Deus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονια σε όλους, ευτυχισμένο το νέο έτοςΕδώ και 2 βδομάδες έχω το εξής πρόβλημα στο system tray μου φορτώνουν πολλά εικονίδια θέλοντας να απενεργοποιήσω μερικά έκανα τι γνωστη διαδικασία Start->Run->msconfig->Start up ξετικαρω apllyί close και reboot μάταιο όμως δεν γίνετε τίποταμετά το reboot όλα τα εικονίδια βρίσκονται πάλι στο system tray και στο startup τσεκαρισμένα επίσηςπροσπαθώντας να πάω My copmuter δεξί κλικ Manage ανακάλυψα ότι το δεξί κλικ δε λειτουργεί καθόλου στο μενού τις εκκίνησης ούτε στα προγράμματα στα links τις συντομεύσεις...Ta windows είναι φρέσκα περίπου ενός μηναWinXP Sp2 Prof. ENG Build 2600 Καμια ιδέα να το επαναφέρω να μη καταλήξω στο format για το οποιο άλλωστε δεν έχω καν το χρόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Από προστασία έχουμε τίποτα? Κάνε ένα έλεγχο στο PCάκι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιανουάριος 2, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 βεβαια όλα κομπλέ είχα το Kasperky αλλα λόγο τις μαύρης λίστας εγκατέστησα το Active Virus Shield το έχω τρέχει ότι μου έδινε και το Kasperky όλα clean Adaware και αυτό όλα clean από firewall έχω του router και το Sygate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιανουάριος 2, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 λες να είναι κανένας ιός? έψαξα στο net αλλα τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 3, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Start -> Run -> Regedit -> ΟΚΒρες τον φάκελο:HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunΚαι ξεκίνα να σβύνεις ό,τι θες να διώξεις από την αρχική εκκίνηση.Επανέλαβε για τον φάκελο:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιανουάριος 3, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 WTF τις σβήνω και μόλις βγω από τον φάκελο και μπω πάλι είναι όλα εκεί !!! κάνω rename στο path το ίδιο, αν βγω από το φάκελο και ξαναμπώ όλα είναι όπως πριν!!! WinBlowz Rule :jump: :jump: :jump: :jump: :blink: :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Ιανουάριος 3, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Τα tuneup utilities εχουν εναν πολυ καλο startup manager. Δες τους ριχνεις μια ματια?Επισης, δεν κοιταζει απο τα administration tools, τι services τρεχουν? (autorun) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.