Jump to content

Ψάχνομαι για Οθόνη 20+"...

Maximus

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από qbiefoxi [Σήμερα, στις 01:16]

Καλοριζικη και καλοδουλευτη mik. Ελπιζω να ηταν μια καλη ανταμοιβη για την αναμονη σου :D

η οθονη ειναι πολυ καλη.

θα παρει βεβαια καιρος να την απολαυσω(προσφατα μπαμπας), αλλα νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα της

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Παιδια να κάνω μια ερώτηση?Έστειλα τα φαξ με το απογραφικό πελάτη και την προσφορά υπογεγραμμένα και μου είπανε όλα καλά τα παραλάβανε...Τώρα μένει η πληρωμή στην citibank...Και εσείς με καταβολή χρημάτων στη citibank την πήρατε?Αν ναι τι χαρτιά σου δίνει η citibank για να διασφαλιστεί ότι εγώ έχω καταβάλλει τα λεφτά και για το συγκεκριμένο μοντέλο?Να υποθέσω ότι θα αναγράφεται το όνομά μου όμως πχ ο αριθμός προσφοράς θα αναγράφεται?Μη κάνω καμιά βλακεία και τρέχω μετά.

Αρχική απάντηση από Geotzourmi [Σήμερα, στις 14:05]

Παιδια να κάνω μια ερώτηση?Έστειλα τα φαξ με το απογραφικό πελάτη και την προσφορά υπογεγραμμένα και μου είπανε όλα καλά τα παραλάβανε...Τώρα μένει η πληρωμή στην citibank...Και εσείς με καταβολή χρημάτων στη citibank την πήρατε?Αν ναι τι χαρτιά σου δίνει η citibank για να διασφαλιστεί ότι εγώ έχω καταβάλλει τα λεφτά και για το συγκεκριμένο μοντέλο?Να υποθέσω ότι θα αναγράφεται το όνομά μου όμως πχ ο αριθμός προσφοράς θα αναγράφεται?Μη κάνω καμιά βλακεία και τρέχω μετά.

Θα πάρεις απόδειξη από την τράπεζα που θα αναγράφει τον αριθμό λογαριασμού και δίπλα DELL S.A.

Αρχική απάντηση από aguero [Σήμερα, στις 16:14]

Θα πάρεις απόδειξη από την τράπεζα που θα αναγράφει τον αριθμό λογαριασμού και δίπλα DELL S.A.

:T:

οκ...απλά δεν ήθελα να ξαναπάρω να ρωτήσω γιατί εκτός από το lottery στα πανελ της dell παίζει και lottery στο αν θα το σηκώσουν το ρημάδι το τηλέφωνο...Ελπίζω να γίνουν όλα οκ:D

Αρχική απάντηση από Geotzourmi [Σήμερα, στις 14:29]

:T:

οκ...απλά δεν ήθελα να ξαναπάρω να ρωτήσω γιατί εκτός από το lottery στα πανελ της dell παίζει και lottery στο αν θα το σηκώσουν το ρημάδι το τηλέφωνο...Ελπίζω να γίνουν όλα οκ:D

Αντε με το καλό:D

Πάντως μπορεί πράγματι η συνεννόηση μαζί τους να είναι τραγική, αλλά DELL lottery, για την Ευρώπη, δεν φαίνεται να υπάρχει.Ολες οι οθόνες είναι με πάνελ S-IPS:T:

Αρχική απάντηση από mik [Σήμερα, στις 15:36]

η οθονη ειναι πολυ καλη.

θα παρει βεβαια καιρος να την απολαυσω(προσφατα μπαμπας), αλλα νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα της

Τοτε να σου ζησουν (οθονη+παιδι :p)

Υ.Γ. Δες τα πμ σου... σου εχω στειλει κατι...

