apostolis22 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2007 Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονια σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος!!Έχω για την υδρόψυξη μου την αντλία hydor L30 (27 watt ).Έχω επίσης ένα UPS το οποίο αντέχει πολλά watt ακόμα.Θέλω να βάλω την αντλία πάνω στο UPS. Θα έχω πρόβλημα με το UPS μελλοντικά?Γιατί άκουσα πως τα UPS δεν μπορούν να αντέξουν συσκευές με επαγωγικό φορτίο (μοτέρ αντλίας). Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Εχω την New-Jet 1700 Πανω σε ενα Accupower εδω και κανα 6μηνο Δεν μου εχει κανει κανενα προβλημα.... Αν και βεβαια το ups αντεχει 5 λεπτα λιγοτερο απο τι πριν βαλω την αντλια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιανουάριος 3, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!’ρα λογικά, πρακτικά μάλλον μπορώ να την βάλω στο ups.(όποιος άλλος έχει την ανλία στο ups ας μου το πει)Θα ήθελα κάποιος (ίσως ηλεκτρονικός) να μου πει θεωρητικά αν το ups δεν θα θα χαλάσειΕυχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Δεν έχει σχέση αυτό που λες με επαγωγικό φορτίο,ο υπολογιστής είναι δηλαδή καθαρά ωμικό φορτίο;Την έχω πάνω στο ups>1 χρονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιανουάριος 3, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Εννοώ αν δουλεύει η αντλία με τετραγωνικής μορφής ρεύμα που δίνει το ups αντί για ημιτονοιδής όταν την έχεις στην μπρίζα αλλά και αν το ups θα έχει πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 4, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Αυτό δεν το γνωρίζω να σου πω την αλήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Ιανουάριος 4, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 κι εδώ η eheim 1250 πάνω σε ένα ΑPC 1400 VA Smartups χωρίς πρόβλημα για καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Ιανουάριος 4, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 έχω ένα από τα έτοιμα πακετάκια asetek watercooling πανω σε ένα apc πάνω από ένα χρόνο και κανένα πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Ιανουάριος 4, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από antonisk7 κι εδώ η eheim 1250 πάνω σε ένα ΑPC 1400 VA Smartups χωρίς πρόβλημα για καιρό. To συγκεκριμενο βγαζει καθαρο ημιτονο εξου και τα 500 τοσα ευρα που κόστιζε κάποτε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιανουάριος 4, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Αν ΔΕΝ την βάλεις στο UPS τοτε αν πεσει το ρεύμα θα σου κολλήσει (στην καλύτερη) ο υπολογιστής γιατι δεν θα κυκλοφορεί νερό.... και το block δεν εχει την θερμική χωρητικότητα της αερόψυκτρας ώστε να μπορεί να δουλέψει για λίγο (2-3 λεπτα) πριν ανεβάσει θερμοκρασία αλλα ανεβάζει σχεδόν άμεσα..Aρα δεν εχεις και πολλές επιλογές. Την βαζεις και βλέπεις τι γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 4, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Και ομως έχει καει η αντλιά και την πήρα χαμπάρι 20-30 λεπτά μετά απο encoding σε dualcore 64, ανέβασε 60 αλλά δεν έσκασε. Ευτυχώς δηλαδή Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιανουάριος 5, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Εμενα στο pc της ελλαδας (athlox xp -mobile @2700) αν σταματουσα την αντλία κολλούσε σε λιγότερο απο 1 λεπτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 5, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Εμενα οταν σταματαει η αντλια μου ανεβαζει την θερμοκρασια στους 60C ....Μετα απο 10 λεπτα περιπου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.