steve_m Ιανουάριος 9, 2007 #101 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Σε ολες τις lcd το ιδιο ισχυει με τις αναλυσεις.Τωρα για να τελειωνουμε: για να παιξεις στη native ή λιγο πιο κατω θες σειρα x1900 x1950 x1800xl+ ATi ή σειρα 7900+,8800 nvidia.Οπου "native" = 1680x1050.Για ταινιες δεν εχεις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 9, 2007 Author #102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από steve_m Παντως η οθονη απο το hac εκανε φτερα και...δεν την πηρα εγω:cry: :cry: Μου έρχεται το απόγευμα με το courrier (sorry!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 9, 2007 #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από gznp Μου έρχεται το απόγευμα με το courrier (sorry!) Kαλοριζικη Join the Dell Club...Αναμενουμε εντυπωσεις ( Τελικα σε πεισαμε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 9, 2007 #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 11:40] Μου έρχεται το απόγευμα με το courrier (sorry!) καλοριζικη! και καλοδουλευτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 9, 2007 #105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Καλοριζικη:devil: Θα περιμενω κι εγω ποτε θα ξαναφερει.Η αργια (των φωτων) με "εφαγε":hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 9, 2007 #106 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Παιδια εμενα η DELL Hellas μου εκανε καλυτερη προσφορα απο την τιμη του HACshop. Οποτε δεν ωρισκω τον λογο να μην την παραγγειλω κατευθειαν απο εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 9, 2007 #107 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από qbiefoxi Παιδια εμενα η DELL Hellas μου εκανε καλυτερη προσφορα απο την τιμη του HACshop. Οποτε δεν ωρισκω τον λογο να μην την παραγγειλω κατευθειαν απο εκει... Ποσο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 9, 2007 #108 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 και γω εχω βαλλει την 20αρα την Dell στο ματι εδω και πολυ καιρο αλλα ελλειψη χρηματων,σταση εμποριου... αλη8εια ποσο παει το μαλλι απο την Dell Hellas ?και αν δεν κανω λα8ος κανουν και διακανονισμο με αρκετες δοσεις :P ??? Υ.Γ μιλαμε παντα για την Ultra Sharp ετσι?γιατι υπαρχουν 2 εκδοσεις της 20αρας με την απλη αν δεν κανω λα8ος να φοραει ΤΝ (??) Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 9, 2007 #109 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από qbiefoxi [Σήμερα, στις 18:21] Παιδια εμενα η DELL Hellas μου εκανε καλυτερη προσφορα απο την τιμη του HACshop. Οποτε δεν ωρισκω τον λογο να μην την παραγγειλω κατευθειαν απο εκει... Ποσο ? λεγε γρηγορα (και αυριο παω) Ρωτησες μηπως ειναι εφικτο να παραλαβεις την οθονη απο εκει ωστε να μην χαθει χρονος και χρημα? Απαντα αμεσα καιγομαστε λεμε :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 9, 2007 #110 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 19:28] Υ.Γμιλαμε παντα για την Ultra Sharp ετσι?γιατι υπαρχουν 2 εκδοσεις της 20αρας με την απλη αν δεν κανω λα8ος να φοραει ΤΝ (??) οχι για την αλλα λεμε με sips ,τουλαχιστον σε ενα thread στο forum της dell ελεγαν οτι στην Α03 εχουν παλι sips,γιατι εβαζαν και pva αν θυμαμαι καλα.Η 2007 ειναι οχι η 207 που εχει ΤΝ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 10, 2007 #111 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 447 γιουρια βγαινει τελικη τιμη (με ΦΠΑ) και 3 χρονια εγγυηση αμεσης αντικαταστασης (την πληρωνεις 20 euro). Για την 2007WFP ειναι η τιμη, οχι για την φτηνη με το TN. Δεν ρωτισα αν μπορεις να την παραλαβεις απο εκει, καθως μου ειπαν οτι δεν υπαρχει stock. Την παρραγελνεις και σου ερχεται κατευθειαν απο το εργοστασιο της DELL στην Ιρλανδια. 10 με 15 εργασιμες μου ειπαν ομως και με ψιλοξενερωσαν... Παιρνεις τηλεφωνο, σου στελνουν την προσφορα σε e-mail. Ισχυει για 5 μερες. Τα λεφτα απο οτι διαβασα τα θελουν οταν θα κανεις την παραγγελια, οχι οταν θα σου ερθει η οθονη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 10, 2007 #112 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Τα χρηματα τα καταθετεις σε λογαριασμο στη Citibank και στελνεις την αποδειξη καταθεσης με fax ή e-mail για να προχωρησει η παραγγελια. Το κακο ειναι οτι συνηθως η Dell-Hellas δεν εχει στοκ. Τη δικια μου τη περιμενα ~20 μερες...