Skylorockas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2007 γεια σας παιδιά μόλις πήρα τον Athlon 64x2 (sAM2) 3800 (2,0GHz) και θα ήθελα να ρωτήσω άν χρειάζεται να βάλω θερμοαγώγημη πάστα ή όχι γιατί στην συσκευασία του δέν είχε τπτ. άν πρέπει να βάλω ποιά να πάρω πόσο κοστίζει και πώς πρέπει να την βάλω? ευχαριστώ
Maximus Ιανουάριος 3, 2007 #2 Ιανουάριος 3, 2007 Από τη στιγμή που η εργοστασιακή ψύκτρα έχει απάνω τη δικιά της πάστα, όχι δε χρειάζεται. Αν για οποιοδήποτε λόγο η ψύκτρα δεν έχει πάστα, τότε βεβαίως και χρειάζεται. Μια καλή λύση είναι η Arctic Ceramique.
Skylorockas Ιανουάριος 3, 2007 Author #3 Ιανουάριος 3, 2007 ναι το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει πάστα σωλινάριο μεσα στην συσκευασία τι κάνω εγώ τότε?
Maximus Ιανουάριος 3, 2007 #4 Ιανουάριος 3, 2007 Όταν σου λέω πάνω στην ψύκτρα, εννοώ ένα τετράγωνο (συνήθως γκρι) κομμάτι πάστας πάνω στο μέταλλο της ψύκτρας. Καμία εργοστασιακή ψύκτρα δεν έρχεται με πάστα σε σωληνάκι αλλά μόνο με την πάστα πάνω της.Αν δεν έχει πάνω της πάστα, πάρε μια Arctic Ceramique, άπλωσέ την ομοιόμορφα πάνω στον επεξεργαστή (μη βάλεις πάρα πολύ, ένα λεπτό στρωματάκι αρκεί), βάλε την ψύκτρα πάνω και είσαι οκ.
Skylorockas Ιανουάριος 3, 2007 Author #5 Ιανουάριος 3, 2007 ναι έχει ένα γκρι τετραγωνάκι πάνω της και εγω σε αυτήν την περίπτωση απλώς την κουμπώνω πάνω στην μητρική δέν είναι αυτοκολήτακι που πρέπει να βγάλω ετσι όπως είναι την βάζω πάνω απο το επεξεργαστή.σορρυ για τις ερωτήσεις μου απλά δεν θέλω να κάνω κανένα λάθος καθώς είμαι αρχάριος και φοβάμαι μην κάνω καμία ζημιά!ευχαριστώ!
DuKe Ιανουάριος 3, 2007 #6 Ιανουάριος 3, 2007 Αν έριχνες μια ματιά στις οδηγίες που περιλαμβάνονται με το cpu, πιστεύω θα τις απέφευγες αυτές τις ερωτήσεις Τεσπα, κούμπωσε την όπως είναι μη μασάς.
Psychokiller Ιανουάριος 3, 2007 #7 Ιανουάριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Skylorockas απλώς την κουμπώνω πάνω στην μητρική Αυτο ακριβως...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.