέλει δεν έχω καταλάβει: Aυτοί που εκθιάζουν το συγκεκριμένο μοντέλο το έχουν δεί απο κοντά, το έχουν, το έχουν τεστάρει ή απλά αναπαράγουμε ότι διαβάζουμε σε άλλα fora; Γιατί καλά τα reviews αλλά σαν την κρίση των ματιων μας τίποτα.... και που να το δεις και live αυτό το μοντελό πια... (στο hacs δεν παίζει, πήγα)... αξιζει και με το παραπανω
darkman161416003258 Φεβρουάριος 26, 2007 #303 Φεβρουάριος 26, 2007 1st:worship: :worship: :worship: Dell E228WFPfast 5ms response time, high contrast ratio and 1680x1050 resolution lets you view images, documents, graphics and video with stunning detail, vivid color and fluid motion. The performance of the Dell 22 monitor is one more reason why Dell is Americas #1 source for flat-panel displays.http://accessories.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-5205Αμα ενδιαφερεσε για αυτο πες μου το να τιν βρισ σε καλι τιμι απο εξω περιπου 200ευρο + τα μεταφορικα 20-40
perp Φεβρουάριος 26, 2007 #304 Φεβρουάριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από popolaros [Σήμερα, στις 19:19] αξιζει και με το παραπανω Να υποθέσω λοιπόν ότι είσαι και εσυ κάτοχος της συγκεκριμένης? Χωρις παρεξήγηση πόλλοι φαίνεται να είναι κάτοχοι αλλα μία φώτο δεν ανέβασε κανένας να την δούμε σε πραγματικες computing συνθηκες....Και εγω συμφωνώ ότι το μόνιτορ είναι σουπερ αλλά βασισμένος σε αυτά που διάβασα εδω αντε και σε 2-3 UK και US fora....που σημαίνει ότι ΔΕΝ είμαι και ο πιο αξιόπιστος υποστηρικτής του συγκεκριμένου μοντέλου....
TheoV Φεβρουάριος 26, 2007 #305 Φεβρουάριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από darkman16 [Σήμερα, στις 19:22] 1st:worship: :worship: :worship: Dell E228WFP fast 5ms response time, high contrast ratio and 1680x1050 resolution lets you view images, documents, graphics and video with stunning detail, vivid color and fluid motion. The performance of the Dell 22 monitor is one more reason why Dell is Americas #1 source for flat-panel displays. http://accessories.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-5205 Αμα ενδιαφερεσε για αυτο πες μου το να τιν βρισ σε καλι τιμι απο εξω περιπου 200ευρο + τα μεταφορικα 20-40 Μπορεις να βρεις αυτην την οθονη 200 + μεταφορικα απο εξω darkman?.λεει τιποτα γιατι με οθονες δεν τα παω καλα.Ψυνομαι αγρια ομως.22" ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΗ Apo οτι ειδα εχει πανελ 6 bit kai oxi 8 bit.Αυτο εχει μεγαλη διαφορα δηλαδη.Ξερω γενικα οτι το 6 εχει καλυτερα responce times kai eιναι για παιχνιδια και το 8αρι για dvd φψτογραφιες γενικα καλυτερα απεικονηση.Τι λετε
sofix Φεβρουάριος 26, 2007 #306 Φεβρουάριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από darkman16 1st:worship: :worship: :worship: Dell E228WFPfast 5ms response time, high contrast ratio and 1680x1050 resolution lets you view images, documents, graphics and video with stunning detail, vivid color and fluid motion. The performance of the Dell 22 monitor is one more reason why Dell is Americas #1 source for flat-panel displays.http://accessories.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-5205Αμα ενδιαφερεσε για αυτο πες μου το να τιν βρισ σε καλι τιμι απο εξω περιπου 200ευρο + τα μεταφορικα 20-40 και γιατι να μην την παραγειλω μονος μου απο το λινκ που δινεις με 224 ευρω και 30-40 μεταφορικα?
papakos Φεβρουάριος 26, 2007 #307 Φεβρουάριος 26, 2007 τα bit εχουν να κανουν με το βαθος χρωματος και οχι με την αποκριση.Τα 8 bit παραγουν 262.000 χρωματα τα 6 λιγοτερο και αν σκεφτεις οτι η ΕΙΖΟ εχει 10 bit στις 19" και στις 20" και 14 bit στις 21" και 24" καταλαβαινεις την διαφορα.Ας πουμε η νεα 24αρα wide με τα 14 bit εχει χρονο αποκρισης 6ms.Ενταξει ειναι υπερβολικα ακριβοτερη αλλα μια φορα επιλεγεις.