Αλλα αξιζε η αναμονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 10, 2007 #113 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Με τι πανελ και τι firmware σου ηρθε η οθονη? Ζητησες εσυ συγκεκριμενο? Ξερει κανεις αν μπορεισ να τους ζητησεις να εχεισ SIPS πανελ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 11, 2007 #114 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 H 2407wfp και η 3007wfp ερχονται με p-mva........ Η 2007wfp με s-ips......... To firmware ειναι το τελευταιο Α03 οπως και ολων οσων ερχονται πλεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 11, 2007 #115 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Σαν πρώην ιδιοκτήτης της 2007wfp με s-ips και τωρινός ιδιοκτήτης της 2407wfp με p-mva.....έχω να πω ότι η 24άρα είναι ΠΟΛΥ καλύτερη απο την 20άρα.Φοβερη ομοιμορφία στο πάνελ και μηδαμινό ως ανύπαρκτο το backlight bleeding.Απο το revA02 έχει εξαφανιστεί το πρόβλημα με τα gradient σε βαθμό που αν δεν το ζορίσεις το μάτι να το ψάξει δεν θα το δεις ποτέ.Truth be told ένα μικρό ίχνος σε DVI σύνδεση θα το δεί το αετίσιο μάτι αλλά καμία σχέση με αυτό που ήταν αρχικά στο revA00 το οποίο ήταν η 1η 20άρα που είχα.Όταν είχα αγοράσει την 20άρα είχα εντυπωσιαστεί. Αυτή ειναι οθόνη είπα.Όταν πήρα την 24άρα μου πέσαν τα σαγόνια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 11, 2007 #116 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Σαν πρώην ιδιοκτήτης της 2007wfp με s-ips και τωρινός ιδιοκτήτης της 2407wfp με p-mva.....έχω να πω ότι η 24άρα είναι ΠΟΛΥ καλύτερη απο την 20άρα. Φοβερη ομοιμορφία στο πάνελ και μηδαμινό ως ανύπαρκτο το backlight bleeding. Απο το revA02 έχει εξαφανιστεί το πρόβλημα με τα gradient σε βαθμό που αν δεν το ζορίσεις το μάτι να το ψάξει δεν θα το δεις ποτέ. Truth be told ένα μικρό ίχνος σε DVI σύνδεση θα το δεί το αετίσιο μάτι αλλά καμία σχέση με αυτό που ήταν αρχικά στο revA00 το οποίο ήταν η 1η 20άρα που είχα. Όταν είχα αγοράσει την 20άρα είχα εντυπωσιαστεί. Αυτή ειναι οθόνη είπα. Όταν πήρα την 24άρα μου πέσαν τα σαγόνια!!!!! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
popolaros Ιανουάριος 11, 2007 #117 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Σαν πρώην ιδιοκτήτης της 2007wfp με s-ips και τωρινός ιδιοκτήτης της 2407wfp με p-mva.....έχω να πω ότι η 24άρα είναι ΠΟΛΥ καλύτερη απο την 20άρα.Φοβερη ομοιμορφία στο πάνελ και μηδαμινό ως ανύπαρκτο το backlight bleeding.Απο το revA02 έχει εξαφανιστεί το πρόβλημα με τα gradient σε βαθμό που αν δεν το ζορίσεις το μάτι να το ψάξει δεν θα το δεις ποτέ.Truth be told ένα μικρό ίχνος σε DVI σύνδεση θα το δεί το αετίσιο μάτι αλλά καμία σχέση με αυτό που ήταν αρχικά στο revA00 το οποίο ήταν η 1η 20άρα που είχα.Όταν είχα αγοράσει την 20άρα είχα εντυπωσιαστεί. Αυτή ειναι οθόνη είπα.Όταν πήρα την 24άρα μου πέσαν τα σαγόνια!!!!! και εγω χαζοχαιρομαι με την 20αρα....τοση διαφορα εχουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 11, 2007 #118 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Μια ιδεα απο τη δικια μου . http://img02.picoodle.com/img/img02/7/1/11/t_C185688i_5a6bm_f9b6f220.jpg' alt='t_C185688i_5a6bm_f9b6f220.jpg'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 11, 2007 #119 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Στο δικό μου μάτι και προερχόμενος απο 19άρα CRT Sony καλή...μου έκαναν αυτή την εντύπωση.Στη δουλειά έχω επίσης Dell 20αρα 4:3 και επίσης μου φάνηκε τεράστια διαφορά με τις δικές μου.Οι wide είναι αναβάθμιση....πάει και τελίωσε...άλλο φρούτο. Προσωπικές σκέψεις και εμπειρίες αυτά όλα βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 11, 2007 #120 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 10:24] Στο δικό μου μάτι και προερχόμενος απο 19άρα CRT Sony καλή...μου έκαναν αυτή την εντύπωση.Στη δουλειά έχω επίσης Dell 20αρα 4:3 και επίσης μου φάνηκε τεράστια διαφορά με τις δικές μου.Οι wide είναι αναβάθμιση....πάει και τελίωσε...άλλο φρούτο. Προσωπικές σκέψεις και εμπειρίες αυτά όλα βέβαια. ετσι ειναι.και γω ειδα τρομερη διαφορα απο crt 17 σε philips 20αρα. βεβαια το καλυτερο ειναι ενα dual 20 wide. :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.