Υπαρχει καποιος λογος (εκτος του χρηματικου) που επιλεξατε την Dell 2007WFP και οχι την Samsung 215TW? (515 απο ελλαδα)

Απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι τωρα η samsung ειναι εγγυημενο S-IPS και με καλυτερα χαρακτηριστηκα απο την dell http://e-acorn.com/view_product.php?productid=7185&idcat=1&idsubcat=47&idsubsubcat=-1

Η αλληθεια ειναι ομως οτι εμφανισιακα προτιμω τις dell

edit: spva τελικα... δε το θυμομουν καλα. Πολυ μικρα δεν ειναι ολα στις 20"? Μονο αυτο με χαλαει στην dell και ψαχνομαι για 21"

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 13:37]

Υπαρχει καποιος λογος (εκτος του χρηματικου) που επιλεξατε την Dell 2007WFP και οχι την Samsung 215TW? (515 απο ελλαδα)

Απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι τωρα η samsung ειναι εγγυημενο S-IPS και με καλυτερα χαρακτηριστηκα απο την dell http://e-acorn.com/view_product.php?productid=7185&idcat=1&idsubcat=47&idsubsubcat=-1

Η αλληθεια ειναι ομως οτι εμφανισιακα προτιμω τις dell

edit: spva τελικα... δε το θυμομουν καλα. Πολυ μικρα δεν ειναι ολα στις 20"? Μονο αυτο με χαλαει στην dell και ψαχνομαι για 21"

αμα κοιταξεις απο την αρχη το thread θα δεις οτι εχουνε αναφερθει και τα θετικα-αρνητικα της 215w

Έχω τη 215TW εδώ και 10 μέρες. Η οθόνη είναι πραγματικά εξαιρετική, αξίζει σίγουρα τα λεφτά της. Όσο για input lag κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν κάποιος κολλάει εκεί να μην το σκεφτεί καθόλου. Παραμύθια

Αρχική απάντηση από qbiefoxi [Χθες, στις 19:13]

Τοτε να σου ζησουν (οθονη+παιδι :p)

Υ.Γ. Δες τα πμ σου... σου εχω στειλει κατι...

αυτο που ζητησες

post-2428-1416073019,2694_thumb.jpg

Εισαι αρχηγος! :T: Ευχαριστω πολυ... Ξερει κανεις το DDC-CI(ISP), το iTest και το Soft dither τι ακριβως κανουν? Υποθεσεις μπορουμε να κανουμε, στην πραγματικοτητα ομως?:T:

Σε 15 ημέρες το πολύ θα έχω την 2007fpw...ελπίζω σε S-IPS (και κυρίως ελπίζω στην ευρώπη να είναι όλες ακόμα S-IPS, όπως με σιγουριά αναφέρει ένας φίλος λίγο πιο πάνω), γιατί τότε είναι όντως καλύτερη από την Samsung, και παραπλίσια με την NEC NWGX2. Έρχομαι απο την PAnasonic Panasync/Pro P50, κλείνει 9 χρόνια και ελπίζω η DELL:

1. να είναι αναλογικά πολύ μεγαλύτερη

2. να είναι πιο ξεκούραστη στο διάβασμα, έχω και ένα διδακτορικό να γράψω οσονουπο.

3. για α άλλα (games movies) υπάρχουν πολλάααααααααααααααα στοιχεία.

Και ναι όντως πιστεύω ότι τα 1600χ1050 είναι πιο στρωτά σε 21" αλλά την DELL την αγόρασα για 440 ευρω. Οπότε η διαφορά στην τιμή δικαιολογεί και την επιλογή μου, μιας και σε αυτά τα φράγκα δε βρήκα κάτι καλύτερο.

Αυτά.

Υ.Γ. ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι προχόρισα στην αγορά.

Και η DELL στην Ευρώπη έχει εγγυημένο S-IPS.Στο εργοστάσιο της DELL στο Μεξικό αλλάζουν κατά καιρούς πάνελ, αλλά στην Τσεχία, μέχρι σήμερα όλες είναι με S-IPS.

Oσο για την διαφορά μεταξύ 20.1'' και 21'' τη θεωρώ ασήμαντη.Αν θες (πολύ) μεγάλη οθόνη πας στις 24''!!!!!