TheoV Φεβρουάριος 26, 2007 #308 Φεβρουάριος 26, 2007 A ok kataλαβα ευχαριστω.Για αυτο καθε φορα που εβλεπα eizo με επιανε κριση.Τhanx
papakos Φεβρουάριος 26, 2007 #309 Φεβρουάριος 26, 2007 εβλεπα eizo με επιανε κριση.Τhanx Παρακαλω, η ιδια κριση που σ επιανε οταν εβλεπες Φερραρι υποθετω.
popolaros Φεβρουάριος 26, 2007 #310 Φεβρουάριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από perp Να υποθέσω λοιπόν ότι είσαι και εσυ κάτοχος της συγκεκριμένης? Χωρις παρεξήγηση πόλλοι φαίνεται να είναι κάτοχοι αλλα μία φώτο δεν ανέβασε κανένας να την δούμε σε πραγματικες computing συνθηκες....Και εγω συμφωνώ ότι το μόνιτορ είναι σουπερ αλλά βασισμένος σε αυτά που διάβασα εδω αντε και σε 2-3 UK και US fora....που σημαίνει ότι ΔΕΝ είμαι και ο πιο αξιόπιστος υποστηρικτής του συγκεκριμένου μοντέλου.... εγω φιλε μου ειμαι κατοχος πολυ πιο πριν την παρει χαμπαρι το φορουμ. και εννοω πριν την παρουν αρκετα ατομα... ειχα κανει και αντιστοιχο θεμα τοτε.πες μου , τι φωτο θελεις να ανεβασω συγκεκριμενα και θα βγαλω αυριο το πρωι να την ποσταρω.
darkman161416003258 Φεβρουάριος 26, 2007 #311 Φεβρουάριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από sofix [Σήμερα, στις 21:25] και γιατι να μην την παραγειλω μονος μου απο το λινκ που δινεις με 224 ευρω και 30-40 μεταφορικα? Sorry gia to greeklish kati epathe to pc .Man ama eides kala den mporis na tin paragilis aftin tin othoni na sou tin feroun stin ellada gt kai edw exoume dell kai ayti i othoni stixizi edw 380 eyro Oso oti einai ftini einai apotelesma oti exw ena gnosto ekei kai tis perni san eteria kai exw paragili kai gia emena mia File mou an thes ayti tin othoni pes mou to .
TheoV Φεβρουάριος 26, 2007 #312 Φεβρουάριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από papakos [Σήμερα, στις 00:19] Παρακαλω, η ιδια κριση που σ επιανε οταν εβλεπες Φερραρι υποθετω. Ακριβως μεγαλε ferrari και βαλε.Οσον αφορα την dell darman ενδιαφερομαι.Κανενα νφο για αυτην την οθονη.Τι λεει ρε παιδια αξιζει .Aυτες οι 22" με δελεαζουν.Αν οχι αυτη ποια ρε παιδια μεχρι 320 ευρω παντου βλεπω προτασεις για οθονες και παντου αντικρουονται
papakos Φεβρουάριος 26, 2007 #313 Φεβρουάριος 26, 2007 Δηλαδη εγω εχω τρεις Φερραρι?Παντως παιδια προσοχη με τις οθονες.Ειναι το σημαντικοτερο για τα ματια μας.Παλια με τις CRT υπηρχε προβλημα ακτινοβολιας.Τωρα μην ξεθαρευουμε, τα ματια πονανε απο την ισχυ του λευκου φωτος ιδιαιτερα.Ειναι σαν να βλεπεις συνεχως ενα χιονισμενο τοπιο ( καταστροφη για τα ματια )Καλη οθονη δεν σημαινει μονο καλη εικονα.
TheoV Φεβρουάριος 26, 2007 #314 Φεβρουάριος 26, 2007 Τρεις μηπως σε λενε κοκαλη/off topic αλλα δεν κρατηθηκα
papakos Φεβρουάριος 26, 2007 #315 Φεβρουάριος 26, 2007 Οχι αλλα δεν.........Αν δεις σ αλλο θεμα υπαρχει μια 578 μια 1910 και μια 2410W.Τελος εβδομαδος θα χω και μια 2411W.Απλο.
