Jump to content

SLI ? OR NOT SLI??

makio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

TO θεμα ειναι απλο (?)

εχω μια gigabyte 7600 gt πανω σε DFI SLI DR +AMD3700+2GB MEM

να παρω μια 7600 ακομα για sli ή οχι? (σκεφτομαι την biostar 7600gt me 114 eyra)

δεν εχω διαθεση να ξοδεψω χρημα τωρα - πιο πολυ με κοβει για μονιτορ (19-20'')

παραλληλα με το μεγαλυτερο μονιτορ , θα υπαρχει και απαιτηση για μεγαλυτερες αναλυσεις -ειδικα στο 20αρι που ειναι ο στοχος μου

η 1η μου σκεψη λοιπον ειναι μια 7600 ακομα

τελικα ,οσοι εχουν υλοποιησει το SLI εισται ευχαριστημενοι?? πιθανα προβληματα?

thnksinadvnce.....!!

η καλυτερη λυση σε mid-range καρτες ειναι not to sli.βεβαια στην περιπτωση σου τα 114Ε της biostar ειναι καλα οποτε αν δεν θες να πουλησεις την υπαρχουσα και να παρεις καποια "μεγαλη" go for sli.

Οπως το ειπε ο απο πανω...

Αν ΔΕΝ βαριεσαι να μπεις στην διαδικασια να πουλησεις τη δικια σου...(πιστευω με 90€ φευγει χαλαρα) τοτε μπορεις να ανετα να παρεις μια Χ1950 pro 512MB στα 225€ ή μια 7950GT 512MB ειτε μια φτηνη Χ1950 pro αλλα στα 256ΜΒ.

Αρχική απάντηση από ΝTG

Οπως το ειπε ο απο πανω...

Αν ΔΕΝ βαριεσαι να μπεις στην διαδικασια να πουλησεις τη δικια σου...(πιστευω με 90 φευγει χαλαρα) τοτε μπορεις να ανετα να παρεις μια Χ1950 pro 512MB στα 225 ή μια 7950GT 512MB ειτε μια φτηνη Χ1950 pro αλλα στα 256ΜΒ.

To καλυτερο που μπορεις να κανεις.....

ευχαριστω παιδες ! σχεδιο 7600 - τελος!

(ρε τι πραμα ειναι αυτο?!.......ολο για οικονομια παμε και τελικα τα χωνουμε σε καθε ευκαιρια!)

η 7950 αυτητ τη στιγμη ειναι η καλυτερη λυση

αα! και Καλη Χρονια σε Ολους!!

το θεμα οικονομια ειναι που βγαζει τελικα τα περισσοτερα εξοδα..

καλυτερα να δωσεις 300Ε μπαμ μπαμ και να ξεμπερδευεις παρα να δινεις καθε 15 μερες απο 100Ε και να μην σου αρεσει τιποτα..

Αρχική απάντηση από makio

ευχαριστω παιδες ! σχεδιο 7600 - τελος!

(ρε τι πραμα ειναι αυτο?!.......ολο για οικονομια παμε και τελικα τα χωνουμε σε καθε ευκαιρια!)

η 7950 αυτητ τη στιγμη ειναι η καλυτερη λυση

αα! και Καλη Χρονια σε Ολους!!

δεν εισαι ο μονος που τα χωνει,ολοι πασχοντες ειμαστε με οση συνεπεια στα οικονομικα μας και αν εχει:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.