Σχεδόν ψήθηκα να την αγοράσω. Μου κακοφαίνεται να φύγω από EIZO που χρόνια προτιμώ αλλά η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μεγάλη. Το ότι είναι TCO '99, δεν μας ενοχλεί;;

Oxι, γιατί σχεδόν όλες οι οθόνες με μαύρο πλαίσιο είναι με TCO 99.Aλλα και να μην είναι μικρή σημασία έχει.

Εγώ προσπαθώ να συνηθίσω τη φωτεινότητα.Ισως γιατί προέρχομαι από 17αρα crt, αλλά με τη φωτεινότητα αυτής της οθόνης ακόμα παλεύω να βρω την ιδανική ρύθμιση.

Εκανε κανείς καμμία καλή ρύθμιση να μας πεί;

Σήμερα παρέλαβα την DELL2407 (revision04) !!

Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Η όλη διαδικασία της παραγγελίας ήταν όπως ακριβώς προβλέπεται, χωρίς προβλήματα (όπως αναφέρθηκαν σχετικά απο προηγούμενους)

Μόνο σε ένα σημείο (στο κάτω μέρος της οθόνης-Taskbar) ένα subpixel φαίνεται να είναι κολλημένο (χωρίς να είναι αισθητα ορατό). Υπάρχει τρόπος να το ξεκολλήσω???

Αρχική απάντηση από aguero [Σήμερα, στις 18:05]

Oxι, γιατί σχεδόν όλες οι οθόνες με μαύρο πλαίσιο είναι με TCO 99.Aλλα και να μην είναι μικρή σημασία έχει.

Εγώ προσπαθώ να συνηθίσω τη φωτεινότητα.Ισως γιατί προέρχομαι από 17αρα crt, αλλά με τη φωτεινότητα αυτής της οθόνης ακόμα παλεύω να βρω την ιδανική ρύθμιση.

Εκανε κανείς καμμία καλή ρύθμιση να μας πεί;

εγω την εβαλα σε multimedia mode και η φωτεινοτητα ρυθμιστηκε αρκετα(τουλαχιστον στο mediaval που παιζω ειναι πολυ καλη)

Αρχική απάντηση από sstav [Χθες, στις 20:51]

Σήμερα παρέλαβα την DELL2407 (revision04) !!

Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Η όλη διαδικασία της παραγγελίας ήταν όπως ακριβώς προβλέπεται, χωρίς προβλήματα (όπως αναφέρθηκαν σχετικά απο προηγούμενους)

Μόνο σε ένα σημείο (στο κάτω μέρος της οθόνης-Taskbar) ένα subpixel φαίνεται να είναι κολλημένο (χωρίς να είναι αισθητα ορατό). Υπάρχει τρόπος να το ξεκολλήσω???

Κανε του ενα ελαφρυ μασαζ ;) ;),με το δακτυλο σου ,μπορει να ξεκολλήσει.

Για το TCO'99 να πω οτι TCO'03 δεν επαιρνε καμια οθονη με πολυ φωτεινο η πολυ σκουρο (δλδ μαυρο) πλαισιο. Τωρα πριν κανα μηνα αλλαξε αυτο, και πλεον θα παιρνουν και αυτες. Τωρα το αν η καθε εταιρια θα στειλει τα μοντελλα της να να παρουν το '03 ειναι θεμα της ιδιας της εταιριας. Οσον αφορα το καμενο pixel, λιγο πιεση/ χτυπημα (μην το παρακανεις και καψεις αλλα 10 γειτονικα) παιζει να το ξεκολλισει. Υπαρχει και ενα βιντεακι που εναλλασει πολυ γρηγορα τα 3 βασικα χρωματα και ξεκολλαει αρκετες φορες pixels. ΕΔΩ Αλλα, γιατι δεν παιρνεις την DELL να δεις μηπως μπορει να γινει τπτ... ειναι λιγο ελαστικοι στο θεμα των pixels απο οτι εχω καταλαβει. Δεν εχεις να χασεις τπτ. Αλλωστε σου ηρθε με καμμενο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.