neuromancer Φεβρουάριος 26, 2007 #316 Φεβρουάριος 26, 2007 Κανένας από τους "ειδικούς" του thread μπορεί να απαντήσει?Γιατί οι flat οθόνες δίνουν σε κάποιες αναλύσεις 2 ή 3 διαφορετικες συχνότητες (π.χ. 60, 70, 75 Ηz) αν δεν παίζει ρόλο η συχνότητα (που είπε κάποιος παραπάνω)? Ρωτάω γιατί πολλές flat στην μέγιστη (φυσική) ανάλυση δίνουν μόνο 60Hz.Σε specs από Samsung που διάβασα αναφέρει αυτή τη συχνότητα σαν Vertical Frequency λέγοντας ότι είναι το ισοδύναμο του V-Freq των CRT καθώς αφορά το πόσες φορές το δευτερόλεπτο επανασχεδιάζεται η εικόνα. 60 Ηz στα CRT ήταν σαν slideshow....Επίσης έχω ένα αλλό ερώτημα που κανείς δεν απαντά:Έστω ότι έχω μια TFT στα 1280x1024 φυσική ανάλυση. Αν παίζω ένα game που είναι ή το θέλω στα 1024x768 βλέπεται? Κι αν έχω wide TFT? Τι γίνεται όταν παίζω παιχνίδι που είναι σε format 4:3 ? Καταλαμβάνει μέρος της wide ή ξεχυλώνει η εικόνα για να καλύψει όλο το panel ?thanks και sorry για την επανάληψη
TheoV Φεβρουάριος 26, 2007 #317 Φεβρουάριος 26, 2007 Εισαι θεός .Τέλος παραδινομαι 2411w !!καλοδουλευτη να σου ναι φιλε
papakos Φεβρουάριος 26, 2007 #318 Φεβρουάριος 26, 2007 Η φυσικη αναλυση της οθονης καθοριζεται απο τον ακριβη αριθμο των πιξελ οριζοντια και καθετα.Με παρα πολυ απλα λογια ,Σε DVI συνδεση φαντασου οτι τα πιξελ της οθονης με τα πιξελ που παραγει η καρτα γραφικων ειναι 1 προς 1.Αρα εαν την ρυθμισεις στην φυσικη της αναλυση καθε ιχνος της καρτα θα καταλαβει ενα και μοναδικο ιχνος της οθονης κι ετσι η εικονα ειναι πεντακαθαρη.Σ αλλη περιπτωση καθε ιχνος θα καταλαβει δυο η και περισσοτερα πιξελ μ αποτελεσμα η παραμορφωση να γινεται αισθητη.Υπαρχουν wide οθονες που εχουν επιλογη στο μενου για 4/3 κατι οπως οι τηλεορασεις με την γνωστη μαυρη καθετη μπαρα αριστερα και δεξια.Εαν δεν εχει τετοια επιλογη θα βλεπεις ξεχειλωμενα.Οποιαδηποτε συχνοτητα και να υποστηριζει η οθονη καμια αξια δεν εχει αφου το DVI format μιλαει καθαρα για 60Hz. Δεν υπαρχει φαινομενο flicker αλλα καλο θα ειναι παντα να την βαλεις εκει που οριζει το software profile της οθονης σου. ( ο driver δηλαδη ).
neuromancer Φεβρουάριος 26, 2007 #319 Φεβρουάριος 26, 2007 thanks @papakos Και πως ξέρουμε από πριν (της αγορας) αν η οθόνη έχει επιλογή στο μενου για 4/3 ώστε να μην ξεχειλώνει η εικόνα? To λένε στα specs? Πολύ θα χαλαστώ αν το railroad tycoon ξεχυλώσει σε wide panel....
perp Φεβρουάριος 27, 2007 #320 Φεβρουάριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από popolaros [Σήμερα, στις 00:29] εγω φιλε μου ειμαι κατοχος πολυ πιο πριν την παρει χαμπαρι το φορουμ. και εννοω πριν την παρουν αρκετα ατομα... ειχα κανει και αντιστοιχο θεμα τοτε.πες μου , τι φωτο θελεις να ανεβασω συγκεκριμενα και θα βγαλω αυριο το πρωι να την ποσταρω. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν ούτε εαν την πήρες πρώτος ή τελευταιος, ουτε σε κάνει λιγότερο ή περισσοτερο labiti αυτό, απλά μάλλον ήσουν από τους πρώτους που αποφάσισες την αγορά μιας wide με ό,τι προυποθέτει αυτό (ευρω, ανάγκη κτλ.)Να σου θυμίσω όμως ότι στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις, γι αυτό έχω το δικαίωμα να έχω τις αμφισβητήσεις μου περί κατοχής του συγκεκριμένου πάνελ απο την πλειονότητα όσων εκθίασαν το συγκεκριμένο μοντέλο... [ που και εγω συμφωνώ ότι ανήκει στα πολυ καλα panel σε σχέση με τον ανταγωνισμό...]Ειμαι λοιπόν της άποψης ότι όταν λέμε την αποψή μας πρέπει και να τεκμηριώνουμε αυτά που λέμε με κάποιον τρόπο γιατί όχι τίποτα άλλο υπάρχει κόσμος που στηρίζετε στις γνώμες που θα διαβάσει στο φορουμ και θα προβεί σε αγορές βασιζόμενος/η σε αυτα που διαβάζει καλως ή κακώς άλλο θέμα....Νομίζω ότι πιάνεις τι εννοώ και πως λειτουργούμε οι Έλληνες και βέβαια δεν είναι προσωπικό... Τυχαίνει να είμαι πολύ παρατηρητικός και σαν παρατήρηση το έθεσα το όλο θέμα με λίγη καχυποψία όχι ως προς την DELL αλλά ως προς τα μηνυματα που έχουν γραφτεί σε αυτο το νήμα. Βασικά μιας που το ανέφερες και ΟΧΙ σαν απόδειξη κατοχης βέβαια... δεν ανεβάζεις και καμία φωτο? δεν έχω δει καμία της προκοπής να σου πω την αλήθεια....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.